NY Islanders – Philadelphia 2:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 0:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
Bern – Nashville 3:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
Anaheim Ducks
Pondělí 03.10.2022, 03:05 • Crypto.com Arena, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    19:46 KALIYEV - 2:1
     
    19:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings znova využívají přesilovou hru! Jen čtrnáct vteřin před koncem se domácím daří otočit vývoj utkání na svou stranu, když Tynan získal odražený kotouč a následně ho ihned přihrál do pravého kruhu ARTHURU KALIYEVOVI, který střelou z první překonal Gibsona. Asistence: T.J. Tynan.
    12:26 KEMPE - 1:1
     
    12:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Kopitar si vyměnil puk s Doughtym a následně vyslal skvělou křižnou přihrávku do pravého kruhu ADRIANOVI KEMPEMU, jenž pohotovou střelou překonal Gibsona, jenž si na kotouč sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
    00:42 GRIMALDI - 0:1
     
    00:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dostávají bleskově do vedení, když se Comtois po levé straně dostal do útočného pásma, kde poté přihrál před zcela prázdnou bránu ROCCU GRIMALDIMU, jenž už uklidil puk za záda bezmocného Quicka. Asistence: Max Comtois, Dmitrij Kulikov.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 13. Kempe (Kopitar, Doughty), 20. Kaliyev (Tynan) – 1. Grimaldi (Comtois, Kulikov)


    Los Angeles Kings: Quick (Villalta) – Anderson, Doughty, Walker, Spence, Edler, Clarke – Fiala, Kopitar, Kempe – Iaffalo, Tynan, Kaliyev – Vilardi, Kupari, Fagemo – Lemieux, Lizotte, Anderson-Dolan.
    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Kulikov, Drysdale, Benoit, Beaulieu, Juolevi, Mahura – De Leo, Gawin, Regenda – McTavish, Lundestrom, Silfverberg – Comtois, Henrique, Grimaldi – Kirkland, Groulx, Lopina.