Bohemians B – Písek 4:2 (kon.) | Zbuzany – Dukla B 2:2 (kon.) | Plzeň B – Vltavín 2:1 (kon.)
Přeštice – Domažlice 5:1 (kon.) | Karlovy Vary – Hostouň 2:3 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905 B
4:2 (3:1)
FC Písek
Sobota 03.09.2022, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:11:16)
     
    Je konec! Domácí fotbalisté potvrdili roli favorita a mohou se po vítězství 4:2 radovat ze tří bodů do tabulky. Ve druhém poločasu jsme sledovali sice snahu Písku, ale bez nějakého výraznější efektu. Bohemians se po celou dobu v pohodě bránili, navíc dali jako první další branku, kterou dal Stefan Vitolič. Hosté se v samotném závěru přece jenom prosadili, a to zásluhou Ondřeje Bicence.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté ještě vybojovali standardní situaci. Po několika hlavičkách se dostali k zajímavé zakončení, které bylo sraženo těsně vedle.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
    89. BICENC - 4:2
     
    89
    Písek právě vstřelil branku! Hosté se v samotném závěrů nakonec ještě přece jen prosazují! O nejspíše konečnou úpravu skóre se postaral ONDŘEJ BICENC.
     
    89
    Soukp si vzal na starosti odkop po ofsajdu. Respektive nakonec jen posunul míč na pravou stranu, po chvilce se k němu balón opět vrátil.
     
    88
    Stefan Vitolič má ještě hodně síly a rozhodl se rozjet akci po levé straně. Tam bylo i hodně prostoru, ale domácí hráč se rozhodl pro následné přenesení hry.
     
    86
    Střídání v týmu FC Písek:
    ze hřiště odchází Voráček, přichází Stanislav Vokurka.
     
    85
    František Belej vracel míč ze zadní tyče do největšího ohně. Jeden z jeho spoluhráčů se pokoušel o akrobatické zakončení, ale vysoko přestřelil.
     
    84
    Ne, fotbalistům ve žlutém se v druhé půli absolutně nedaří. Naopak Bohemians hrají hodně v pohodě... Dnes je o třech bodech už dávno rozhodnuto.
     
    83
    Písek se ubránil další útočné akci Bohemians, jenže po chvilce o balón zase přišel.
     
    82
    Žlutá karta pro tým FC Písek (Martin Voráček).
     
    82
    Jenže dopředu se nám stejně dostali znovu jen domácí fotbalisté! Jejich zakončení šlo ale mimo.
     
    81
    Hra se několik okamžiků odehrávala na středu hřiště. Vítězně z toho vzešli hostující fotbalisté, kteří vybojovali autové vhazování z pravé strany.
     
    80
    Do konce zápasu nám chybí posledních deset minut! Pražané nadále vedou o tři branky, vedení navíc drží bez potíží. Písek nyní vybojoval alespoň standardku.
     
    79
    Vojtěch Novák se ocitl na zemi po nějakém souboji, ale rozhodčí faul nepískal. Domácí hráč se po chvilce zvedá a je schopen pokračovat v zápase.
     
    78
    Domácí fotbalisté vybojovali rohový kop z pravé strany. Viděli jsme sice menší závar před bránou Satrapy, ale balón se nakonec dostal mimo hrací plochu.
     
    76
    Písek vybojoval po delší době rohový kop do svých statistik. S tím si ale obrana domácích poradila bez větších problémů a odkopla balón do bezpečí.
     
    75
    Satrapa se musel mít znovu na pozoru, ale po střele ze střední vzdálenosti stihl skočit včas.
     
    74
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Vladimír Zeman, přichází Filip Mareš.
     
    73
    Střídání v týmu FC Písek:
    ze hřiště odchází Luboš Jansa, přichází Jakub Kašpar.
    ze hřiště odchází Jiří Vlček, přichází Jakub Stejskal.
     
    73
    Po dlouhé době přišel centr rovnou z rohového kopu, a to na přední tyč. Úplně povedený ale nebyl, a tak se domácí musí urychleně vracet do defenzivy.
     
    72
    A vybojovali další rohový kop. Znovu jsme viděli jen přihrávku, po které centroval Vitolič. Jeho prudký centr byl sražen obranou hostů na další rohový kop.
     
    71
    Pražané si chvilku přihrávali na obranné polovině, načež vyslali dlouhý pas dopředu. Tam si sice poradila obrana Písku, jenže domácí jsou znovu u míče.
     
    70
    Do konce druhého poločasu nám chybí posledních dvacet minut! Hostující fotbalisté ještě pořádně neprověřili Soukupa a na jih Čech pojedou bez bodů.
     
    69
    Hráči v zeleném navíc vybojovali rohový kop. Přišla přihrávka na hranici vápna, odkud přišel centr na zadní tyč. Ten byl ale o něco delší, než bylo třeba.
     
    68
    Jenže ataky Písku nedělají domácím ani ty nejmenší problémy. Stefan Vitolič si proto mohl chvilku podržet míč na obranné polovině, následně přesunout hru.
     
    67
    Bohemians se na chvilku vydali dopředu, ale jejich cesta skončila daleko před bránou Satrapy.
     
    66
    Písečtí hráči se vlastně až nyní pořádně dostali na útočnou polovinu. Jeden z nich se to rozhodl vzít na sebe, ale jeho pokus nebyl ani trochu přesný...
     
    65
    V posledních okamžicích se nám moc nehrálo, jelikož bylo k vidění hned několik střídání. Nyní už se ale snaží hostující hráči něco vymyslet v útoku.
     
    64
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází David Havránek, přichází Wexler.
     
    63
    Střídání v týmu FC Písek:
    ze hřiště odchází Koreš, přichází Sebastian Novák.
     
    61
    Hřiště nám opustil střelec dvou domácích branek. Bohemians ale vedou o tři góly a nejspíše dnes vybojují plný počet bodů. Nic nenasvědčuje zatím opaku.
     
    60
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Lukáš Marhoul, přichází Jakub Müller.
     
    59
    František Belej z Písku zůstává ležet ve svém vápně a potřebuje ošetření. Nyní se tak nehraje. mezitím hostující trenér připravuje další střídání.
     
    58
    Nyní se má předchozí slova navíc potvrdila. Zbytečný útočný faul na hostující straně a domácí jsou znovu u míče. Nikoho nepřekvapí, že míří dopředu.
     
    57
    No, s bodovými akciemi Písku to dnes nevypadá ani trochu dobře... Prohrávají o tři branky, navíc se jim absolutně v útočné fázi nedaří.
     
    55
    Žlutá karta pro tým FC Písek (Štěpán Koreš).
    54. VITOLIČ - 4:1
     
    54
    Bohemians B právě vstřelili branku! Další útok se už domácím povedl proměnit v přesný zásah! Po dlouhém nákopu se míč dostal až na kopačky STEFANA VITOLIČE, který si sám před gólmanem věděl rady.
     
    53
    Píseckým fotbalistům se absolutně nedaří založení jakékoliv útočné akce. Mají problémy s přechodem poloviny hřiště, parádní práce Bohemians.
     
    52
    Fotbalisté v zeleném se nám znovu dostali dopředu, ale ani tentokrát nezakončili směrem na bránu.
     
    51
    Pražané se během minuty pokusili o dva rychlé útoky. Při tom prvním byla střela zastavena obráncem, při tom druhém vše zhatila moc dlouhá přihrávka.
     
    50
    Je za námi pět úvodních minut druhého poločasu, ve kterých se ovšem nestalo vůbec nic zajímavého. U balónu jsou nyní fotbalisté domácího celku.
     
    49
    Písek se hnal dopředu, jenže nepřesná přihrávka celou akci zhatila. Soukup tak mohl zůstat naprosto v klidu a bude odkopávat od své brány.
     
    48
    Jak jsme si mohli všimnout, oba trenéři udělali změny do druhé půle. Domácí trenér dvě, hostující jednu.
     
    47
    Už je zde i druhý poločas, ve kterém budou hosté likvidovat dvoubrankový náskok soupeře. K tomu by potřebovali vstřelil první branku co nejrychleji.
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Matěj Kadlec, přichází Patrik Vala.
    ze hřiště odchází Denisa Vala, přichází Ondřej Damašek.

    Střídání v týmu FC Písek:
    ze hřiště odchází Kotrba, přichází Dominik Hendrych.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi poměrně zajímavý poločas, který nám přinesl rovnou čtyři branky! Domácí odstartovali zápas ve velkém stylu, když se trefili po několika sekundách zásluhou Vladimíra Mezery. Náskok Bohemians navýšil Lukáš Marhoul, ale hostům se pár minut před koncem poločasu povedlo snížit díky Marku Kalouskovi. Tento stav ale dlouho netrval, jelikož podruhé v zápase se trefil Lukáš Marhoul, jenž tak poslal svůj tým opět do dvoubrankového vedení.

    Další poločas začne přibližně v 11:17.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Tu si vzal na starost Darek Farkaš, který nečekaně přihrával po zemi na odběhnutého hráče. Ten se sice k balónu opravdu nedostal, ale jeho rána neprošla.
     
    45+1
    Lukáš Marhoul se probíjel dopředu, když byl sražený na pravé straně od vápna. Nejspíše uvidíme poslední možnost prvního poločasu v podobě standardky.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty!
    44. MARHOUL - 3:1
     
    44
    Bohemians B právě vstřelili branku! Dočkali jsme se ještě jednoho gólu a domácí celek znovu vede o dva góly! Pražané se dostali k míči na hranici faulu nějakých dvacet pět metrů od brány. Celou akci nakonec zakončoval LUKÁŠ MARHOUL, který dnes už střílí druhý gól!
     
    43
    Do konce poločasu nám chybí posledních pár minutek, dočkáme se ještě nějakého přesného zásahu?
     
    42
    Luboš Jansa si chtěl nejspíše narazit míč s jedním ze spoluhráčů, jenže ten byl dobře pokrytý, navíc to měl k míči dále než soupeř. Je z toho laciná ztráta.
     
    40
    A po chvilce to mohlo být znovu o dva góly, neskutečné! Jeden z domácích tečoval pobídku nějaké dva metry od brány, jenže Satrapa předvedl skvělý reflexivní zákrok!
    39. KALOUSEK - 2:1
     
    39
    Písek právě vstřelil branku! Hosté se přece jenom dočkali branky ještě v prvním poločase s snižují na rozdíl jedné branky! MAREK KALOUSEK si naběhl na přihrávku na hranici vápna a na jeho parádní ránu neměl gólman nárok.
     
    39
    Pražané se sami nepřesným pasem vyhnali z útočné poloviny. Nyní už jsou sice zpět, avšak musí podstupovat nepříjemné souboje s hostujícími hráči.
     
    38
    Avšak hostující hráč si balón předkopl moc před sebe, a ten opustil hrací plochu. Jeho prudký pas před bránu už proto nemusel nikoho vzrušovat.
     
    37
    Martin Voráček se efektně i efektivně obtočil okolo jednoho ze soupeřů. Jeho následnou patičku sice domácí odhadli, ale pro hosty je z toho ještě aut.
     
    36
    Hosté vybojovali standardní situace. Přišel sice povedený centr, který spadl přesně na hlavu hráče Písku. Poté už bylo všechno navíc, jelikož byl v ofsajdu.
     
    34
    Hráči v zeleném se hnali do další poměrně rychlé akce, když přišel centr z levé strany. K tomu ale nikdo nestačil doběhnout, a tak Satrapa mí míč v rukavicích.
     
    33
    Následnou akci Písku zastavil zdvižený praporek rozhodčího – ofsajd. Bohemians se následně hnali dopředu, jenže je potkala úplně ta samá situace.
     
    32
    Standardní situaci vybojovali hráči ve žlutém, ale centr se vůbec nepovedl a odvrátili ho první hráči.
     
    31
    Stefan Vitolič naprosto zřetelně zatáhl svého soupeře za dres na polovině hřiště, navíc nedaleko stál sudí. Píská se faul a Písek může po delší době dopředu.
     
    30
    Třicet minut hry už je za námi a Pražané vedou o dvě přesné zásahy. Zatím pevně kontrolují míč, jelikož v obraně ani v útoku nemají ani malé potíže.
     
    29
    Ten byl rozehraný nakrátko, až poté přišel další centr. Ten sice trefil jeden z domácích fotbalistů, ale byl v záklonu, takže těsně minul pravou tyč.
     
    28
    Jeden z domácích v pádu ještě stihl přesunout míč na spoluhráče, který z jedničky poslal prudký pas před bránu. Bohemians vybojovali rohový kop zleva.
     
    27
    Písek se sice vyrovnal svému soupeři ve hře, jenže v obraně mu to stále úplně nefunguje. Kvůli tomu tak bude muset značně zabrat ofenziva žlutých.
    25. MARHOUL - 2:0
     
    25
    Bohemians B právě vstřelili branku! Rychlá akce domácích po dlouhém nákopu končí brankou! K odraženému míči se v šestnáctce dostal LUKÁŠ MARHOUL, který ho po zemi poslal do odkryté části brány na levé straně.
     
    24
    Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 B (Stefan Vitolič).
     
    23
    Ten žádné nebezpečí do míst před Soukupem nepřinesl. Centr na přední tyč sice mířil na jednoho z hostí, ovšem ten míč srazil mimo hrací plochu.
     
    22
    Jiří Vlček si navedl míč na nějakých dvacet metrů do brány a vypálil. Jeho pokus byl zablokovaný jedním ze soupeřů a hosté budou zahrávat první rohový kop.
     
    21
    Písek se hnal po chybě domácích dopředu. Přišel ale taktický faul a defenziva Pražanů se stíhá vrátit.
     
    20
    Už je za námi dvacet minuty hry a Bohemians nadále vedou o jeden přesný zásah. O ten se postaral už v první minutě Zeman, hosté ještě nenašli odpověď.
     
    19
    V posledních minutách se nám do hry přece jen vkrádají nepřesnosti. U míče jsou nyní domácí.
     
    17
    Písečtí fotbalisté se oproti začátku duelu už přece jen značně vzchopili a drží míč především na svých kopačkách. Gólovou možnost ještě ale nevymysleli.
     
    16
    Mohl to být Luboš Jansa, který se s míčem z ničeho nic objevil před gólmanem. Byl ale značně tísněn obráncem, který ho nenechal pořádně zakončit.
     
    15
    A klokani se během chvilky dostali až k šanci. David Havránek posadil centr z pravé strany na hlavu spoluhráče, který trefil jenom prostředek brány Písku.
     
    14
    Jeden z domácích zůstal po faulu ležet na polovině hřiště. Po chvíli se však zvedl a můžeme zase hrát. U míče jsou texy hráči v zelených dresech.
     
    13
    Hra se zatím přesouvá ze strany na stranu. Na straně Pražanů to už vypadalo na rychlou akci po dlouhém pasu, ale Michal Němeček přihrávku zastavil.
     
    12
    Domácímu hráči, který na tom byl nejspíše trochu hůře, byl navíc odpískaný faul. Hostům se ale volný kop vůbec nepovedl a musí se zase bránit.
     
    11
    K nepříjemnému střetu mezi dvěma hráči došlo následně kousek od poloviny hřiště. Na hřiště museli zdravotníci, ale vypadá to, že oba hráči budou v pořádku schopni pokračovat v zápase i nadále.
     
    10
    Hostující fotbalisté si mezi sebou nerozuměli, a tak celkem zbytečně ztratili balón. Soukup byl ale následně aktivně napadán a musel balón daleko odkopnout.
     
    9
    Žlutá karta pro tým FC Písek (Michal Němeček).
     
    8
    Písečtí hráči se po několika sekundách dostali zpět k míči a snaží se znovu dostat až na dostřel brány. Nyní jsou však s míčem na polovině hřiště a napadáni.
     
    7
    Nyní se Písek konečně dostal až k bráně a předvedl tam celkem slušný závar. V asi největší šanci byl Adam Kotrba, ale jeho pokus nepřešel obranu.
     
    6
    A tak jsme viděli další šanci Bohemians, znovu vedla po pravé straně. K vidění byl poměrně slušný centr, ale následné zakončení se nevešlo mezi tři tyče.
     
    5
    Jihočechům se zatím vůbec nedaří držet balón na svých kopačkách, natož se dostat k bráně Soukupa.
     
    4
    Až nyní se hostující fotbalisté dostali pořádně k míči a mohou něco vymýšlet, zatím jsou na obranné polovině. Domácí je ale nijak při rozehře nenapadají.
     
    3
    No, tak takový start Pražanů asi nečekal vůbec nikdo, rozhodně ne jejich soupeři. Hráči v zeleném navíc znovu kontrolují balón a jsou na dostřel od brány.
    1. ZEMAN - 1:0
     
    1
    Bohemians B právě vstřelili branku! Neskutečné, uběhlo jen nějakých dvacet pět sekund a domácí se prosazují z první akce zápasu! VLADIMÍR ZEMAN byl s míčem na pravé straně vápna, vypálil a načal velmi brzy skóre tohoto duelu.
     
    1
    A zápas mezi pražskými Bohemians a Pískem nám právě odstartoval! Domácí nastupují nepřekvapivě v zelených dresech, zatímco hosté ve žlutých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905 B: Soukup – M. Kadlec, Vitolič, Farkaš (C), Zeman, Havránek, A. Kadlec, Dostál, D. Vala, V. Novák, Marhout.
    Náhradníci: Kouba, Müller, P. Vala., Mareš, Koutský, Damaše, Wexler.
    Trenér: Dalibor Slezák.

    FC Písek: Satrapa – Němeček, Jansa, Bicenc, Kalousek. Belej, Běloušek (C), Voráček, Kotrba, Koreš, Vlček.
    Náhradníci: Lukeš, Vokurka, S. Novák, Kašpar, Sajtl, Stejskal, Hendrych.
    Trenér: Milan Nousek.

    Rozhodčí: Nenadál – Braun, Schmeiser.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního fotbalového duelu v rámci České fotbalové ligy! Spolu se podíváme na duel mezi domácími Bohemians a hostujícím Pískem. Výkop je naplánovaný na 10:15 a my u toho samozřejmě nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 1. Zeman, 25. Marhoul, 44. Marhoul, 54. Vitolič – 39. Kalousek, 89. Bicenc

    Karty:   24. Vitolič (BOB) – 9. Němeček (PIS), 55. Koreš (PIS), 82. Voráček (PIS)


    Bohemians Praha 1905 B: Soukup – M. Kadlec (46. P. Vala), Vitolič, Farkaš (C), Zeman (74. Mareš), Havránek (64. Wexler), A. Kadlec, Dostál, D. Vala (46. Damašek) V. Novák, Marhoul (60. Müller).
    Náhradníci: Kouba, Müller, P. Vala., Mareš, Koutský, Damašek, Wexler.

    Trenér: Dalibor Slezák.

    FC Písek: Satrapa – Němeček, Jansa (73. Kašpar), Bicenc, Kalousek. Belej, Běloušek, Voráček (86. Vokurka), Kotrba (46. Hendrych), Koreš (63. S. Novák), Vlček (73. Stejskal).
    Náhradníci: Lukeš, Vokurka, S. Novák, Kašpar, Sajtl, Stejskal, Hendrych.

    Trenér: Milan Nousek.

    Rozhodčí: Nenadál – Braun, Schmeiser
    bahis siteleri