Washington – Boston 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (kon.)
Colorado – Chicago 5:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 5:4 (po pr.) | Edmonton – Vancouver 5:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 13.10.2022, 03:40 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    A tak tu v závěru utkání máme ještě i bitku, když se do sebe pustili Josh Manson (COL) a Sam Lafferty (CHI). Pro oba hráče tedy utkání končí předčasně, protože jejich tresty už do konce utkání nevyprší.
    57:03 Valerij NIČUŠKIN - 5:2
     
    57:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru a prosazují se znova díky teči! Makarovo nahození od modré čáry totiž zasáhl VALERIJ NIČUŠKIN svou holí a díky tomu byl Mrázek opět zcela bezmocný a musí ze své brány vytahovat už pátý puk. Asistence: Cale Makar, Mikko Rantanen.
     
    55:58
    A je z toho další vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za podrážení dostává Jujhar Khaira (CHI).
    41:55 Max DOMI - 4:2
     
    41:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se opět prosazují ve své přesilové hře, když až v závěru Lehkonenova trestu přichází druhá branka Chicaga. Tyler Johnson poslal puk před bránu Colorada, kde byl připravený MAX DOMI, jenž nasměroval touš do tyče a od ní se odrazil za záda Georgijeva. Asistence: Tyler Johnson, Patrick Kane.
     
    40:39
    Chicago bude hrát dál přesilovou hru, protože dvě minuty za vysokou hůl dostává Artturi Lehkonen (COL).
     
    38:23
    Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Evan Rodrigues (COL), který je tak zatím jediným hráčem Colorada, který navštěvuje trestnou lavici.
    30:12 Artturi LEHKONEN - 4:1
     
    30:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají další přesilovou hru! Tak tohle jsme už jednou viděli. Rantanen dostal přihrávku od Makara do pravého kruhu, odkud následně posílal touš před bránu, kde ARTTURI LEHKONEN, který tečoval puk přesně nad beton Mrázka. Asistence: Mikko Rantanen, Cale Makar.
     
    29:20
    Je tu už pátá přesilová hra Chicaga, protože na dvě minuty za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Jonathan Toews (CHI).
    23:49 Artturi LEHKONEN - 3:1
     
    23:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! MacKinnon poslal puk za bránu Rantanenovi, který na nic nečekal a ihned přihrál mezi kruhy ARTTURIMU LEHKONENOVI, jemuž se okamžitou střelou podařilo překonat Mrázka mezi jeho betony. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.
     
    23:00
    Je tu už čtvrté vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za hákování dostává Alec Regula (CHI).
     
    21:00
    MacKinnon ve středním pásmu nabral velkou rychlost a dostal i skvělou přihrávku, čemuž absolutně nestačil bránící Jones a domácí útočník následně z levého kruhu trefil tyč hostující klece!
     
    18:05
    A je tu další vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za podrážení dostává Connor Murphy (CHI).
    17:07 Valerij NIČUŠKIN - 2:1
     
    17:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají svou přesilovou hru a berou si své vedení zpět. Rantanen obdržel přihrávku do pravého kruhu, odkud jej poslal před bránu Chicaga, kam si najel VALERIJ NIČUŠKIN, který skvěle usměrnil kotouč za bezmocného Mrázka. Asistence: Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen.
     
    16:07
    Colorado si však zahraje přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hru vysokou holí vyloučen Mackenzie Entwistle (CHI).
    15:52 Jonathan TOEWS - 1:1
     
    15:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru! Tak to byla parádní akce Hawks, když si Kurashev narazil puk s Athanasiouem a od švýcarského útočníka následně všichni čekali střelu, ale místo toho přišla přesná přihrávka kapitánu JONATHANU TOEWSOVI, který už jen trefil zcela odkrytou bránu. Asistence: Philipp Kurashev, Andreas Athanasiou.
     
    14:22
    První přesilovou hru v nové sezóně si zahrají i hokejisté Chicaga, když je taktéž za sekání vyloučen na dvě minuty Evan Rodrigues (COL).
    13:44 Andrew COGLIANO - 1:0
     
    13:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté otevírají stav tohoto utkání! MacKinnon nejprve spálil obrovskou šanci, ale to ho nakonec mrzet nemuselo, protože se k puku následně dostal znova a jeho nahození od modré čáry skvěle tečoval ANDREW COGLIANO, když touš následně zaplaval přesně mezi betony nic netušícího Mrázka a o tyčku se nakonec odrazil do hostující brány. Asistence: Nathan MacKinnon, Devon Toews.
     
    07:19
    Nicméně je tu první vyloučení v utkání, když je na dvě minuty za sekání vyloučen hostující Tyler Johnson (CHI).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 14. Cogliano (MacKinnon, D. Toews), 18. Ničuškin (Rantanen, Lehkonen), 24. Lehkonen (Rantanen, MacKinnon), 31. Lehkonen (Rantanen, Makar), 58. Ničuškin (Makar, Rantanen) – 16. J. Toews (Kurashev, Athanasiou), 42. Domi (T. Johnson, P. Kane)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – D. Toews, Makar (A), Manson, Girard, E. Johnson, Byram, MacDermid – Rantanen (A), MacKinnon (A), Lehkonen – Ničuškin, Newhook, Rodrigues – O'Connor, Compher, Cogliano – Sedlák, Meyers.
    Trenér: Jared Bednar

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stalock) – J. Johnson, Set. Jones, Murphy (A), Tinordi, Roos, Regula – P. Kane (A), Domi, Athanasiou – Raddysh, J. Toews (C), T. Johnson – Entwistle, Lafferty, Kurashev – B. Robinson, Khaira, Blackwell.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Pochmara, Schlenker – Mills, Murray
    bahis siteleri