Almería – Osasuna 0:1 (kon.)
konec
UD Almería
0:1 (0:1)
CA Osasuna
Pondělí 12.09.2022, 21:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería (ESP) • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký pondělní večer. Španělská La Liga má dnes na programu dohrávku svého 5. kola. Střetnou se v ní týmy UD Almería a CA Osasuna. Řečí sázkových kurzů nemá duel vyloženého favorita.
     
    Almería je ve španělské nejvyšší soutěži nováčkem. Ze čtyř dosavadních zápasů vytěžila čtyři body za překvapivou výhru 2:1 nad Sevillou a remízu 1:1 s Elche. V tabulce figurovala před startem 5. kola na třinácté pozici. V utkáních Andalusanů příliš branek nepadá, o čemž svědčí prozatímní hubené skóre 4:5. V posledním kole padla Almería nejtěsnějším rozdílem na půdě dalšího nováčka Valladolidu, a byla to porážka z kategorie hořkých. Jedinou branku utkání obstaral navrátilec po zranění Shon Weissman až ve třetí minutě nastavení. Almería má ve svém středu zatím pouze jediného fotbalistu, který se letos trefil více než jednou. Je jím jednadvacetiletý belgický útočník Largie Ramazani, jenž se prosadil dvakrát, a to v duelech se Sevillou a Realem Madrid.
     
    Osasuna je na tom po čtyřech odehraných kolech podstatně lépe. Svěřenci trenéra Arrasateho dokázali hned ve třech utkáních zvítězit, a s devíti získanými body tak vstupují do 5. kola jako pátý tým tabulky. Naposledy doma klub z města Pamplona porazil 2:1 Vallecano, když o výhře rozhodl Ruben García až v poslední minutě řádné hrací doby. Na druhou stranu hrála Osasuna zatím jen jedinkrát venku, a to na hřišti Betisu, kde prohrála 0:1. Dvakrát se v letošním ročníku La Ligy stihli trefit argentinský forvard Chimy Avila a španělský středopolař Aimar Oroz.
     
    Oba týmy se střetly v lednu minulého roku v rámci španělského poháru. Almería tehdy slavila postup do čtvrtfinále. Poté, co 120 minut hry nepřineslo jediný gól, rozhodla o své výhře skrze pokutové kopy. Poslední ligové utkání se pak datuje do ledna roku 2019. Osasuna tehdy o patro níže vyhrála na půdě soupeře 1:0. Věřme, že tentokrát nám oba týmy naservírují ofenzivnější podívanou.
     
    Úvodní sestavy:

    UD Almería: Fernando – A. Pozo, Ely, Babić (C), Akieme – Eguaras, Robertone, S. Costa – Embarba, Sousa, Ramazani.
    Náhradníci: F. Pacheco – Guedes, Brandáriz, Kaiky, Lázaro, Mendes, Milovanović, Portillo, Puigmal, Rojas, Šviderský, Touré.
    Trenér: Joan Rubi

    CA Osasuna: S. Herrera – N. Vidal, García V, García VIII (C), Cruz – Torró, Brašanac – Ávila, Mo. Gómez, García VII – Budimir.
    Náhradníci: Ait. Fernández, J. Pérez – Barja, Ezzalzouli, García II, Aridane, Ibáñez, Moncayola, M. Sánchez, R. Torres.
    Trenér: Jagoba Arrasate

    Rozhodčí: J. Iglesias – D. Medié, I. Díaz de Mera.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Almería nastoupila do zápasu v pruhovaných červeno-bílých dresech. Osasuna hraje v černých.
     
    2
    S míčem v úvodu utkání operují domácí fotbalisté. Dlouhý nákop za obranu nezvládl zpracovat Alejandro Pozo. Vhazování pro Osasunu.
     
    3
    Unai García zahrál na obranné polovině rukou. Rozhodčím to neušlo. Standardní situace pro Almeríu.
     
    4
    S nákopem do levé strany šestnáctky si hostující obrana poradila. Vzápětí byl domácím pískán ofsajd, a tak bude rozehrávat Sergio Herrera.
     
    5
    David García je už v páté minutě potrestán žlutou kartou. Kapitán Osasuny sundal na okraji středového kruhu skluzem Largieho Ramazaniho.
     
    6
    A další nedovolený zákrok na straně Osasuny. Rubén García přišlápl na okraji hřiště nárt Lucasovi Robertoneovi.
     
    7
    Z levé strany odcentroval Samuel Costa. Do zakončení z poměrně velkého úhlu se dostal na pravé straně Alejandro Pozo. Mířil bez přípravy do míst, v nichž číhal připravený Sergio Herrera.
     
    8
    Osasuna se vůbec poprvé dostala na dostřel domácí svatyně. Z pravé strany rozehrála premiérový rohový kop. David García vrátil hlavou míč před branku, poté ale zaúřadovala domácí obrana.
     
    9
    Rychlá přímočará protiakce domácího celku. Na jejím konci zakončoval skluzem v chumlu snad tří hráčů Largie Ramazani. Sergio Herrera neměl se slabším zacílením příliš problém, přesto svým spoluhráčům v obraně patřičně vyčinil.
     
    10
    Adrián Embarba se zmocnil Elyho dlouhého nákopu za obranu, který ve výskoku nezachytil Nacho Vidal. Poté si zasekl míč na vrcholek malého vápna, křižnou střelu z úhlu ale namířil za zadní pravou tyč.
     
    11
    Aktuálně se nehraje. Sergio Herrera má nějaký zdravotní problém a musí být ošetřen. U střídačky se intenzivně rozcvičuje Aitor Fernández.
     
    12
    Hra pokračuje, a to i s hostujícím brankářem, který je alespoň prozatím schopen v utkání pokračovat.
     
    13
    Proti pravidlům se provinil Samuel Costa. Hrát s míčem může Osasuna, která zatím na svou první možnost čeká.
     
    14
    Centr Juana Cruze byl zblokován na druhý roh. Rubén García ho tentokrát rozehrál z levé strany. Jeho vzdušný pas byl ale řádně přetažený.
     
    15
    Zadáci Osasuny sbírají krátké přihrávky na vlastní polovině a snaží se hru uklidnit. Děje se tak poté, co byl střílený centr Rubéna Garcíi vyhlavičkován z pokutového území.
     
    16
    Další roh Osasuny. Centr z levé strany prodloužil Fernando konečky prstů. Nepřipravený Unai García hlavičkoval mimo zařízení.
     
    18
    David García hledal průnikovou přihrávkou Anteho Budimira. Ten byl načapán v ofsajdu.
     
    19
    Svůj první roh vybojovali rovněž fotbalisté v pruhovaných dresech. Rozehrají ho z pravého okraje hřiště.
     
    20
    Lucas Robertone odcentroval na zadní tyč. Dyego Sousa hlavičkoval slabě nalevo od branky.
     
    21
    Na protějším konci hrací plochy se o zakončení pokoušel Lucas Torró. Jeho pokus byl zblokován.
     
    22
    Zhruba v polovině úvodního poločasu stále platí, že na první vážnější možnost čekáme. Mírně aktivnějším dojmem zatím působí Almería. Na držení balonu vede v procentech 60 ku 40, na střely pak 3:1.
     
    24
    Aktuálně sledujeme méně záživnou pasáž střetnutí. Míč se bez výraznějšího efektu stěhuje ze strany na stranu. Oba týmy dnes trápí celá řada nepřesností.
     
    25
    Rodrigo Ely vyslal před malé vápno střílený centr z levé strany. Míč doskákal jen do rukavic Sergia Herrery.
     
    26
    Juan Cruz byl v běhu přidržen Alejandrem Pozem. Faul se nepíská, Osasuna bude pouze vhazovat, a to na polovině soupeře.
     
    27
    Moisés Gómez nevyslal z levé strany zrovna nejlepší centr. Je z toho jen další rozehrávka od branky Fernanda.
     
    28
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Hosté jdou zničehonic do vedení! Moisés Gómez dostal pas na levou stranu, potáhl míč do šestnáctky a pokusil se přihrát. Jeho pas jemně tečoval Rubén García k EZEQUIELU ÁVILOVI, jenž střelou z voleje do protipohybu Fernanda otevřel skóre zápasu.
     
    30
    Moisés Gómez adresoval z levé strany před branku prudký centr. Ante Budimir pálil z hranice malého vápna levačkou bez přípravy nad břevno! Mohlo to být o dva góly!
     
    31
    Hlavní arbitr Javier Iglesias Villanueva dopřává aktérům zápasu přestávku na doplnění tekutin. Zhruba dvě minuty se tak hrát nebude.
     
    33
    Duel pokračuje. Uvidíme, kterak Almería zareaguje na nepříznivý stav. Po inkasovaném gólu působila před pauzou opařeným dojmem.
     
    34
    Zatím sledujeme stále stejný obrázek. Fotbalisté Osasuny drží balon na polovině soupeře a vesele s ním kombinují. Nováček teď působí dost bezradným dojmem.
     
    35
    Aktuálně drží míč na kopačkách zadáci v pruhovaných dresech. Dopředu se ale Almería nedostává.
     
    36
    Přetažený centr z pravé strany hřiště nezastihl Adrián Embarba na hrací ploše. Vhazování pro Osasunu.
     
    38
    Závěr poločasu je poněkud ospalý. Osasuna směrem dopředu ubrala a soustředí se spíše na to neudělat chybu směrem dozadu.
     
    39
    Jako by teď hosté chtěli má slova vyvrátit. Z levé strany odcentroval na bližší tyč Juan Cruz. Tečovaná hlavička Anteho Budimira rezultuje rohovým kopem.
     
    40
    Teď měla Almería obrovské štěstí! Do balonu se z voleje opřel Lucas Torró a příliš nechybělo! Jeho křižná dělovka orazítkovala vzdálenější levou tyčku. Fernando se natahoval marně.
     
    42
    Almería se snaží dostat dopředu nákopy za obranu. Jeden takový teď poměrně prudkou a riskantní hlavičkou přiklepl do rukavic vlastního brankáře Sergia Herrery Nacho Vidal.
     
    44
    David García nakopával míč na levé křídlo. Sprintoval za ním Juan Cruz, na hrací ploše už ale merunu nezastihl.
     
    44
    Ante Budimir běžel za nákopem za obranu a zjevil se sám před Fernandem! Ten vyběhl na okraj pokutového území a poslal chorvatského útočníka ve skluzu k zemi. Osasuna si žádala penaltu, celé situaci ale předcházel ofsajd.
     
    45
    Vzhledem k ošetřování Sergia Herrery a přestávce na občerstvení bude úvodní poločas vcelku dle očekávání nastaven o tři minuty.
     
    45+2
    Hosté se krátce před pauzou radují z druhého zásahu. Z pravé strany odcentroval před malé vápno Ezequiel Ávila. Po míči se špičkou kopačky natahoval Ante Budimir, do brány ho ale dopravil až za ním stojící Rubén García.
     
    45+4
    Tak pozor! Domácí reklamovali, že Rubén García zasáhl míč rukou! Hlavní sudí Iglesias se šel po konzultaci s kolegou u videa podívat na opakované záběry a nakonec rozhodl, že branka platit nebude!
     
    45+6
    První poločas skončil.
     
    První poločas se rozjížděl pozvolna, jeho druhá půle už ale nabídla zajímavé momenty. Vše odstartoval úvodní gól z 28. minuty. Moisés Gómez dostal pas na levou stranu, potáhl míč do šestnáctky a pokusil se přihrát. Jeho pas jemně tečoval Rubén García k Ezequielu Ávilovi, jenž střelou z voleje do protipohybu Fernanda otevřel skóre zápasu. Jen o dvě minuty později měl na kopačce další gól Budimir, po centru z levé strany ale zakončoval z hranice malého vápna bez přípravy nad břevno. Ve 40. minutě orazítkoval Torró křižným volejem levou tyčku. V nastavení se pak radovali hosté z druhé branky, rozhodčí ji ale po zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal. Rubén García zakončoval po centru z pravé strany poté, co si na míč sáhl rukou. Almería byla směrem dopředu bezzubá, a pokud chce pomýšlet na body, bude muset výrazně přidat.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:08.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Íñigo Eguaras, přichází Francisco Portillo.
     
    46
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází Arnau Puigmal.
     
    46
    Domácí kouč Joan Rubi zareagoval na nepříznivý stav dvojitým střídáním. Uvidíme, jak se tato změna promítne do hry. Almería bude dotahovat jednogólové manko.
     
    47
    Largie Ramazani si narazil ve vápně balon s Dyegem Sousou. Zpětná přihrávka ale byla nepřesná. Prvně jmenovaný Belgičan po ní upadl, penalta se ovšem nepíská.
     
    48
    Dnešní utkání sleduje 12 397 diváků.
     
    50
    Almería nastoupila do druhého dějství aktivně. Do zakončení se zatím domácí fotbalisté nedostali, a to i díky dobrému obrannému zákroku Davida Garcíi, po němž přijde na řadu vhazování.
     
    51
    Rubén García se po střetu se Samuelem Costou octl na trávníku. Jakmile se oklepe, přijde na řadu standardní situace Osasuny.
     
    52
    Centrovaný balon odvracel z levé strany pokutového území Dyego Sousa. Dopředu může jít Almería.
     
    53
    Další faul na polovině domácího celku. Largie Ramazani nakopl do holeně Ezequiela Ávilu, autora dosud jediné přesné trefy zápasu.
     
    54
    Vše nasvědčuje tomu, že domácí trenér Joan Rubi velice brzy sáhne ke třetímu střídání. Almería sice vstoupila do poločasu aktivně, Osasuně se ale daří v posledních minutách tlak eliminovat.
     
    55
    Almería přečkala velkou možnost! Ezequiel Ávila nabral rychlost na pravé straně. Jeho přízemní střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil Fernando pravou nohou!
     
    56
    Nacho Vidal adresoval před branku zajímavou přihrávku z pravé strany. Obětavým zákrokem se v souboji s Antem Budimirem prezentoval Rodrigo Ely.
     
    57
    Na protějším konci hřiště rutinní práce pro Sergia Herreru. Do rukavic si stáhl centrovaný balon vyslaný z levé strany.
     
    58
    Domácí příznivci si žádali odpískání faulu na Lucase Robertoneho, jenž upadl kousek před hranicí šestnáctky. Rozhodčí ale nechal pokračovat ve hře.
     
    59
    Fernando se vrhl mezi Anteho Budimira a Rodriga Elyho. Nepříjemný balon dokázal ukrýt ve svých rukavicích.
     
    60
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Dyego Sousa, přichází El Bilal Touré.
     
    61
    Útočník El Bilal Touré, reprezentant Mali, si ve svých dvaceti letech odbývá premiéru v La Lize. Uvidíme, zda ji okoření i první brankou.
     
    62
    Osasuna je aktuálně usazena na polovině soupeře. Nacho Vidal uvede do hry autové vhazování.
     
    63
    El Bilal Touré dostal balon na levé křídlo. Ze své snahy vytěžil autové vhazování.
     
    64
    Po Akiemeho centru z levé strany se tlačil do zakončení právě El Bilal Touré, k zásahu míče mu ovšem ve výskoku několik čísel scházelo. Africký forvard reklamoval přistrčení Davida Garcíi. Ani v tomto případě na penaltu nedojde.
     
    64
    Largie Ramazani sestřelil svou dělovkou zpoza pokutového území El Bilala Tourého. Ten schytal ránu do hlavy a je otřesený.
     
    65
    El Bilal Touré se zpoza postranní čáry vrací zpět do hry. Almería je opět kompletní.
     
    67
    Do pokutového území Osasuny teď létá jeden balon za druhým! Hostující obrana ten poslední odvrátila na rohový kop.
     
    68
    V krátkém sledu další roh z pravé strany pro Almériu. Centr mířící na přední tyč odvracel ve výskoku hlavou Ezequiel Ávila.
     
    69
    Francisco Portillo přetáhl přihrávku na pravém okraji velkého vápna. El Bilal Touré se po ní do zakončení nedostal.
     
    70
    Almería byla chvíli centimetry od vyrovnání! Za obranou se zjevil aktivní El Bilal Touré a adresoval zleva kolmou přihrávku na Largieho Ramazaniho. Ten ve skluzu mířil do tyče! Vzápětí se ukázalo, že první jmenovaný byl stejně v ofsajdu.
     
    70
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Lucas Robertone, přichází Lázaro.
     
    71
    Po nákopu Sergia Herrery se dostal míč rychle až k Ezequielu Ávilovi. Ten nechal svou bombou zhruba z hranice šestnáctky vyniknout Fernanda, jenž jeho projektil vyrazil.
     
    72
    Srdjan Babić utržil nějaký úder do hlavy. Je tam i krev, a tak je potřeba domácího zadáka ošetřit.
     
    73
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Ante Budimir, přichází Abde Ezzalzouli.
     
    73
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Rubén García, přichází Jon Moncayola.
     
    74
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Ezequiel Ávila, přichází Kike García.
     
    75
    Nově příchozí Abde Ezzalzouli se mohl uvést bleskovou vyrovnávací trefou. Jeho křižná přízemní dělovka vyslaná zpoza velkého vápna prosvištěla několik decimetrů vedle vzdálenější pravé tyčky.
     
    76
    Také ve druhé půli ponechává hlavní rozhodčí aktérům zápasu možnost občerstvit se u svých střídaček.
     
    77
    Srdjan Babić je schopen pokračovat ve hře. Utkání bude srbský obránce dohrávat s obvázanou hlavou.
     
    78
    Abde Ezzalzouli si na levé straně vápna zasekl míč na střelu. Na poslední chvíli ji zblokoval na roh Alejandro Pozo.
     
    79
    Centr z levé strany byl přetažený. Celá situace se nicméně bude opakovat – tentokrát však z opačné strany.
     
    80
    Fernando si bez potíží stáhl vzdušný pas do rukavic. Almería se může vydat do útoku.
     
    81
    Moisés Gómez přidržel za dres rozběhnutého Sergia Akiemeho. Rozhodčí nejprve ponechal domácím výhodu. Poté udělil hostujícímu záložníkovi žlutou kartu.
     
    82
    Largie Ramazani neobešel na levém křídle v souboji jeden na jednoho Nacha Vidala. Pruhovaní budou vhazovat.
     
    83
    Darko Brašanac teď k nelibosti domácích příznivců polehává na trávníku a avizuje křeče. Není se co divit, dnes naběhal už 11 kilometrů.
     
    84
    El Bilal Touré nedokázal zpracovat balon po nákopu směrem dopředu. Na řadu přichází další střídání Osasuny.
     
    85
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Pablo Ibáñez.
     
    86
    Sergio Akieme dostihl míč na levém křídle a stačil ještě odcentrovat na zadní tyč. Tam nikdo ze spoluhráčů nebyl, Juan Cruz ale odvracel nikým neatakován trochu zbytečně na rohový kop.
     
    86
    Almería z rohového kopu nic nevytěžila. Z ochozů se začíná ozývat pískot. Čas se domácímu celku rychle krátí.
     
    87
    Juan Cruz zapojil zpětnou přihrávkou do hry brankáře Sergia Herreru. Po chvíli se Almería dostala k míči, Ramazaniho pumelice zpoza vápna byla zablokovaná.
     
    89
    Střídání v týmu CA Osasuna:
    ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Kike Barja.
     
    89
    Osasuna získala díky zblokované přihrávce z levé strany rohový kop. A Jon Moncayola s jeho rozehrávkou zjevně pospíchat nebude...
     
    90
    S obvázanou hlavou hrající Srdjan Babić odvrátil centr na další roh. Po něm už Osasuna o míč definitivně přišla.
     
    90+1
    Hlavní arbitr Iglesias se rozhodl nastavit utkání rovnou o osm minut! Diváci reagují ovacemi, Almería má ještě spoustu času alespoň vyrovnat.
     
    90+1
    Střídání v týmu UD Almería:
    ze hřiště odchází Largie Ramazani, přichází Marko Milovanović.
     
    90+2
    Kike Barja potáhl balon po pravé straně. Jeho pas před branku odvracel Srdjan Babić na další roh.
     
    90+3
    Jon Moncayola centrem zprava nikoho ze spoluhráčů nenašel. Míč se po chvíli vrátil do vápna. Pablo Ibáñez přihrával z úhlu, došlo ale na dobrý domácí blok.
     
    90+4
    Závěrečný tlak pruhovaných se zatím nekoná. Almería je teď směrem dopředu hodně nepřesná. Domácí úsilí připomíná křeč.
     
    90+5
    Samuel Costa faulován zhruba na polovině hřiště. Aktéři zápasu se stěhují před hranici vápna Osasuny.
     
    90+6
    Lázaro prohrál souboj na levém okraji hřiště. Osasuna má k dispozici autové vhazování.
     
    90+6
    Po centru z pravé strany hlavičkoval El Bilal Touré jen doprostřed branky, kde číhal Sergio Herrera.
     
    90+7
    Na druhé straně zkusil štěstí střídající Kike García. Branku Fernanda přestřelil.
     
    90+7
    Balon se aktuálně pohybuje okolo středového kruhu. Vše nasvědčuje tomu, že Osasuna si svůj náskok už uhájí.
     
    90+8
    Pablo Ibáñez mohl přidat gólovou pojistku. Po centru z levé strany byl úplně sám před Fernandem, zakončení mu ale nevyšlo podle představ. Mířil přímo do rukavic domácího brankáře, který bleskově rozehrál.
     
    90+8
    Lázaro se uvolnil na levé straně a vybojoval pro své barvy ještě jeden rohový kop.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Z posledního rohu už Almería nezahrozila, a tak končí zápas nejtěsnějším vítězstvím Osasuny. Vše odstartoval úvodní gól z 28. minuty. Moisés Gómez dostal pas na levou stranu, potáhl míč do šestnáctky a pokusil se přihrát. Jeho pas jemně tečoval Rubén García k Ezequielu Ávilovi, jenž střelou z voleje do protipohybu Fernanda otevřel skóre zápasu. Jen o dvě minuty později měl na kopačce další gól Budimir, po centru z levé strany ale zakončoval z hranice malého vápna bez přípravy nad břevno. Ve 40. minutě orazítkoval Torró křižným volejem levou tyčku. V nastavení se pak radovali hosté z druhé branky, rozhodčí ji ale po zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal. Rubén García zakončoval po centru z pravé strany poté, co si na míč sáhl rukou. Osasuna byla nebezpečnější i po změně stran. Deset minut po přestávce se tváří v tvář Fernandovi zjevil Ávila, jeho přízemní ránu vyrážel domácí brankář nohou. Stejný hráč vyprášil později gólmanovy rukavice dělovkou zpoza velkého vápna. Střídající Ezzalzouli nasměroval křižný pokus jen těsně za vzdálenější pravou tyč. V osmé minutě nastavení pak zcela sám neuspěl před Fernandem Ibáñez. Almería měla ve druhé půli míč častěji na kopačkách, ze svého tlaku ale nedokázala vytěžit žádné hmatatelné ohrožení branky.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 4:9.
     
    Osasuna si výhrou polepšila v tabulce La Ligy na čtvrtou pozici. Na vedoucí Real Madrid ztrácí pouhé tři body. Almería je po druhé porážce za sebou čtrnáctá.
     
    V příštím kole se Almería představí na půdě tabulkového souseda – třinácté Mallorky. Osasuna bude v domácím prostředí plnit roli papírového favorita proti osmnáctému Getafe.
     
    Z dohrávky 5. kola nejvyšší španělské soutěže je to vše. Děkujeme, že jste ji sledovali spolu s námi. Dobrou noc. (23:11:47)

    Filip Lefenda

    Branky: 28. Ávila (García VII)

    Karty:   5. García VIII (OSS), 81. Mo. Gómez (OSS)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 4:9.
    UD Almería: Fernando – A. Pozo, Ely, Babić (C), Akieme – Eguaras (46. Portillo), Robertone (70. Lázaro), S. Costa – Embarba (46. Puigmal), Sousa (60. Touré), Ramazani (90+1. Milovanović).
    Náhradníci: F. Pacheco – Guedes, Brandáriz, Kaiky, Mendes, Rojas, Šviderský.

    Trenér: Joan Rubi

    CA Osasuna: S. Herrera – N. Vidal, García V, García VIII (C), Cruz – Torró, Brašanac (85. Ibáñez) – Ávila (74. García II), Mo. Gómez (89. Barja), García VII (73. Moncayola) – Budimir (73. Ezzalzouli).
    Náhradníci: Ait. Fernández, J. Pérez – Aridane, M. Sánchez, R. Torres.

    Trenér: Jagoba Arrasate

    Rozhodčí: J. Iglesias – D. Medié, I. Díaz de Mera

    Diváci: 12397
    bahis siteleri