NY Rangers – Tampa 3:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Středa 12.10.2022, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:00 Barclay GOODROW - 3:1
     
    51:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    domácí přidávají třetí branku! Po dobré práci Ryana Carpentera se k nahození dostal Ryan Lindgren, když v mezikruží ještě kotouč šikovně zvládl tečovat BARCLAY GOODROW, který tak dává svému bývalému zaměstnavateli branku. Asistence: Ryan Lindgren a Ryan Carpenter.
    45:11 Mika ZIBANEJAD - 2:1
     
    45:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovku! Artěmij Panarin křižným pasem vyzval ke střele MIKU ZIBANEJADA, jehož dělovka z první zapadla k bližší tyči. Asistence: Artěmij Panarin a Chris Kreider.
    29:09 Steven STAMKOS - 1:1
     
    29:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté dvojitou přesilovku využívají! Po vyhraném buly Nikita Kučerov přiťukl kotouč na hůl STEVENA STAMKOSE, jehož dělovka z první byla nechytatelná. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
    23:25 Mika ZIBANEJAD - 1:0
     
    23:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí skórují v oslabení! Po dlouhém pasu se k puku dostal MIKA ZIBANEJAD, který v přečíslení naznačil přihrávku, avšak po kličce vzal zakončení na sebe, což bylo správné rozhodnutí, když puk bekhendem uklidil pod horní tyč. Asistence: Jacob Trouba a K’Andre Miller.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 24. Zibanejad (Trouba, Miller), 46. Zibanejad (Panarin, Kreider), 51. Goodrow (R. Lindgren, Carpenter) – 30. Stamkos (Kučerov, Point)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – R. Lindgren, Fox, Miller, Trouba (C), Z. Jones, Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Panarin (A), Trocheck, Kravcov – Lafreniere, Chytil, Goodrow – Vesey, Carpenter, Reaves.
    Trenér: Gerard Gallant

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Hedman (A), Foote, Sergačjov, Černák, Fleury, Myers – Stamkos (C), Point, Kučerov – Hagel, Paul, Killorn – Koepke, Naměstnikov, Colton – Maroon, Bellemare, Perry (A).
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Rooney – Kovachik, MacPherson

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri