Buffalo – Arizona 1:4 (kon.) | New Jersey – Calgary 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (kon.)
Philadelphia – St. Louis 5:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 4:6 (kon.) | Toronto – Vegas 3:4 (po pr.)
Detroit – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Edmonton 2:3 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.)
Seattle – Nashville 5:1 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:0 (kon.)
konec
Seattle Kraken
5:1 (4:0, 0:1, 1:0)
Nashville Predators
Středa 09.11.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Brandon TANEV - 5:1
     
    58:49
    Seattle právě vstřelil branku! BRANDON TANEV vystihl rozehrávku Preds, hodil si puk o mantinel do jízdy a po přebruslení Filipa Forsberga, který ho navíc ještě podrazil, dovezl puk do prázdné brány! Je hotovo. Asistence: Yanni Gourde.
     
    57:02
    Seattle vyhodil puk podél střídaček na zakázané uvolnění v momentě, kdy do konce zbývají necelé tři minuty. Kevin Lankinen je venku!
     
    53:24
    Daniel Sprong měl na pravém křídle otevřený prostor a pěknou střelou zápěstím otřel puk o vzdálenější levou tyč! Málem pátý gól domácích.
    49:58 Tanner Jeannot orazítkoval během oslabení přední tyč!
     
    49:58
    Predators mohli skórovat po střele z pravého kruhu v oslabení, jenže domácí zachránila tyč, která krátce na to zazněla i na opačné straně!
     
    49:05
    Matt Duchene dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Kraken bude hrát přesilovku. Krátký komerční brejk.
    48:31 Jaden Schwartz těsně minul odkrytou bránu Predators
     
    48:31
    Jaden Schwartz se ocital na vzdálenější levé tyči po diagonální přihrávce z pravého křídla ve velké šanci, puk mu šel ale trochu na paty a nezakončil přesně! Kotouč velice těsně minul pravou tyč!
     
    47:26
    Mattias Ekholm vypálil na vrcholu levého kruhu s příklepem a jeho pokus mířil ke vzdálenější tyči, kde puk vykopl levým betonem Martin Jones!
     
    46:17
    Kevin Lankinen předvedl další parádní zákrok levým betonem, když vykopl ránu domácích hráčů z vrcholu levého kruhu pro vhazování!
    43:15 Kevin Lankinen předvedl parádní zákrok proti dvojí teči
     
    43:15
    André Burakovsky vystřelil na vrcholu levého kruhu a jeho střela byla dvakrát tečována, přesto Kevin Lankinen skvěle zasáhl levým betonem!
     
    43:00
    Nashville nikdy v historii organizace nedokázal otočit vývoj utkání, ve kterém prohrával o čtyři góly a ani dnes to zatím nevypadá na výjimku.
     
    33:26
    Morgan Geekie byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Predators mají další příležitost snížit stav zápasu.
    30:25 Filip FORSBERG - 4:1
     
    30:25
    Nashville právě vstřelil branku! FILIP FORSBERG vystihl v blízkosti střídaček rozehrávku Krakenu a samostatný únik poté zakončil střelou pod pravým teploměrem Martina Jonese! Alespoň čestný úspěch. Sníženo na 4:1. Bez asistence.
     
    21:43
    Filip Forsberg mohl snížit, když se ocitl sám před bránou a chtěl puk zasunout k pravé tyči, Martin Jones ale výborně zasáhl svým levým betonem!
    20:52 Mark Jankowski teď zastoupil brankáře a zabránil gólu!
     
    20:52
    Kevin Lankinen předvedl spektakulární zákrok proti střele z pravého kruhu a Oliver Bjorkstrand mohl skórovat u levé tyče do prázdné brány, jenže jeden z obránců Predators se mu vrhl pod nohy a zabránil jistému gólu! Mark Jankowski!
     
    16:25
    Střídání v týmu Nashville Predators:
    ze hřiště odchází Juuse Saros, přichází Kevin Lankinen.
    16:25 Jordan EBERLE - 4:0
     
    16:25
    Seattle právě vstřelil branku! JORDAN EBERLE zachytil další špatnou rozehrávku Nashvillu a parádní střelou z mezikruží vymetl přesně pravý horní roh brány! Juuse Saros máchl lapačkou naprázdno a v dnešním utkání končí. Debakl pokračuje. Domácí vedou 4:0. Bez asistence.
    15:16 André BURAKOVSKY - 3:0
     
    15:16
    Seattle právě vstřelil branku! Aktivní Alexander Wennberg zachytil na pravém křídle velice špatnou rozehrávku Predators a poté poslal puk před bránu, kde si ho ANDRÉ BURAKOVSKY potáhl k levé tyči a kolem ležícího brankáře ho zasunul z ostrého úhlu do odkryté sítě! Už je to o tři góly – 3:0! Asistence: Alexander Wennberg.
     
    08:08
    Oliver Bjorkstrand byl vyloučen na dvě minuty za držení a Preds si zahrají po komerční přestávce přesilovku.
    07:29 Will BORGEN - 2:0
     
    07:29
    Seattle právě vstřelil branku! Juuse Saros sice předvedl spektakulární zákrok pravým betonem proti střele Krakenu v blízkosti levé tyče, jenže hra pokračovala a WILL BORGEN vymetl skvělou střelou z vrcholu mezikruží levý horní roh brány! Asistence: André Burakovsky a Morgan Geekie.
     
    05:18
    Jordan Eberle málem poslal Kraken do vedení o dva, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale skončila na brankové konstrukci! Málem!
    00:38 Jordan EBERLE - 1:0
     
    00:38
    Seattle právě vstřelil branku! JORDAN EBERLE napřáhl před vrcholem pravého kruhu k prudké ráně s příklepem, která nad lapačkou finského brankáře zamířila k přední pravé tyči! První střela Krakenu na bránu a je to 1:0! Asistence: André Burakovsky a Oliver Bjorkstrand.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Eberle (Burakovsky, Bjorkstrand), 8. Borgen (Burakovsky, Geekie), 16. Burakovsky (Wennberg), 17. Eberle, 59. B. Tanev (Gourde) – 31. F. Forsberg


    Seattle Kraken: Mar. Jones (Daccord) – Larsson (A), Dunn, Schultz, Oleksiak, Borgen, Soucy – Bjorkstrand, Wennberg, Burakovsky – B. Tanev, Gourde, Kuhlman – Eberle (A), Beniers, Schwartz – Donato, Geekie, Sprong.
    Trenér: Dave Hakstol

    Nashville Predators: Saros (17. Lankinen) – Gross, Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Lauzon, McDonagh – Duchene, Granlund (A), F. Forsberg – Sanford, R. Johansen, Niederreiter – Jeannot, Sissons, Trenin – McCarron, Jankowski, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Furman South, Corey Syvret. Čároví: James Tobias, Mitch Hunt

    Diváci: 17151
    bahis siteleri