Straubing – Färjestad 5:2 (kon.) | Ilves – Salzburg 1:2 (3:4 po s.n.) | Davos – Skellefteå 2:5 (kon.)
Belfast Giants – Třinec cz 3:2 (4:3 po s.n.) | Villach – Cracovia 6:2 (kon.) | Stavanger – Fribourg 0:3 (kon.)
Aalborg – Jukurit 0:3 (kon.) | Luleå – Sparta cz 5:2 (kon.)
konec
EC Villach SV
6:2 (2:1, 0:0, 4:1)
Comarch Cracovia
Neděle 11.09.2022, 18:00 • Stadthalle Villach, Villach • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Chris COLLINS - 6:2
     
    59:56
    Villach právě vstřelil branku! Tak ještě jeden gól! CHRIS COLLINS v obtížné pozici před soupeřovou brankou zpracoval kotouč a následně jej poslal do hostující branky. Tohle je pro Krakov hořká pilulka na závěr celého utkání. Asistence: Dominik Grafenthin.
    58:24 Philipp LINDNER - 5:2
     
    58:24
    Villach právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Hosté odvolali brankáře Stojanovice z jeho pracoviště a obránce PHILIPP LINDNER neomylně poslal puk do opuštěné hostující branky. Villach dnes v tomto utkání s jistotou zvítězí. Asistence: Alexander Rauchenwald.
     
    58:05
    Trenér Rudolf Roháček si vzal oddechový čas na poradu, aby sdělil svým svěřencům své pokyny na závěrečné chvíle v útočném pásmu.
     
    57:37
    Lamoureux si připsal na své konto další úspěšný zákrok, když dorážel útočník Arrak. Domácí brankář celou situaci zvládl.
     
    55:34
    Lindner posunul puk svému spoluhráči na pravý kruh a následně střílel Collins! Stojanovic se stihl přemístit.
     
    54:05
    Pozor. Za hákování putuje na trestnou lavici hostující Vojtěch Polák (CRA), který obstaral oba góly Krakova v dnešním utkání. Domácí hrají přesilovou hru.
     
    50:14
    Lindner pronikl až do útočného pásma a Rauchenwald se ocitl v další velké šanci. Stojanovic podržel svůj celek a hra pokračuje dál.
    49:22 Andrew DESJARDINS - 4:2
     
    49:22
    Villach právě vstřelil branku! Kdo by to řekl, domácí hokejisté v krátkém sledu střílí další branku a znovu vedou o dva góly. ANDREW DESJARDINS svou střelou z kruhu nedal brankáři šanci zasáhnout a zkušený útočník vrací svému celku dvoubrankový náskok. Asistence: Simon Després.
    48:28 Elias WALLENTA - 3:2
     
    48:28
    Villach právě vstřelil branku! Domácí hokejisté sice promarnili dvoubrankový náskok, ale nyní si berou své vedení zpět. ELIAS WALLENTA si našel odražený kotouč, udělal pár kroků do strany, potáhl si puk na čepeli a následně bez problémů uklidil touš do sítě podél brankářova betonu. Asistence: Johannes Tschurnig, Kevin Moderer.
     
    46:18
    Kasperlík napadal domácí rozehrávku, což přineslo ovoce! Následná střela ovšem nebyla gólově úspěšná a skóre zůstává neměnné.
     
    45:04
    Pozor. Rozhodčí si jedou celou situaci zkontrolovat ještě na video, zda vše proběhlo v rámci regulí. Na potvrzení branky si musíme počkat.
    45:04 Vojtěch POLÁK - 2:2
     
    45:04
    Kraków právě vstřelil branku! Krátce po návratu vyloučeného hráče tu první vyrovnání. VOJTĚCH POLÁK se dostal k opuštěnému kotouči na brankovišti a bez jakýkoliv potíží jej poslal do sítě. Začínáme tedy znovu od začátku. Asistence: Matias Sointu, Patryk Wronka.
     
    42:57
    Bude se opět vylučovat a hosté si zahrají přesilovou hru. Elias Wallenta (VIL) putuje na lavici hanby za sekání a hosté mají další možnost na vyrovnání.
     
    41:07
    Nebezpečná šance! Sabolič posunul kotouč svému spoluhráči na pravý kruh, odkud přišla prudká střela do masky Stojanovice.
     
    39:04
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou lavici usedl útočník Vojtěch Polák (CRA), jenž vyfasoval od rozhodčích menší trest za vysokou hůl.
     
    38:00
    Velká šance. Nejprve zahrozil Rebernig a posléze stál před brankou připravený Richter. Stojanovic se štěstím celou situaci ustál.
     
    34:24
    Andrew Desjardins udržel kotouč na své hokejce, ale posléze nepřesně hledal své spoluhráče před brankou. Velká škoda pro domácí celek.
     
    30:35
    Krakov si však zahraje další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl domácí Julian Payr (VIL), který vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za sekání.
     
    30:35
    Martin Kasperlík se dostal do samostatného úniku, který zakončil střelou do tyčky. Velká škoda pro hostující celek.
     
    29:28
    Robert Arrak v náznaku přečíslení zasekl hru na pravém kruhu, odkud posléze vypálil a bylo slyšet, že puk zřejmě skončil na tyčce.
     
    25:39
    Sabolič střílel do branky a kotouč skončil v síti. Sudí však branku neuznali, problém byl v tom, že Desjardins zlomil brankáři hůl.
     
    24:51
    Tschurnig byl zaparkovaný před soupeřovou brankou a snažil se dorážet. To se mu ovšem nepodařilo a hra pokračuje dál.
     
    24:04
    Obrovské šance hostí! Lamoureux si poradil a sudí následně posílá na trestnou lavici Patryka Wronku (CRA) za nedovolené bránění. Domácí hrají přesilovku.
     
    19:59
    Pozor! Rác opět ujel do samostatného úniku ve vlastním oslabení a současně zazněla siréna. Sudí si jedou situaci zkontrolovat k videu.
     
    18:28
    Krušné chvíle pro hosty. Na trestnou lavici totiž odjel Martin Kasperlík (CRA), který vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    17:48
    To je neuvěřitelné! Zřejmě Roman Rác ujel do samostatného úniku, který však svou střelou nebyl úspěšný. Lamoureux zasáhl.
     
    17:25
    Hra je přerušena a bude se vylučovat. Na trestnou lavici usedl Sebastian Brynkus (CRA), který vyfasoval dvě minuty za nebezpečnou výstroj.
    15:45 Vojtěch POLÁK - 2:1
     
    15:45
    Kraków právě vstřelil branku! Hosté se konečně dočkali a máme sníženo. VOJTĚCH POLÁK střílel téměř z nulového úhlu a český útočník překvapivě nachytal domácího brankáře. Hokejisté z Krakova už znovu ztrácí jen jednu branku. Asistence: Saku Kinnunen.
     
    14:28
    Sabolič kombinoval s Tomaževičem a následně střílel od modré čáry Urbanek. Poslední jmenovaný ovšem svou střelou nebyl úspěšný.
     
    12:46
    Pozor na zadní vrátka! Arturs Kulda se svými spoluhráči nedovolili soupeři vyjet z jeho obranného pásma a Stojanovic musel zasahovat.
     
    11:31
    Hosté budou hrát první přesilovou hru v utkání. Na trestnou lavici usedl domácí obránce Derek Joslin (VIL), jenž obdržel od rozhodčích dvě minuty za držení.
    10:54 Chris COLLINS - 2:0
     
    10:54
    Villach právě vstřelil branku! Netrvalo to dlouho a domácí hokejisté jdou do dvoubrankového vedení. CHRIS COLLINS snad nadvakrát poslal kotouč neomylně do hostující branky a překonal Stojanovice podruhé v utkání. Hosté musí rázem dotahovat hned dvě branky. Asistence: Benjamin Lanzinger.
    08:06 Benjamin LANZINGER - 1:0
     
    08:06
    Villach právě vstřelil branku! A máme tu první branku utkání. BENJAMIN LANZINGER byl úspěšně zaparkovaný před brankou, když tečoval střelu Grafenthina. Domácí Villach jde krátce před polovinou první třetiny do vedení. Asistence: Dominik Grafenthin, Simon Després.
     
    06:43
    Radoslav Sawicki se přesunul do útočného pásma a prověřil pozornost domácího brankáře svou střelou z pravé strany kluziště.
     
    04:41
    Další nebezpečná situace v útočném pásmu hostí. Jeden z nich projel před brankovištěm, ale kotouč končí v rohu kluziště.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Lanzinger (Grafenthin, Després), 11. Collins (Lanzinger), 49. Wallenta (Tschurnig, Moderer), 50. Desjardins (Després), 59. Lindner (Rauchenwald), 60. Collins (Grafenthin) – 16. Polák (Kinnunen), 46. Polák (Sointu, Wronka)


    EC Villach SV: Lamoureux (Schmidt) – Després, Kulda, Lindner, Mattinen, Joslin, Payr, Urbanek, Geifes – Grafenthin, Collins, Lanzinger – Sabolič, Desjardins, Tomaževič – Rebernig, Rauchenwald, Richter – Tschurnig, Moderer, Wallenta.
    Trenér: Rob Daum

    Comarch Cracovia: Stojanovic (Zabolotny) – Ježek, Kinnunen, Gula, Šaur, Husák, Doetzel, Dziurdzia – Kasperlík, Rác, Sawicki – Račuk, Němec, Michalski – Csamango, Arrak, Brynkus – Wronka, Polák, Sointu.
    Trenér: Rudolf Roháček

    Rozhodčí: Persson, Zrnić – Nothegger, Seewald
    bahis siteleri