Buffalo – Detroit 8:3 (kon.) | Carolina – Washington 3:2 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Los Angeles 1:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
8:3 (1:0, 3:2, 4:1)
Detroit Red Wings
Úterý 01.11.2022, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Rasmus ASPLUND - 8:3
     
    59:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Tak to už je debakl, Buffalo v úplném závěru přidává ještě osmý zásah. RASMUS ASPLUND dostal přihrávku mezi kruhy a prostřelil strážce svatyně Red Wings mezi betony.
    Asistence: Peyton Krebs a Zemgus Girgensons.
    55:58 Tage THOMPSON - 7:3
     
    55:58
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A je tu už sedmý gól v síti Alexe Nedeljkovice, jenž dnes nechytá moc povedený duel, ačkoliv ani obrana mu moc nepomáhá. TAGE THOMPSON udělal pěknou kličku do bekhendu, pak si puk rychle zpracoval zpátky na forhend a odehrál jej do prakticky prázdné brány. Čepice lítají na ledovou plochu, neboť hráč zkompletoval hattrick.
    Asistence: Jeff Skinner a Rasmus Dahlin.
    54:47 Dylan COZENS - 6:3
     
    54:47
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že je o vítězi rozhodnuto. DYLAN COZENS pálil z pravého kruhu pro vhazování a puk po jeho střele švihem proletěl kolem lapačky Alexe Nedeljkovice, který ani v tomto případě nemá jistě zcela čisté svědomí.
    Asistence: Owen Power a John Peterka.
    52:53 Rasmus DAHLIN - 5:3
     
    52:53
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a berou si dvoubrankový náskok zpátky. RASMUS DAHLIN svou střelou z pravého kruhu možná trochu překvapil gólmana hostů, kterému kotouč proklouzl mezi betony až do sítě.
    Asistence: Casey Mittelstadt a Tage Thompson.
    44:19 Dylan LARKIN - 4:3
     
    44:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté ve vlastním oslabení snižují na rozdíl jediné branky. DYLAN LARKIN se snažil v přečíslení přihrát najíždějícímu spoluhráči, ale kotouč se k němu odrazil zpět a sám hráč s jednasedmdesátkou na dresu zakončoval do poloodkryté svatyně.
    Bez asistence.
    39:03 David PERRON - 4:2
     
    39:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté to ještě nevzdávají a v poslední minuta dávají kontaktní gól. DAVID PERRON zůstal volný před domácí svatyní a po přihrávce od zadního mantinelu rychlou střelou zblízka překonal strážce domácí svatyně.
    Asistence: Joseph Veleno a Moritz Seider.
    38:30 Tage THOMPSON - 4:1
     
    38:30
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Klasickou početní výhodu domácí využívají. TAGE THOMPSON si potáhl puk mezi kruhy, neukvapil se se střelou, trochu si jej stáhl a následně vypálil zápěstím pod vyrážečku gólmana.
    Asistence: Alex Tuch a Kyle Okposo.
    34:26 Jeff SKINNER - 3:1
     
    34:26
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového trháku. Hosté udělali velkou hrubku v obraně, když se jim povedlo odehrát puk do bezpečí, Thompson našel přihrávkou před bránou úplně volného JEFFA SKINNERA, jenž rychlým švihem na bližší tyč překonal Alexe Nedeljkovice.
    Asistence: Tage Thompson.
    25:22 Jack QUINN - 2:1
     
    25:22
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Sabres se vrací zpátky do vedení, Thompson našel přihrávkou zpozad branky volného JACKA QUINNA, jenž rychlou střelou zápěstím poslal kotouč pod břevno a nedal gólmanovi hostů šanci.
    Asistence: Tage Thompson a Kyle Okposo.
    21:26 Olli MÄÄTTÄ - 1:1
     
    21:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté v úvodu druhé části rychle srovnávají. OLLI MÄÄTTÄ nic nevymýšlel a po přihrávce zpoza brány tvrdě pálil, kotouč prošel nad lapačkou brankáře a skončil u levé tyče jeho svatyně, kde byl odkrytý prostor.
    Asistence: Andrew Copp a Filip Hronek.
    16:52 Tage THOMPSON - 1:0
     
    16:52
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    V závěru první třetiny přichází první gól. Po pěkné kombinaci střílel na levé straně tvrdě bez přípravy TAGE THOMPSON a přesouvající se Alex Nedeljkovic už nestihl na letící kotouč dosáhnout. Je pravda, že střela soupeře byla přesná a rychlá.
    Asistence: Jeff Skinner a Casey Fitzgerald.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 17. Ta. Thompson (J. Skinner, Fitzgerald), 26. Quinn (Ta. Thompson, Okposo), 35. J. Skinner (Ta. Thompson), 39. Ta. Thompson (Tuch, Okposo), 53. Dahlin (Mittelstadt, Ta. Thompson), 55. Cozens (Power, Peterka), 56. Ta. Thompson (J. Skinner, Dahlin), 60. Asplund (Krebs, Girgensons) – 22. Määttä (Copp, Hronek), 40. Perron (Veleno, Seider), 45. Larkin


    Buffalo Sabres: Comrie (Cra. Anderson) – Dahlin (A), Bryson, Clague, Power, Fitzgerald, Pilut – Okposo (C), Ta. Thompson, J. Skinner – Olofsson, Mittelstadt, Quinn – Tuch, Cozens, Peterka – Asplund, Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: D. Granato.

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Husso) – Seider, Chiarot (A), Hronek, Määttä, Lindström, Hägg – Raymond, Larkin (C), Erne – Perron, Copp (A), Kubalík – Luff, Veleno, Zadina – Gi. Smith, P. Suter, E. Söderblom.
    Trenér: D. Lalonde.

    Rozhodčí: J. McIsaac, K. Nicholson – J. Tobias, CJ Murray

    Diváci: 9 673
    bahis siteleri