Třinec – Davos cz 4:3 (kon.) | Tappara – Mnichov 4:0 (kon.) | Cracovia – Färjestad 4:3 (kon.)
Luleå – Aalborg 2:1 (po pr.) | Frölunda – Grenoble 7:4 (kon.) | Skellefteå – Belfast Giants 4:1 (kon.)
Sparta – Jukurit cz 3:6 (kon.) | Straubing – Villach 8:0 (kon.) | Rapperswil – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
HC Davos
Úterý 11.10.2022, 17:30 • Werk arena, Třinec • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkujeme za pozornost a sledování dnešního textového online přenosu. Třinecká redakce stejně jako fanoušci a hráči se bohužel loučí s letošním ročníkem Champions Hockey League, zápasový servis ale přineseme už v pátek 14. října 2022, kdy se v třinecké WERK areně bude hrát zápas 10. kola Tipsport extraligy HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň. (20:00:11)
     
    Statistiky po třetí třetině:

    Střely na branku 25:29
    Střely mimo 9:11
    Zblokované střely 13:20
    Hity 10:7
    Vhazování 27:33
    Trestné minuty 6:2
     
    Třinečtí ale dokázali vhazování zablokovat a Davos se již k zakončení nedostal. Třinec se tak může rozloučit s letošním ročníkem cennou výhrou nad týmem HC Davos. Ve třetí třetině jsme sledovali otevřený hokej, oba týmy se snažily o rozhodnutí, které se nakonec podařilo přesně dvě minuty před koncem Danielu Voženílkovi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Hosté vyrobili nepřesný centr před brankou, odkud puk odpálil Daňo. Ve stejném okamžiku ale došlo ještě k faulu. Čtyři sekundy a tři desetiny před koncem je vyloučen Vladimír Dravecký (TRI) za vysokou hůl.
     
    59:48
    Corvim vyhrané buly zahnalo Dahlbecka až k mantinelu.
     
    59:44
    Doudera poslal zpoza vlastní branky puk na zakázané uvolnění.
     
    59:33
    Jaroměřský vyhodil do středního pásma.
     
    59:06
    Nygren trefil Hrehorčákovy brusle a Třinečtí dostali puk aspoň do středního pásma.
     
    58:27
    Kurovský zachytil nedůraznou přihrávkou po modré a ze středního pásma obloučkem minul odkrytou síť davoské branky.
     
    58:02
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Hosté vyhráli buly a ještě byli s pukem ve středním pásmu a Senn už zasprintoval na střídačku.
     
    58:00
    Hostující trenérský štáb si okamžitě vybral oddechový čas.
    58:00 VOŽENÍLEK - 4:3
     
    58:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesně sto dvacet sekund před třetí sirénou zachytil Hudáček na modré nedůraznou rozehrávku hostů a hledal, kam poslat puk. Nakonec se jevil jako ideální varianta DANIEL VOŽENÍLEK, který číhal schovaný za Sennem před odkrytou brankou. Voženílek ťuknul do puku, který skončil za brankovou čárou. Asistence: Libor Hudáček. Stav utkání 4:3.
     
    57:51
    Zakázané uvolnění Davosu přestěhuje hru před Senna! Třetí třetina jde do samotného závěru.
     
    57:36
    Na druhé straně byl v dobré pozici s pukem na lopatě Kurovský. Jeho pokus z vrcholu kruhu zachytil Senn na betonech. Ani z toho gól není!
     
    57:07
    Hosté teď pobyli v útočném pásmu jen chvíli. Už se zdálo, že Oceláři vyjedou s pukem do bezpečí, Jaroměřského přihrávku si ale našel Stránský a byl tváří v tvář Kacetlovi. Extřinecký forvard v barvách Davosu minul!
     
    56:41
    Oceláři se pokusili o protihru, ale dostali se brzy s pukem mimo útočné pásmo. Jaroměřský následně hledal, kam poslat z vlastního pásma puk.
     
    56:21
    Hosté ale získali pásmo a poměrně dlouho ždímali Oceláře před jejich brankářem. Proti Jungově bombě od modré musel vytáhnout Kacetl zákrok lapačkou.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 12. Łyszczarczyk (Matěj), 23. L. Hudáček (M. Daňo), 33. J. Jeřábek (Čukste, Łyszczarczyk), 58. Voženílek (L. Hudáček) – 16. Prassl (Ambühl, Wieser), 21. Corvi (Nordström, D. Egli), 39. Knak


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (L. Daneček) – Čukste, J. Jeřábek, Jaroměřský, Zahradníček, Ročák, M. Doudera (A), Zeleňák – M. Daňo, L. Hudáček, Voženílek – Hrehorčák, Miloš Roman (TS), Chmielewski – Kurovský, Dravecký (C), Svačina – Łyszczarczyk, Haas, Matěj
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Davos: Senn (Croce) – D. Egli, Dahlbeck, Nygren (A), Jung, Barandun, Paschoud, Minder – Bristedt, Rasmussen, Knak – M. Stránský, Corvi (TS), Nordström (A) – Wieser, Prassl, Ambühl (C) – Schmutz, C. Egli, Nussbaumer – Canova
    Trenér: Christian Wohlwend

    Rozhodčí: Smetana, Mrkva – Rampír, D. Hynek
    bahis siteleri