Slovensko – Dánsko 3:4 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
3:4 (0:2, 2:1, 1:0 - 0:1)
Dánsko
sk Sobota 12.11.2022, 14:00 • König Palast, Krefeld • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:11
    Dánsko dalo gól!
    Po včerajšom predĺžení prehrávame aj to dnešné. MATHIAS FROM mal rýchlosť, prešiel cez Tamášiho, z kruhu išiel na bránu, potiahol si puk do bekhendu a dvihol ho ponad Riečického betón.
     
    55:22
    Slovensko dalo gól!
    Stiahli sme trojgólové manko a vyrovnávame! Lunter si vymenil puk s Rosandičom, odpútal sa od mantinelu, a z osi ihriska ho nastrelil na bránu, kde clonil VILIAM ČACHO, ten napokon Lunterovu strelu aj tečoval a pripisuje si druhý gól v stretnutí!
    Asistencie: Mário Lunter, Mislav Rosandič
     
    37:33
    Slovensko dalo gól!
    Už je to iba o gól! Grman odovzdal puk DANIILOVI FOMINYKHOVI, ktorý si puk ešte potiahol a z pravého kruhu nádherne zavesil do horného rohu Dichowovej brány, pred Dichowom ešte prekorčuľoval práve Grman.
    Asistencia: M. Grman
     
    29:28
    Slovensko dalo gól!
    Znižujeme na 1:3! Koch nešpekuloval, nahodil puk od mantinelu na bránku, na kruhu ho šikovne tečoval VILIAM ČACHO a puk prešiel Dichowovi pomedzi betóny.
    Asistencie: Patrik Koch, Mário Lunter
     
    23:20
    Dánsko dalo gól!
    Prehrávame už 0:3. Dáni nám ukázali, ako by to malo vyzerať, vyhral boj o puk v strednom pásme, v útočnom to zahrali veľmi jednoducho na jeden dotyk s finálnou prihrávkou na os klziska, aj keď KRISTIAN JENSEN puk netrafil ideálne, ten skončil v našej bránke.
    Asistencie: N. Weichel, M. Aagaard
     
    15:39
    Dánsko dalo gól!
    Dáni vytvoril tlak na našu bránu, po nahodení od modrej vznikla pred Riečickým skrumáž, puk sme neupratali do bezpečia, Dánov sme dovolili až dve dorážky, tá druhá z hokejky MORTENA POULSENA skončila v sieti.
    Asistencie: M. Larsen, M. Aagaard
     
    11:15
    Dánsko dalo gól!
    Z ničoho nič prišlo dánske prečíslenie dvoch proti jednému a Dáni otvárajú skóre. MATHIAS FROM prehodil puk cez nášho brániaceho hráča Poulsenovi, ktorý zamiešal s pukom pred Riečickým, stihol ešte prihrávku Fromovi vrátiť a ten už dával do prázdnej brány.
    Asistencia: M. Poulsen

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 30. Čacho (Koch, Lunter), 38. Fominykh (Grman), 56. Čacho (Lunter, Rosandič) – 12. From (Poulsen), 16. Poulsen (Larsen, Aagaard), 24. Jensen (Weichel, Aagaard), 62. From


    Slovensko: Riečický (Godla) – Grman, Rosandič, Bučko, Koch, Hain, Beňo, Mudrák, Maier – Fominykh, Tamáši, Holešinský – Marcinek, Sukeľ, Hecl – Okuliar, Minárik, Sýkora – Faško-Rudáš, Čacho, Lunter
    Dánsko: Dichow – M. Jensen, A. Koch, Setkov, M. Lassen, Weichel, Lyo, Larsen – From, Poulsen, Bjorkstrand – Blichfeld, Wejse, Scheel – Meyer, Frederiksen, Asperup – Aagaard, Nielsen, K. Jensen – Eller
    bahis siteleri