Chicago – Minnesota 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – NY Rangers 2:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 4:3 (po pr.)
Vegas – Winnipeg 2:1 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 31.10.2022, 01:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:15 Trevor ZEGRAS - 4:3
     
    62:15
    Anaheim právě vstřelil branku! Domácí vítězí! Při přečíslení dva na jednoho vzal situaci na sebe TREVOR ZEGRAS, který ranou pod horní tyč rozhoduje dnešní duel! Asistence: Ryan Strome.
     
    62:01
    Po nabídce Matthewse se natlačil do zakončení Marner, John Gibson vytáhl vynikající zákrok!
     
    60:17
    Za obranu hostů se dostal Terry, který však v tváří tvář Källgrenovi neuspěl!
     
    55:06
    Domácí dokázali dostat kotouč za Källgrena. Po oslavě branky si však hosté vzali trenérskou výzvu, která byla úspěšná, a tak skóre zůstává nerozhodné!
    53:01 Dmitrij KULIKOV - 3:3
     
    53:01
    Anaheim právě vstřelil branku! Ducks srovnávají skóre! DMITRIJ KULIKOV dokázal rychle objet branku a zasunout kotouč za Källgrena! Asistence: Frank Vatrano a Kevin Shattenkirk.
    47:24 Trevor ZEGRAS - 2:3
     
    47:24
    Anaheim právě vstřelil branku! Domácí snižují! Po další ztrátě Marnera se dostal do samostatného úniku TREVOR ZEGRAS, který se po backhandové kličce nemýlil a snižuje náskok hostů na rozdíl jediné branky! Asistence: Troy Terry.
     
    46:27
    Kerfoot zvolil při trestném střílení střelu, svojí ranou však branku domácích přestřelil, a tak skóre zůstává neměnné!
     
    46:27
    Do samostatného úniku se dokázal prodrat Alexander Kerfoot, který byl při zakončení faulován a je nařízeno trestné střílení!
    40:45 Calle JÄRNKROK - 1:3
     
    40:45
    Toronto právě vstřelilo branku! Hosté se prosazují v oslabení. Toronto se dostalo v početní nevýhodě do přečíslení dva na jednoho a hosté ho vyřešili skvěle. Kerfoot našel CALLA JÄRNKROKA, který uklidil kotouč za Gibsona. Asistence: Alexander Kerfoot a T.J. Brodie.
     
    39:56
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Auston Matthews – 2 min., sekání.
     
    31:25
    Na pravé straně útočné třetiny dostal prostor ke střele Troy Terry. Po ráně nejproduktivnějšího hráče domácích zacinkala tyč za zády Källgrena!
     
    29:05
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Filip Král – 2 min., držení.
     
    20:20
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    John Klingberg – 2 min., vysoká hůl.
    17:50 Denis MALGIN - 1:2
     
    17:50
    Toronto právě vstřelilo branku! Hosté si berou vedení zpět! Do samostatného úniku se dostal DENIS MALGIN, který po dobře provedené kličce překonává Gibsona a vrací hostům vedení! Asistence: William Nylander a Nick Robertson.
     
    13:45
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Kevin Shattenkirk – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Michael Bunting – 2 min., hrubost.
    11:23 Jakob SILFVERBERG - 1:1
     
    11:23
    Anaheim právě vstřelil branku! Domácí srovnávají! Po ztrátě Marnera v obranné třetině se dostal ke kotouči Grant, který rychle našel JAKOBA SILFVERBERGA před brankou. Švédský útočník v barvách Ducks pohotovou střelou nedal svému krajanovi na opačné straně žádnou šanci. Asistence: Derek Grant a Isac Lundeström.
    04:23 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    04:23
    Toronto právě vstřelilo branku! Hosté přesilovou hru využívají! Marner zavezl kotouč do pásma, přenechal Nylanderovi, který našel na středu hřiště volného AUSTONA MATTHEWSE, který svojí třetí brankou v sezoně otevírá skóre zápasu! Asistence: William Nylander a Mitch Marner.
     
    03:40
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Adam Henrique – 2 min., hákování.
     
    02:42
    Trochu prostoru dostal Auston Matthews a hned toho hostující kanonýr málem využil. Jeho prudká rána zápěstím orazítkovala horní tyč domácí branky!

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 12. Silfverberg (Grant, Silfverberg), 48. Zegras (Terry), 54. Kulikov (Vatrano, Shattenkirk), 63. Zegras (R. Strome) – 5. Matthews (Nylander, Marner), 18. Malgin (Nylander, N. Robertson), 41. Järnkrok (Kerfoot, Brodie)


    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Klingberg, Kulikov, Fowler (A), White, Shattenkirk, Benoit, Beaulieu – Terry, R. Strome, McTavish – Henrique (A), Zegras, Vatrano – Silfverberg (A), Lundeström, Grant – Comtois, Max Jones.
    Trenér: Dallas Eakins

    Toronto Maple Leafs: Källgren (Samsonov) – Brodie, Rielly, Holl, Sandin, Král, Giordano – Marner (A), Matthews (A), Bunting – Järnkrok, Tavares (C), Kerfoot – Nylander, Malgin, N. Robertson – Engvall, Kämpf, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Lee, Bladina – Cormier, Gawryletz

    Diváci: 16 084
    bahis siteleri