HK MD Šumperk – Písek 3:2 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
IHC Králové Písek
Středa 28.09.2022, 13:15 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    57:47
    Křivohlávek šel na trestnou lavici sám, přesto, že na ledě zůstal v bolestech po totožném nárazu ležet i domácí Lichner, a tak nakonec Vepřovský usoudil, že nešlo o férový úsudek, a i za Písek si půjde sednou Řehoř.
     
    52:35
    Velké problémy pro domácí. Hlavní sudí posoudil zákrok ve středním na píseckého hráče jako zásah do oblasti hlavy a krku. Následně si jej tento faul vyříkat domácí kapitán, to se sudím nelíbilo a Šumperk jde do tří.
     
    49:50
    Domácí půjdou za podražení Netolického do čtyř.
     
    47:28
    Ve středním pásmu se Mudrák setkal s jedním z hostů, kterého nabral na svá záda, Bude si muset odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    34:52
    Jeden z hostujících forvadů se pokoušel projít čtyřmi Mladými Draky, narazil na Cekra, který jej zastavil až za hranicí pravidel a bude si muset odsedět dvě minuty za napadení.
     
    29:36
    Pár sekund v pěti a Písek míří zase do čtyř. Cháb se provinil hákováním.
     
    27:30
    Hostů nebylo na ledové ploše moc. Na trestnou lavici míří za písecké Šipla.
     
    20:31
    V úvodních minutách vyrazil na branku jeden ze šumperských, proti němu se vehnal Tesař, podrazil útočníka a jeden z jeho spoluhráčů se musí odporoučet na trestnou lavici. Tesař vypadal otřeseně, nicméně po pár sekundách vypadá, že nešlo o nic váženého.
     
    16:41
    Další šance pro hosty, Minařík se provinil sekáním a Mladí Draci jdou do čtyř.
     
    14:21
    Hosté dostanou šanci v podobě přesilové hry, Křemen použil k zastavení soupeře vysokou hůl.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 9. Minařík (Lichner), 15. Izák, 22. Cekr (Lichner, Tomeš) – 46. Pitel (Řehoř, Hlaváček), 49. Sabiniok (Cháb, Zátopek)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Minařík (C), Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel Křivohlávek – Slováček, Lichner, Izák, Ševčík, Tomeš, Szabó, Křemen, Slabý, Kučera, Najman, Šenk.
    Trenér: Petr Rutar

    IHC Králové Písek: Tesař (Jansa) – Polák, Velíšek, Šipla, Dohnal – Strnad, Mikeska, Řehoř, Hořejší, Pitel (C), Boušek, Zátopek, Sabiniok, Hlaváček, Kaiser, Sládek. Cháb, Šindelář, Lechnýř.
    Trenér: Lukáš Tramba

    Rozhodčí: Martin Vepřovský — Dominik Kalina, Pavel Kolář
    bahis siteleri