Třinec – Davos cz 4:3 (kon.) | Tappara – Mnichov 4:0 (kon.) | Cracovia – Färjestad 4:3 (kon.)
Luleå – Aalborg 2:1 (po pr.) | Frölunda – Grenoble 7:4 (kon.) | Skellefteå – Belfast Giants 4:1 (kon.)
Sparta – Jukurit cz 3:6 (kon.) | Straubing – Villach 8:0 (kon.) | Rapperswil – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
Straubing Tigers
8:0 (2:0, 2:0, 4:0)
EC Villach SV
Úterý 11.10.2022, 19:30 • Eisstadion am Pulverturm, Straubing • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:52:44)
     
    Straubing potvrdil roli velkého favorita a na domácím ledě deklasoval rakouský Villach vysoko 8:0.

    Od prvních minut bylo jasné, kdo bude tahat za pomyslný delší konec provazu. Hokejisté německého mužstva vstřelili v první i druhé třetině po dvou gólech, ve třetí přidali čtyři trefy do černého. Nejvíce byli vidět dvougóloví Sandro Schönberger s Lukem Adamem, tři kanadské body za gól a dvě asistence zapsal obránce Marcel Brandt. Opomenout nesmíme ani Floriana Bugla, který k získání čistého konta musel předvést dvanáct zákroků.

    Svěřenci kouče Pokela postoupili do play-off z prvního místa, k jehož získání jim pomohla i výhra Katowic nad Färjestadem. Villach skončil se třemi body na chvostu skupiny.
     
    Konec zápasu.
    Tim BRUNNHUBER - 8:0
     
    59:32
    Straubing právě vstřelil branku!
    V poslední minutě střetnutí Straubing přidává do sbírky ještě jeden gól. TIM BRUNNHUBER nastartoval motory a odpoutal se od obránců, únik završil bekhendovým blafákem a střelou po ledě k levé tyči, k níž Schmidt přirazil beton pozdě. Bez asistence.
     
    59:08
    Travisu Turnbullovi se nedostalo podpory od spoluhráčů, proto musil zkusit štěstí sám. Proskočil sice mezi dvojicí protihráčů, leč bez kotouče na hokejce.
     
    58:47
    Alexander Schmidt nechce Lukeovi Adamovi povolit radost z hattricku. Výborně se přesunul k pravé tyčce, aby zachytil jeho pokus do lapačky.
     
    58:11
    Icing hostujícího celku. Daniel Hintermann viditelně chtěl rozehrávat, jenž adresát Luca Potocnik nesledoval hru a mířil na střídačku.
     
    57:57
    Bastian Eckl se vytočil zpoza brány, načež místo očekávané střely přenesl hru doprava na Codyho Lampla, jenž z první mířil příliš vysoko.
     
    57:25
    Situaci tří proti třem hosté nevyřešili vůbec dobře. Dominik Prodinger vzal zodpovědnost na sebe, osobního strážce se však nezbavil.
     
    56:53
    Za vysokým obloučkem Nicolase Mattinena spěchal Johannes Tschurnig. Zpracování mu vyšla, klička proti Daschnerovi nikoliv.
     
    56:21
    Alespoň čestných zásah chtěl zaznamenat Felix Maxa. Z ostrého úhlu ovšem mířil jenom do míst, kde se nacházel Florian Bugl.
     
    55:37
    A znovu Yannik Walenti. V tomto případě už se dostal k zakončení, dobře postaveného gólmana Schmidta ovšem napálil pouze do pravého betonu.
     
    55:02
    Bastian Eckl na sebe navázal dva protihráče, any následně zkusil křižný pas na Yannika Walentiho, toho čistým způsobem zpacifikoval Nicolas Mattinen.
     
    54:44
    Ne, domácí nemají dost. Třetí gól v krátkém časovém sledu chtěl přidat Yuma Grimm, forhendovou ránu poslal těsně nad břevno.
    Sandro SCHÖNBERGER - 7:0
     
    54:07
    Straubing právě vstřelil branku!
    Záhy tu máme i sedmý kousek domácího mužstva. SANDRO SCHÖNBERGER využil množství volného prostoru k natlačení se z pravé strany před bránu, z bezprostřední blízkosti prostřelil gólmana k levé tyčce. Asistence: Mark Zengerle a Yuma Grimm.
    53:00 Cody LAMPL - 6:0
     
    53:00
    Straubing právě vstřelil branku!
    Gólové hody Pokelových svěřenců pokračují. Daschner počkal na ten správný moment, kdy zpoza brány poslat puk do předbrankového prostoru CODYMU LAMPLOVI, ten zakončil podél Schmidtova levého betonu. Asistence: Stephan Daschner a Tim Brunnhuber.

    Milan Huppert

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 4. Brandt (Grimm, Turnbull), 8. Schönberger (Brandt), 29. Adam (Valenti), 35. Adam (Tuomie, Valenti), 42. Leier (Kohl, Brandt), 53. Lampl (Daschner, Brunnhuber), 55. Schönberger (Zengerle, Grimm), 60. Brunnhuber


    Straubing Tigers: Bugl (Dietl) – Zimmermann, Daschner, Brandt, Kohl, Klein, Scheid, Bourque – Schönberger, Adam, Valenti – Eckl, Brunnhuber, Lampl – Leier, Zengerle, St. Denis – Tuomie, Turnbull, Grimm.
    Trenér: Tom Pokel

    EC Villach SV: Schmidt (Moser) – Lindner, Mattinen, Hintermann, Urbanek, Raspotnig, Kohlmaier – Tschurnig, Maxa, Wallenta – Prodinger, Tomaževič, Moderer – Potocnik, Geifes, Wieltschnig – Aumaier, Ortner.
    Trenér: Rob Daum

    Rozhodčí: Nikolić, Rohatsch – Schwenk, Wölzmüller

    Diváci: 2 992
    bahis siteleri