Katowice – Rögle BK 4:5 (kon.) | Fehérvár – Zürich 1:7 (kon.) | Frölunda – Mountfield HK cz 4:2 (kon.)
HC Slovan – Tappara 2:5 (kon.) | Fribourg – Ilves 3:2 (kon.) | Rapperswil – Mnichov 1:4 (kon.)
Grenoble – Eisbären 2:8 (kon.) | Salzburg – Stavanger 3:2 (po pr.)
konec
Grenoble Brûleurs de Loups
2:8 (1:2, 0:5, 1:1)
Eisbären Berlín
Čtvrtek 01.09.2022, 20:15 • Patinoire Pôle Sud • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:11 Julien MUNOZ - 2:8
     
    57:11
    Grenoble právě vstřelil branku!
    O zmírnění debaklu se postarala čtvrtá útočná lajna Grenoblu. Koudri zpoza brány nahrál do předbrankového prostoru JULIENU MUNOZOVI, čtyřiadvacetiletý forvard propálil Ancicku ránou k levé tyčce. Asistence: Adel Koudri.
    48:11 Matt WHITE - 1:8
     
    48:11
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Kanonáda hostů pokračuje. Peter Regin v přečíslení dvou na jednoho posunul hrací předmět na MATTA WHITEA, forhendová rána z první k levé tyčce zamířil mimo dosah přesunujícího se Garniera. Asistence: Peter Regin.
    35:37 Frank HÖRDLER - 1:7
     
    35:37
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Spolupráce defenzivně laděných hokejistů vedla k sedmému úspěchu mužstva z hlavního města Německa. FRANK HÖRDLER si v mezikruží vyměnil kotouč s napravo stojícím Müllerem, gólově akci završil forhendovou střelou mezi pravou ruku a beton brankáře. Asistence: Jonas Müller a Marcel Noebels.
    32:29 Giovanni FIORE - 1:6
     
    32:29
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Početní převahu favorit nevyužil, skóroval však chvíli poté! V pokračujícím tlaku Marcel Barinka přenesl hru do pravého kruhu na GIOVANNIHO FIOREHO, za ránou na přední tyč se Štěpánek přesunul pozdě. Asistence: Marcel Barinka a Frank Mauer.
    29:56 Zach BOYCHUK - 1:5
     
    29:56
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Dlouhou pasáž bez přerušení přerušuje až pátý gól Eisbärenu! ZACH BOYCHUK využil upadnutí posledního beka Raymonda a ujížděl sám na gólmana. Štěpánkovi udělal forhendový blafák a puk zkušeně zvedl nad jeho pravý beton. Bez asistence.
    21:45 Frank MAUER - 1:4
     
    21:45
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Minuta hrůzy pro Grenoble! Krátce po vhazování se ke střele z levého kruhu dostal FRANK MAUER, příklepem vypálil nechytatelně do levého víka, tentokráte Štěpánka nechali na holičkách obránci. Asistence: Kevin Clark a Manuel Wiederer.
    21:18 Matt WHITE - 1:3
     
    21:18
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Aubina odskakují do dvoubrankového náskoku! V pravém kruhu převzal kotouč MATT WHITE. Dlouho nerozmýšlel a svižnou střelou překvapil Štěpánka na přední tyči, tento gól jde z velké části právě za českým gólmanem. Asistence: Peter Regin.
    13:05 Marcel NOEBELS - 1:2
     
    13:05
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán, favorizovaný německý celek je o krok napřed! Fiore vyslal parádní pas od pravého mantinelu před bránu na úplně volného MARCELA NOEBELSE. Třicetiletý německý útočník počkal, až Štěpánek roztáhne betony a v pravý čas touš poslal bekhendem mezi nimi za brankovou čáru. Asistence: Giovanni Fiore.
    09:21 Zach BOYCHUK - 1:1
     
    09:21
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Rychle vyrovnání hostů! Nahození od modré čáry pouze ztlumil jeden z blokujícího hokejistů k ZACHU BOYCHUKOVI a ten snadno zametl hrací předmět za záda dezorientovaného Štěpánka. Bez asistence.
    07:20 Dylan FABRE - 1:0
     
    07:20
    Grenoble právě vstřelil branku!
    Hra čtyři na čtyři přináší první gól, o který se postaralo domácí mužstvo! Jmenovitě DYLAN FABRE, který se štěstím udržel puk, načež vypálil z mezikruží přes Müllera k levé tyči, Ancicka na kotouč nedosáhl. Asistence: Damien Fleury a Jere Rouhiainen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Fabre (Fleury, Rouhiainen), 58. Munoz (Koudri) – 10. Boychuk, 14. Noebels (Fiore), 22. White (Regin), 22. Mauer (Clark, Wiederer), 30. Boychuk, 33. Fiore (Barinka, Mauer), 36. Hördler (Müller, Noebels), 49. White (Regin)


    Grenoble Brûleurs de Loups: Štěpánek (36. Garnier) – Lamarche, Hardy, Raymond, Rouhiainen, Holdener, Jalasvaara, Pascal, Dair – Aubin, Champagne, Treille – Fleury, Deschamps, Fabre – Douay, Nehring, Poukkula – Munoz, Koudri, Quattrone.
    Trenér: Jyrki Aho

    Eisbären Berlín: Ancicka (Markkanen) – Mik, Melchiori, Ellis, Müller, Guhle, Hördler, Nowak, Geibel – Barinka, Regin, White – Fiore, Boychuk, Noebels – Mauer, Wiederer, Clark – Bassler, Nijenhuis, Rosmy.
    Trenér: Serge Aubin

    Rozhodčí: Rezek (AUT), Cregut (FRA) – Zede (FRA), Goncalves (FRA)

    Diváci: 3 408
    bahis siteleri