Švédsko U20 – Finsko U20 1:6 (kon.) | Česko U20 – Finsko U19 6:3 (kon.)
konec
Švédsko U20
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
Finsko U20
Sobota 12.11.2022, 14:00 • Ostrava-Poruba • Turnaj pěti (U20)
Partner:
     
    55:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je alespoň kosmeticky sníženo. Přesilovku střelou z pravého kruhu využil OSKAR ASPLUND. Ten udělal pár kroků a vymetl pavučinku, která se už tvořila v Koskenvuově bráně. Asistence: Östlund.
     
    45:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná finská kombinace končí za Lindbomem. K levé tyči dostal při akci 3 na 1 nastřelenou přihrávkou puk OLIVER KAPANEN. Fin ho mohl jen nasměrovat do prázdné svatyně ošáleného brankáře. Asistence: Kemell, Koivunen.
     
    29:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla parádička! Mezi nohama zkoušel zakončit Halttunen, to se mu nepodařilo, položil tím ovšem Lindboma a dostal touš na LENNIHO HÄMEENAHA, jenž zavěsil kotouč pod víko. Asistence: Halttunen, Rönni.
     
    22:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Chaos před brankou vytáhl Lindboma daleko z brankoviště. KALLE VÄISÄNEN se nakonec dostal k zapomenutému puku a zavěsil jej do klece zející prázdnotou. Asistence: Koivunen, Päivärinta.
     
    13:00
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Teď už to ALEKSI MALINENOVI vyšlo. Dostal z Gretzkyho kanceláře nabito na modrou, udělal několik kroků a vyslal střelu přes les hokejek. Lindbom, jenž měl zakrytý výhled, nemohl zasáhnout. Asistence: Nyman.
     
    08:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nádherný pas po ose hřiště na pravý kruh našel čepel KALLEHO VÄISÄNENA, jenž si poradil s Odeliusem a zavěsil pod víko svou druhou trefu. Asistence: K. Kapanen.
     
    06:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    KALLE VÄISÄNEN se dostal ke kotouči v mezikruží. Přes dav švédských hráčů vyslal jednoduchou střelu zápěstím a trefil se k pravé tyči bezchybně. Asistence: K. Kapanen.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 56. Asplund (Östlund) – 7. Väisänen (Kapanen), 9. Väisänen (Kapanen), 13. Malinen (Nyman), 23. Väisänen (Koivunen, Päivärinta), 30. Hämeenaho (Halttunen, Rönni), 46. Kapanen (Kemell, Koivunen)


    Švédsko U20: Lindbom (Blomquist) – Jansson, Engström, Olsson, Asplund, Sjöholm (A), Odelius, Pettersson E.- Pettersson O., Bystedt, Carlsson – Lekkerimäki, Östlund, Öhgren (A) – Sjöberg, Stjernborg (C), Robertsson – Dower Nilsson, Oscarson, Born – Persson
    Trenér: Magnus Hävelid

    Finsko U20: Koskenvuo (Lampinen) – Vilén (A), Heimosalmi, Malinen, Salin, Ruotsalainen, Ervasti, Kiviharju – Koivunen (C), Kapanen O. (A), Kemell – Nyman, Rönni, Halttunen – Kaskimäki, Miettinen, Hämeenaho – Kapanen K., Päivärinta, Väisänen
    Trenér: Tomi Lámsá

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Axman, Hlavatý
    bahis siteleri