Buffalo – Arizona 1:4 (kon.) | New Jersey – Calgary 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (kon.)
Philadelphia – St. Louis 5:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 4:6 (kon.) | Toronto – Vegas 3:4 (po pr.)
Detroit – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Edmonton 2:3 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.)
Seattle – Nashville 5:1 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:6 (2:1, 0:1, 2:4)
Vancouver Canucks
Středa 09.11.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Ilja Michejev – 2 min., hákování.
    59:15 Elias PETTERSSON - 4:6
     
    59:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Velké drama nakonec ukončuje ELIAS PETTERSSON, který se bez problémů z modré čáry trefuje do prázdné domácí klece. Asistence: J. T. Miller.
     
    58:46
    Cam Talbot už se dostává na střídačku, takže Ottawa má na ledě šest bruslařů!
    57:09 Claude GIROUX - 4:5
     
    57:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují a Ottawa je pořád ve hře! CLAUDE GIROUX vymyslel výbornou pozici v těžké pozici, a to když z pravé strany poslal kotouč na milimetry přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jake Sanderson.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Vasilij Podkolzin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    54:59 Jack STUDNICKA - 3:5
     
    54:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks si berou dvoubrankové vedení zpět díky obrovské chybě domácího celku! Nejprve to pokazil Erik Brännström, který svou rozehrávkou našel jen JACKA STUDNICKU, který okamžitě pálil. Jeho pokus nebyl příliš razantní, ale stejně přes lapačku Cama Talbota propadl až do sítě. Bez asistence.
    54:03 Tim STÜTZLE - 3:4
     
    54:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators sice nevyužili další velké šanci, ale nakonec jsou přece jen zpátky v zápase! Zodpovědnost na sebe vzal mladý TIM STÜTZLE, který si vyměnil puk s Alexem DeBrincetem a z bezprostřední blízkosti obstřelil Spencera Martina. Asistence: Alex DeBrincat.
     
    53:25
    Drake Batherson se tentokrát uvolnil úplně sám, Spencer Martin byl už dokonce na zásah, ale puk jen přejel brankovištěm, za čárou neskončil.
     
    52:42
    Hned po vyhraném buly se sám před brankářem zjevil Drake Batherson, ten ale zakončení uspěchal a nakonec ani nemířil na bránu!
     
    52:34
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    J. T. Miller – 2 min., držení.
    48:18 Brock BOESER - 2:4
     
    48:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté sice přesilovku nevyužili, ale stejně navyšují svůj náskok! Oliver Ekman-Larsson od modré čáry tvrdě vypálil, přičemž do jeho rány sáhl ještě BROCK BOESER, který puk srazil přímo mezi nohy bezmocného Cama Talbota. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Conor Garland.
     
    46:13
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Brady Tkachuk – 2 min., hrubost.
    41:16 Bo HORVAT - 2:3
     
    41:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky dokonávají obrat a poprvé v utkání vedou! Conor Garland vybojoval kotouč za domácí bránou, následně ho poslal do brankoviště, kde byl připravený BO HORVAT, jenž nedal Camu Talbotovi žádný prostor na reakci. Asistence: Conor Garland.
     
    36:17
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Nikita Zajcev – 2 min., držení.
     
    35:23
    Cam Talbot se také pořádně zaskvěl, a to když vychytal střelu od modré čáry a následně betonem pokryl i dvě nebezpečné dorážky!
     
    34:21
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Austin Watson – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Luke Schenn – 5 min., bitka.
    33:50 Ilja MICHEJEV - 2:2
     
    33:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ottawa nevyužila spoustu velkých šancích a tady je jejich trest, protože Vancouver srovnává! ILJA MICHEJEV se chopil puku ve středním pásmu, následně se do toho opřel na pravém křídle, odtud se dostal až před bránu a z bezprostřední blízkosti prostřelil Cama Talbota. Asistence: Quinn Hughes, Elias Pettersson.
     
    32:51
    Tak to je neuvěřitelné, co Martin Spencer vytahuje za zákroky! Brady Tkachuk byl totiž nečekaně uvolněn v levém kruhu, odtud samozřejmě okamžitě pálil, ale brankář hosté se do střely položil a vyrazil kotouč mimo nebezpečnou zónu!
     
    30:36
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Luke Schenn – 2 min., nedovolené bránění.
     
    26:45
    Tyler Motte se velmi šikovně uvolňoval před bránou a málem zasouval do prázdné klece, jenže v klíčové chvíli podklouzl a nakonec ani nezakončil!
     
    22:50
    Alex DeBrincat vymyslel další parádní přihrávku na Drakea Bathersona, který ale se zakončením příliš dlouho váhal, kvůli tomu se brankář hostů stihl přesunout a připsal si další zásah!
    19:23 Travis HAMONIC - 2:1
     
    19:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tým z hlavního města Kanady bleskově odpovídá a do šaten si přece jen ponese vedení! Tim Stützle šikovně vybojoval kotouč u hrazení, následně přenesl hru na druhou stranu, kde měl spoustu prostoru TRAVIS HAMONIC, který si tvrdou ránou ke vzdálenější tyči připisuje první gól v sezoně. Asistence: Tim Stützle.
    19:07 Bo HORVAT - 1:1
     
    19:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks krátce před odchodem do šaten srovnávají! Cam Talbot měl velkou smůlu, protože nahození Ethana Beara srazil jen do BA HORVATA, což si ale uvědomil příliš pozdě, díky čemuž měl kapitán hostů snadnou práci při dorážce. Asistence: Ethan Bear, Jack Rathbone.
     
    08:35
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Brady Tkachuk – 2 min., podrážení.
     
    04:55
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Vasilij Podkolzin – 2 min., hákování.
     
    04:15
    Alex DeBrincat se dokonce mohl zapsat na střeleckou listinu, avšak nejprve neuspěl svou tečí, která byla nepřesná a následně našel jen lapačku gólmana Vancouveru!
    00:50 Drake BATHERSON - 1:0
     
    00:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři využívají svou první větší šanci a hned vedou! Alex DeBrincat s pukem obkroužil celou branku a následně poslal přihrávku do kříže před bránu. Tímto způsobem našel DRAKEA BATHERSONA, který brankáři nedal žádný čas k přesunu. Asistence: Alex DeBrincat, Jacob Bernard-Docker.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 1. Batherson (DeBrincat, Bernard-Docker), 20. Hamonic (Stützle), 55. Stützle (DeBrincat), 58. Giroux (Sanderson) – 20. Horvat (Bear, Rathbone), 34. Michejev (Q. Hughes, E. Pettersson), 42. Horvat (Garland), 49. Boeser (Ekman-Larsson, Garland), 55. Studnicka, 60. E. Pettersson (J. Miller)


    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Chabot (A), Bernard-Docker, Sanderson, Hamonic, Brännström, Zajcev – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Brassard, Batherson – Motte, Pinto, M. Joseph – Kelly, Kastelic, Watson.
    Trenér: D.J. Smith

    Vancouver Canucks: S. Martin (Demko) – Q. Hughes, L. Schenn, Ekman-Larsson (A), Bear, Rathbone, T. Myers – Pearson, J. Miller (A), Boeser – Kuzmenko, E. Pettersson, Michejev – Podkolzin, Horvat (C), Garland – Joshua, Aman, Studnicka.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: O'Donnell, Hebert – Barton, Murray

    Diváci: 13 351
    bahis siteleri