Švýcarsko – Japonsko 2:1 (2:0 po s.n.) | USA – Maďarsko 12:1 (kon.) | Finsko – Česko cz 1:2 (po pr.)
Kanada – Švédsko 3:0 (kon.)
konec
USA
12:1 (1:0, 9:0, 2:1)
Maďarsko
Čtvrtek 01.09.2022, 16:00 • KVIKK Aréna, Herning • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    Kendall Coyne-Schofieldová dostala přihrávku mezi nohama bránící hráčky a v situaci dvě na jednu přenesla křižně, Lacey Edenová pak neproměnila obrovskou šanci proti Zsuzse Reveszové.
    54:42 Hannah BILKAOVÁ - 12:1
     
    54:42
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    HANNAH BILKAOVÁ si překopla křižný pas na pravé straně a zakončila z kruhu přes bránící hráčku na lapačku. Stala se tak druhou hokejistou, která v tomto duelu zaznamenala hattrick. Asistence: Megan Kellerová, Rory Guildayová.
    52:51 Alexandra HUSZAKOVÁ - 11:1
     
    52:51
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Při pasu zleva spálila Regina Metzlerová loženku z prvního doteku na ose hřiště, nicméně pak se dobře zorientovala ALEXANDRA HUSZAKOVÁ a bekhendem z pravé strany prostřelila Aerin Frankelovou na bližší tyč. Maďarky se vůbec poprvé prosadily proti Američankám v historii všech MS. Asistence: Regina Metzlerová, Sarah Kneeová.
     
    51:02
    Střídání v týmu Maďarsko:
    ze hřiště odchází Aniko Nemethová, přichází Zsuzsa Reveszová.
     
    51:02
    Vyloučení v týmu USA:
    Amanda Kesselová – 2 min..
    43:00 Hilary KNIGHTOVÁ - 11:0
     
    43:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Adél Mártonová udělala hrubku za vlastní bránou, Hannah Bilkaová zamíchala s pukem a při nahrávce pod sebe ji sjela HILARY KNIGHTOVÁ na levou stranu do druhé vlny. Asistence: Hannah Bilkaová, Hannah Brandtová.
     
    40:01
    Střídání v týmu USA:
    ze hřiště odchází Nicole Hensleyová, přichází Aerin Frankelová.
    38:00 Taylor HEISEOVÁ - 10:0
     
    38:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po přihrávce Roqeuové z pravé strany vyplavaly TAYLOR HEISEOVÁ a Alex Carpenterová v situaci dvě na jednu, dvakrát si narazily a Carpenterová vracela zleva před prázdnou bránu. TAYLOR HEISEOVÁ zkompletovala hattrick. Asistence: Alex Carpenterová, Abby Roqueová.
    35:49 Caroline HARVEYOVÁ - 9:0
     
    35:49
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    CAROLINE HARVEYOVÁ zvýšuje na 9:0, její pokus z pozice pravé obránkyně ještě tečovala některá z Maďarek, Nemethová klouzala na opačnou stranu. Pro asistující Hilary Knightovou se jedná o 87. kanadský bod na MS a tím se tak dostává v historické tabulce na první místo.
    35:17 Lee STECKLEINOVÁ - 8:0
     
    35:17
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    LEE STECKLEINOVÁ vystřelila nečistě z levé strany a ačkoliv to zprvu tka nevypadalo, tak kotouč šel do pravé nohy brankářky Nemethové na bližší tyči a potom do sítě. Tenhle gól jde za Nemethovou. Asistence: Amanda Kesselová, Caroline Harveyová.
    32:39 Hannah BILKAOVÁ - 7:0
     
    32:39
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Caroline Harveyová rozehrála na útočnou modrou čáru, v závěru akce pak Hilary Knightová dobře clonila a HANNAH BILKAOVÉ sedla střela zápěstím na vyrážečku. Asistence: Hilary Knightová, Caroline Harveyová.
    30:14 Jincy DUNNEOVÁ - 6:0
     
    30:14
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Cayla Barnesová předala puk na modré čáře na střed a JINCY DUNNEOVÁ vystřelila, maďarská obránkyně pak tečovala kotouč na pravou stranu do protipohybu Nemethové. Asistence: Cayla Barnesová, Taylor Heiseová.
     
    27:53
    Američanky jdou do tří. Kelly Panneková faulovala na kruhu Gasparicsovou a sudí to klasifikují jako hákování.
     
    27:15
    Vyloučení v týmu USA:
    Hayley Scamurraová – 2 min., podrážení.
    25:20 Abby ROQUEOVÁ - 5:0
     
    25:20
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Kendall Coyne-Schofieldová předložila puk na levý kruh a Kesselová nastřelila na střed před prázdnou branku pro ABBY ROQUEOVOU. Asistence: Amanda Kesselová, Kendall Coyne-Schofieldová.
     
    24:47
    Franciska Kiss-Simonová zasáhla vysokou hokejkou Carpenterovou.
    24:02 Kelly PANNEKOVÁ - 4:0
     
    24:02
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Na konci rychlé souhry až do kuchyně zvedla Kesslová hlavu a nahrála křížem na levou stranu, KELLY PANNEKOVÁ zasunula puk do sítě, Aniko Nemethová se nestačila přesunout svým pravým betonem. Asistence: Amanda Kesselová, Kendall Coyne-Schofieldová.
    22:09 Hannah BILKAOVÁ - 3:0
     
    22:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po zakončení Barnesové z pravé strany na zadní tyč sklepla Brandtová pod sebe a HANNAH BILKAOVÁ procedila puk přes levou ruku brankářky do sítě. Asistence: Hannah Brandtová.
    21:25 Taylor HEISEOVÁ - 2:0
     
    21:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    TAYLOR HEISEOVÁ se dostala ze středu na pravou stranu a vyslala rychlou střelu na lapačku k přední tyči. Asistence: Amanda Kesselová, Jincy Dunneová.
     
    18:43
    Fanni Gasparicsová měla velmi dobrou pozici na levém kruhu, ale střelou přes obránkyni mířila nad branku.
     
    08:08
    Vyloučení v týmu Maďarsko:
    Franciska Kiss-Simonová – 2 min., krosček.
    01:36 Taylor HEISEOVÁ - 1:0
     
    01:36
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    TAYLOR HEISEOVÁ se rozjela z poloviny hřiště na pravou stranu a utáhla střelu mezi nohama Metzlerové na zadní tyč. Asistence: Jincy Dunneová, Amanda Kesselová.
    Marken.cz

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 2. Heiseová (Dunneová, Kesselová), 22. Heiseová (Kesselová, Dunneová), 23. Bilkaová (Brandtová), 25. Panneková (Kesselová, Coyne-Schofieldová), 26. Roqueová (Kesselová, Coyne-Schofieldová), 31. Dunneová (Barnesová, Heiseová), 33. Bilkaová (Knightová, Harveyová), 36. Steckleinová (Kesselová, Harveyová), 36. Harveyová (Bilkaová, Knightová), 38. Heiseová (Carpenterová, Roqueová), 43. Knightová (Bilkaová, Brandtová), 55. Bilkaová (Kellerová, Guildayová) – 53. Huszaková (Metzlerová, Kneeová)


    USA: Hensleyová (41. Frankelová) – Steckleinová (A), Harveyová, Kellerová, Harmonová, Barnesová, Dunneová, Guildayová – Brandtová, Knightová (A), Bilkaová – Carpenterová, Heiseová, Kesselová – Edenová, Panneková, Coyne-Schofieldová (C) – Zumwinkleová, Scamurraová, Compherová – Roqueová.
    Trenér: John Wroblewski

    Maďarsko: A. Nemethová (52. Reveszová) – B. Nemethová, Odnogaová (A), Kiss-Simonová, Mayerová, Bakerová, Kneeová, Mártonová – Gasparicsová (C), Huszaková (A), Seregelyová – Dabasiová, Metzlerová, Jokai-Szilagyiová – Szamosfalviová, Horvath, Ronaiová – Stroblová, Pazmandiová.
    Trenér: Pat Cortina

    Rozhodčí: Haacková (GER), Hillerová (USA) – Jalbertová (CAN), Toddová (CAN)

    Diváci: 923
    bahis siteleri