Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.) | Boston – Arizona 6:3 (kon.) | New Jersey – Detroit 2:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
NY Islanders – Anaheim 7:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:7 (kon.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.)
Dallas – Nashville 5:1 (kon.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Nashville Predators
Neděle 16.10.2022, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:43
    Domácí hokejisté jdou do tří! Colin Miller (DAL) dostává dvě minuty za podrážení a rozhodně se mu jeho trest nelíbí. Nashville tedy bude hrát 35 vteřin proti třem.
     
    36:18
    Predátoři budou hrát svou třetí přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty dostává obránce Ryan Suter (NSH), jenž si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    30:59
    Dvě minuty za hákování totiž dostává Matt Duchene (NSH), kterému se jeho trest nelíbil, a tak trochu projevil své emoce a jen si ještě navíc vykoledoval osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    26:00
    Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách, protože dvě minuty za hákování dostává Ty Dellandrea (DAL) a na trestnou lavici míří i Dante Fabbro (NSH) za držení hole.
     
    22:26
    Predators si zahrají svou druhou přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Esa Lindell (DAL).
     
    05:28
    Navíc je tu vyloučení na hostující straně, takže si za malý moment přesilovou hru vyzkoušejí domácí hokejisté, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Cody Glass (NSH).
     
    03:30
    Tak tohle bylo hodně špatné rozhodnutí Radka Faksy (DAL), který zcela jasně vstoupil do cesty napadajícímu hráči, a dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění, ikdyž se nejednalo o nějak ostrý střet.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Hintz (Heiskanen), 21. Hintz (Pavelski, J. Robertson), 28. Heiskanen (J. Robertson), 44. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 59. Marchment – 39. Niederreiter (Granlund, F. Forsberg)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen, R. Suter, Hakanpää, Lundkvist, Lindell (A) – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dellandrea, Seguin (A), Marchment – Ja. Benn (C), W. Johnston, Gurjanov – Faksa, Kiviranta, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), McDonagh, Lauzon, Fabbro – F. Forsberg, Granlund (A), Duchene – Niederreiter, Johansen, Tolvanen – Trenin, Sissons, Jeannot – Co. Smith, Sanford, Glass.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: South, Hanson – Gawryletz, O´Quinn

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri