Třinec – Davos cz 4:3 (kon.) | Tappara – Mnichov 4:0 (kon.) | Cracovia – Färjestad 4:3 (kon.)
Luleå – Aalborg 2:1 (po pr.) | Frölunda – Grenoble 7:4 (kon.) | Skellefteå – Belfast Giants 4:1 (kon.)
Sparta – Jukurit cz 3:6 (kon.) | Straubing – Villach 8:0 (kon.) | Rapperswil – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
Skellefteå AIK
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Belfast Giants
Úterý 11.10.2022, 19:05 • Skellefteå Kraft Arena, Švédsko • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je u konce a švédský tým nakonec slaví jednoznačné vítězství. Utkání bylo do třetí periody na skóre těsné, ovšem v poslední části se severský tým prosadil dvakrát v přesilové hře a dokráčel si pro 3 body. Celkově se 14 pak vyhrává skupina H.
    To je pro tento onlajn vše, přeji pěkný večer. (21:24:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Johansson dostal v přečíslení dva na jednoho přihrávku do jízdy, ale nedokázal ji zpracovat.
     
    57:10
    Oba týmy už jsou opět kompletní.
     
    57:00
    Až nyní musel Jones řešit menší závar před svou brankou. Z vrcholu kruhů vypálil Salomonsson, jehož střela zůstala na bránícím hráči. Odražený kotouč si na hranici brankoviště našel Sandberg a pokusil se jej propasírovat pod betony hostujícího brankáře.
     
    56:08
    Hra se hodně podobá té za stavu 5 na 5. Hraje se do těla a bez střel.
     
    55:10
    Vyloučení v týmu Skellefteå AIK:
    Johansson – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Belfast Giants:
    Ruopp – 2 min., nedovolené bránění.
     
    55:06
    Ruopp nahodil kotouč do útočného pásma, ale ještě předtím, než se vydal směrem ke střídačce, předvedl nedovolený zákrok na Sandin-Pelliku. Toto počínání se nelíbilo Johanssonovi, který okamžitě zakročil. Vypadá to na menší tresty pro oba borce.
     
    51:53
    Zdá se, že švédskému týmu je tříbrankové vedení málo a zároveň se nevzvdává po několika předešlých neúspěšných pokusech o zisk útočného pásma. Nyní drží domácí svého soupeře v sevření.
     
    50:37
    Domácí rozehráli zpoza vlastní branky, a i když se do útoku dostali poměrně lehce, před Jonesem to nyní nemají vůbec jednoduché. Sundsvik byl u mentinelu na pravém křídle nekompromisně odzbrojen a útočná akce tak vzala za své.
    SANDBERG - 4:1
     
    49:47
    Skellefteå právě vstřelila branku!

    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky. Max Lindholm pálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus ještě na brankovišti tečoval Linus Lindström. Brankář s velkým úsilím zvládl udržet puk před brankovou čárou, kam jej však pohotově uklidil FILIP SANDBERG. Asistence: Max Lindholm, Linus Lindström.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu Belfast Giants:
    Conway – 2 min., sekání.
     
    48:40
    Po delší době se dostal ke slovu také Belfast, ale střelu na branku v podání celku ze Severního Irska nevidíme. Hraje se rychlý hokej nahoru dolů.
     
    48:00
    Hosté se drželi v pásmu, ale v obraně nakonec dobře zapracoval Lindstrom a odehrál puk do bezpečí.
     
    45:26
    Skellefteå se opět dostala do přečíslení, tentokrát tři na dva. Z levého křídla zakončoval Sundsvik, jeho střela z vrcholu kruhu mířila ke vzdálenější tyči, ale domácí útočník daleko přestřelil.
     
    43:06
    Skellefteå se drží na puku, domácím se ale nedaří projít přes střední pásmo. Celou situací řeší nahozením na branku soupeře, které má za následek vhazování po Jonesově levici.
    42:21 Linus LINDSTROM - 3:1
     
    42:21
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    LINUS LINDSTROM zakončuje přečíslení dva na jednoho přesnou bekhendovou střelou do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Filip Sandberg, Oskar Moller.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 20. Möller (Salomonsson, Lindholm), 28. Sandberg, 43. Lindstrom (Sandberg, Moller), 50. Sandberg (Lindström, Lindholm) – 26. McAuley (Owre, Baum)


    Skellefteå AIK: Hellnemo (Söderström) – Lundberg, Salomonsson, M. Forsfjäll, Sandin-Pellika, Olsson, Granberg, Bryngelsson – Keilin, Wingeeli, Sandbrg – Möller, Lindström, Lindholm – Stenman, Sundsvik, Johansson – Bergström, Vuollet, Z. Forsfjäll – Kjellén.
    Trenér: Robert Ohlsson

    Belfast Giants: Jones (Whistle) – Ruopp, Bast, Cullen, Raine, Baum, Foley – Goodwin, Conway, Cooper – Gilbert, Lake, Butcher – McAuley, Owre, Long – Garside, Stewart, Soy.
    Trenér: Adam Keefe

    Rozhodčí: Christoffer Holm, Roy Stian Hansen – Emil Yletyinen, Tobias Nordlander.
    bahis siteleri