Buffalo – Detroit 8:3 (kon.) | Carolina – Washington 3:2 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Los Angeles 1:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:5 (0:1, 1:4, 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 01.11.2022, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Ještě jedna přesilovka domácího výběru. Trest za podražení Tylera Pitlicka si šel odsedět Sean Durzi.
     
    46:54
    Robert Bortuzzo mimo hru šťouchal a osekával Grundströma. Nejspíše mělo jít o mstu za nedávný hit na Kruga. Výsledkem je vyloučení a početní převaha Kaliforňanů.
     
    41:51
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Carl Grundström – 2 min., vražení na hrazení.
     
    39:21
    Thomas z minimální vzdálenosti neprotlačil puk skrz klečícího Quicka. Kaliyev urgentně vyhodil puk mezi diváky a to znamená přesilovku Blues.
     
    36:19
    Fiala byl během přechodu středního pásma držen Braydenem Schennem. Rozhodčí neoblomně nařídili přesilovou hru Los Angeles.
    30:42 Alexej TOROPČENKO - 1:5
     
    30:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí střílí gól naděje! Ze všech stran obklíčený Barbašev v přetrvávajícím zmatku posunul puk na volného ALEXEJE TOROPČENKA. Ten zprava Quicka napoprvé nepřekonal, ale všiml si, že americký gólman nemá puk pod kontrolou. Dorážka už proklouzla pár centimetrů za brankovou čáru. Asistence: Ivan Barbašev, Noel Acciari.
     
    29:59
    Střídání brankářů v týmu St. Louis Blues:
    ze hřiště odchází Jordan Binnington, přichází Thomas Greiss.
    29:59 Carl GRUNDSTRÖM - 0:5
     
    29:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Halloweenský večer je pro Blues skutečným hororem. CARL GRUNDSTRÖM přebral puk od Kevina Fialy. Z levé strany vystřelil a Faulk hokejkou nechytatelně ztečoval puk do horního rohu. Asistence: Kevin Fiala, Matt Roy.
    27:39 Arthur KALIYEV - 0:4
     
    27:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Binnington loví další puk ze své sítě! Arvidssonovu střelu z levého křídla ještě vyrazil, ale po rychlém posunutí ze strany Moorea na ARTHURA KALIYVA už byl na dorážku krátký. Asistence: Trevor Moore, Viktor Arvidsson.
     
    25:39
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Justin Faulk – 2 min., vysoká hůl.
     
    25:31
    Binningtonovi šla Durziho střela do protipohybu. Od další kapitulace ho uchránila tyč po jeho levé ruce.
    25:06 Anže KOPITAR - 0:3
     
    25:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V Enterprise Center se ozývá nespokojené bučení! Nick Leddy nezabránil Vilardiho přihrávce z pravého kruhu na vzdálenější tyč. ANŽE KOPITAR tam byl důraznější než Parayko a dopravil kotouč do poloprázdné kasy. Asistence: Gabriel Vilardi, Drew Doughty.
     
    24:34
    Kyrou naprosto zpackal přečíslení tři na nikoho. Do přihrávky se mu vložil Quick a naopak došlo k brejku na druhou stranu. Binningtona zaměstnal Kempe.
    23:44 Carl GRUNDSTRÖM - 0:2
     
    23:44
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rasmus Kupari to zahrál podruhé úplně stejně. Zprava nabídl kotouč k teči. O tu se na zadní tyči postaral CARL GRUNDSTRÖM a Binnington se už nemohl přemístit přes celé brankoviště. Asistence: Rasmus Kupari, Kevin Fiala.
     
    14:46
    Vilardi hned pošilhával po dalším kanadském bodu. V protiútoku měl k sobě Kempeho, ale on vymyslel zadovku na Durziho, jehož ránu švihem vytěsnila tyč do ochranné sítě.
    13:12 Gabriel VILARDI - 0:1
     
    13:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané se v šesti lidech rozestavěli v útočném pásmu. Fiala z levého mantinelu nahodil puk k brankovišti, kde si Krug nepohlídal GABRIELA VILARDIHO a ten šikovnou tečí dosáhl na osmý gól v sezoně. Asistence: Kevin Fiala, Adrian Kempe.
     
    04:20
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Adrian Kempe – 2 min., hákování.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 31. Toropčenko (Barbašev, Acciari) – 14. Vilardi (Fiala, Kempe), 24. Grundström (Kupari, Fiala), 26. Kopitar (Vilardi, Doughty), 28. Kaliyev (T. Moore, Arvidsson), 30. Grundström (Fiala, M. Roy)


    St. Louis Blues: Binnington (30. Greiss) – Faulk, Krug, Parayko, Leddy, Bortuzzo, Rosén – Kyrou, O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko (A), Thomas, Bučněvič – Barbašev, L. Brown, Neighbours – T. Pitlick, Acciari, Toropčenko.
    Trenér: Craig Berube

    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Mik. Anderson, M. Roy, Durzi, S. Walker, Edler – Vilardi, Kopitar (C), Kempe – Arvidsson, Danault (A), T. Moore – Fiala, Kupari, Grundström – Kaliyev, Lizotte, Lemieux.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: MacPherson, Flemington – Syvret, Skilliter

    Diváci: 17 220
    bahis siteleri