Atalanta BC – Turín 3:1 (kon.) | Bologna – Salernitana 1:1 (kon.)
konec
Bologna FC
1:1 (0:0)
US Salernitana 1919
Čtvrtek 01.09.2022, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:11. (22:39:31)
     
    Zápas skončil a body se nakonec rozdělily v poměru jedna ku jedné. Ve druhém poločase šla Bologna rychle do vedení po penaltě Arnautoviče. Salernitana ale celý zápas nehrála špatně a dokázala pronikat do vápna soupeře. Chyběla koncovka, kterou ale našel Boulaye Dia dvě minutky před vypršením standardní hrací doby. V tabulce je tak nyní Salernitana po čtyřech zápasech desátá s pěti body a skóre 5:2. Bologna je na tom značně hůř, když ve čtyřech zápasech získala jen 2 body, vstřelila tři branky a šest jich obdržela.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Orsolini nyní v souboji nechtěně kopl soupeře. Ten tak může jít do dalšího útoku, protože sudí nechal Salernitaně výhodu. Bologna se v posledních minutkách opravdu jen tvrdě brání a míč skoro vůbec nezískává.
     
    90+2
    Dlouhý nákop na Mazzocchiho na levou stranu zezadu nevyšel. Míč byl až moc dlouhý a zapadl do autu. A tak ho má na kopačkách znovu Bologna.
     
    90+1
    Čtyři minutky jsou ještě dost času na rozhodnutí, zvlášť pro Salernitanu, která v posledních minutkách dominovala a gól ji ještě povzbudil.
     
    90
    Nastavovat se budou ještě další čtyři minutky.
    88. Boulaye DIA - 1:1
     
    88
    Salernitana právě vstřelila branku! je vyrovnáno! Antonio Candreva poslal nádherný střílený centr, který Skorupski pouze vyrazil před sebe. Do prostoru si rychle seběhl BOULAYE DIA a míč vmetl do branky! Bez asistence.
     
    87
    Maggiore si nyní bude hodně vyčítat. Jeho střela letěla dobrým směrem, brankář by ji vůbec nemohl mít, ale míč se nakonec zastavil o ležícího spoluhráče ve vápně.
     
    86
    Bologna často chybuje na své polovině či i před vlastním vápnem. Z toho nakonec pramení rychle brejky Salernitany. A taky šance. Ale hráči ve žlutém nejdou schopni je proměňovat.
     
    85
    Candreva se může snažit jak chce, a jeho centry mohou být sebelepší, ovšem jeho spoluhráči dnes prostě nejsou schopni si dobře nabíhat.
     
    84
    Orsolini mohl z dálky přidat pojistku na vítězství Bologni v dnešním zápase, ovšem jeho střela nebyla moc dobrá a pro Sepeho to byla lehká práce.
     
    83
    Poslední minut zápasu jsou opravdu okem nezaujatého fanouška hodně nezáživné. Oba týmy faulují, Bologna zdržuje co nejvíce to jde, a není to hezký fotbal.
     
    82
    Žlutá karta pro tým US Salernitana 1919 (Tonny Vilhena).
     
    81
    Střídání v týmu Bologna FC:
    ze hřiště odchází Nicolás Martín Domínguez, přichází Joshua Zirkzee.
     
    81
    Orsolini si vyžádal dlouhý míč a vyběhl okamžitě za obranu. Soupeřův gólman to ale vytušil, vyběhl taky a u míče byl dřív.
     
    80
    Bologna se hnala dopředu po pravé straně kolem autové linie, ovšem dopustila se zbytečného útočného faulu, který akci zastavil.

    Jiří Polášek

    Branky: 52. Arnautović (pen.) – 88. Dia

    Karty:   64. Medel (BLG), 65. De Silvestri (BLG) – 51. Gyömbér (SAI), 82. Vilhena (SAI)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:11.
    Bologna FC: Skorupski – Soumaoro, Medel, Lucumi – Kasius, E. Vignato (46. Soriano), Schouten (46. De Silvestri), Domínguez (81. Zirkzee), Cambiaso (47. Lykogiannis) – Arnautović, Sansone (75. Orsolini).
    Náhradníci: Bagnolini, Bardi – Aebischer, Barrow, Bonifazi, Ferguson, N. Moro, Sosa.

    US Salernitana 1919: Sepe – Brún (77. Valencia), Gyömbér, Fazio – Mazzocchi, Maggiore, L. Coulibaly, Vilhena, Bradarić (54. Candreva) – Dia, Bonazzoli (63. Botheim).
    Náhradníci: Fiorillo, Micai – Capezzi, Iervolino, Kastanos, Kristoffersen, Motoc, Pirola, Sambia.

    Rozhodčí: D. Ghersini (Itálie)
    bahis siteleri