Toronto – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Washington – Tampa 5:1 (kon.) | Dallas – San Jose 4:5 (kon.)
Seattle – Minnesota 0:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 1:4 (kon.) | Florida – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Ottawa Senators
Sobota 12.11.2022, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:06 Tim STÜTZLE - 1:4
     
    56:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nejspíš je hotovo. TIM STÜTZLE, přestože byl při svém útoku faulován, dotlačil i pohledem kotouč do prádné branky Philadelphie a zvyšuje na 4:1. Asistence: Brady Tkachuk.
    46:52 Alex DEBRINCAT - 1:3
     
    46:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tentokrát však už tlak soupeře neustál. Ottawa využívá podruhé v utkání přesilovku, když střela z dálky zamířila na zadní mantinel, odrazila se od hrazení na levou stranu poblíž brankoviště, odkud ALEX DEBRINCAT vsítil svůj druhý gól v zápase! Asistence: Derick Brassard, Claude Giroux.
    39:11 Alex DEBRINCAT - 1:2
     
    39:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, když parádně rozebrali defenzivu soupeře! Přesnými přihrávkami se puk dostal až k ALEXOVI DEBRINCATOVI, před nímž na levé straně zívala zcela odkrytá klec. Útočník Ottawy toho využil a kotouč zaklidil za záda přesouvajícího se Harta, který nestihl střelu soupeře zachytit. Asistence: Brady Tkachuk, Tim Stützle.
    14:28 Thomas CHABOT - 1:1
     
    14:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostům se povedlo vyrovnat! Získali puk ve vlastním pásmu a rozjeli rychlý protiútok s přihrávkou za obranu. Kotouč zachytil THOMAS CHABOT, jenž po přejetí do mezikruží překonal brankáře Harta. Asistence: Claude Giroux, Brady Tkachuk.
    06:05 Kevin HAYES - 1:0
     
    06:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    KEVIN HAYES otevírá skóre zápasu! Povedlo se mu využít zmatků v brankovišti Ottawy, při nichž Talbot neměl pod kontrolou střelu Konecnyho, a bekhendovou dorážkou poslal puk do sítě. Asistence: Travis Konecny, Joel Farabee.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 7. Hayes (Konecny, Farabee) – 15. Chabot (Giroux, B. Tkachuk), 40. DeBrincat (B. Tkachuk, Stützle), 47. DeBrincat (Brassard, Giroux), 57. Stützle (B. Tkachuk)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – DeAngelo, Provorov, Sanheim, Braun, Ristolainen, Seeler – Hayes, Konecny, Tippett – Farabee, Laughton (A), Allison – Sedlák, MacEwen, Cates N. – Laczynski, Frost, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Ottawa Senators: Talbot (A. Forsberg) – Bernard-Docker, Chabot (A), Sanderson, Hamonic, Brännström, Holden – Stützle, B. Tkachuk (C), Giroux (A) – DeBrincat, Batherson, Brassard – Motte, M. Joseph, Pinto – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Rozhodčí: Pochmara, Schlenker – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 16 912
    bahis siteleri