Buffalo – Arizona 1:4 (kon.) | New Jersey – Calgary 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (kon.)
Philadelphia – St. Louis 5:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 4:6 (kon.) | Toronto – Vegas 3:4 (po pr.)
Detroit – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Edmonton 2:3 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.)
Seattle – Nashville 5:1 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Calgary Flames
Středa 09.11.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:50 Nico HISCHIER - 3:2
     
    51:50
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš. Tohle pravidlo zafungovalo v dnešním zápase na jedničku. Po nevyužité šanci hostů šli do akce Devils. Hamilton poslal ve středním pásmu kotouč na domácího kapitána NICA HISCHIERA, který si probruslil až ke gólmanovi a s přehledem ho prostřelil. Asistence: Dougie Hamilton a Tomáš Tatar.
    45:13 Tyler TOFFOLI - 2:2
     
    45:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Andersson přihrál k modré, kde stál TYLER TOFFOLI. Hostující útočník si ještě najel na kraj kruhu odkud vypálil a vymetl pavučinku z rohu Vaněčkovi brány. Asistence: Rasmus Andersson a Adam Ružička.
    36:27 Dougie HAMILTON - 2:1
     
    36:27
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovky pět na tři a jde do vedení. Zetterlung zkusil vystřelit z pravého kruhu. Puk ještě před bránou tečoval DOUGIE HAMILTON. Asistence: Fabian Zetterlund.
    25:14 Ryan GRAVES - 1:1
     
    25:14
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tahle branka už platí na 100%! Rozjetý RYAN GRAVES využil přihrávky Hischiera ke kruhu a tvrdě vypálil- Puk skončil potřetí za zády Markströma a poprvé v zapase je srovnáno. Asistence: Nico Hischier a Tomáš Tatar.
    11:59 Nazem KADRI - 0:1
     
    11:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku už Flames využívají ihned na začátku. Andersson si na kruhu našel nehlídaného NAZEMA KADRIHO. Ten si chvíli se střelou počkal a následně jí poslal na vzdálenější tyčku. Asistence: Rasmus Andersson a Elias Lindholm.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 26. Graves (Hischier, Tatar), 37. Hamilton (Zetterlund, Bratt), 52. Hischier (Hamilton, Tatar) – 12. Kadri (Andersson, E. Lindholm), 46. Toffoli (Andersson, Ružička)


    New Jersey Devils: Vaněček – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Br. Smith – Zetterlund, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Haula – J. Boqvist, Mercer, Šarangovič – Bastian, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Andersson, Hanifin, Weegar, Zadorov, DeSimone, Mackey (A) – Toffoli, E. Lindholm (A), Ružička – Mangiapane, Kadri, Dubé – Lewis, Backlund, Coleman – B. Ritchie, Rooney, Lucic.
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: Nicholson, Halkidis – Suchánek, Deschamps

    Diváci: 13 096
    bahis siteleri