Švédsko – Švýcarsko 3:2 (po pr.) | Finsko – Česko cz 2:5 (kon.)
po prodl.
Švédsko
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Švýcarsko
Sobota 12.11.2022, 11:30 • Gatorade Center, Turku • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:05 Jonathan DAHLÉN - 3:2
     
    61:05
    Švédsko právě vstřelilo branku! JONATHAN DAHLÉN dostal přesnou nahrávku do prostoru mezi modrou a kruhy a bez váhání propálil gólmana Švýcarů. Asistence: André Petersson, Joel Persson.
    53:35 Patrick GEERING - 2:2
     
    53:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! PATRICK GEERING dostal přesnou nahrávku v levého kruhu do mezikruží a propálil Joel Lassinanttiho do místa mezi tělem a pravou rukou. Asistence: Grégory Hofmann, Sven Senteler.
    47:33 Jonathan DAHLÉN - 2:1
     
    47:33
    Švédsko právě vstřelilo branku! Švédové vyslali několik povedených střel na brankáře Sandro Aeschlimanna. Ten si jeden zákrok vyloženě vychutnal, na další už ale nestačil. JONATHAN DAHLÉN nahodil kotouč do brankoviště a zde se nešťastně odrazil za brankovou čáru od rukavice švýcarského Santeri Alataly. Asistence: Jesper Sellgren, Linus Johansson
    34:34 Damien RIAT - 1:1
     
    34:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! DAMIEN RIAT pálil na brankáře Joel Lassinanttiho od modré, to ale jeho střela nedoletěla tam, kam zamýšlel. O chvíli později už ale dostal přesný pas k levému kruhu a bez váhání propáli gólmana Tre Kronor. Asistence: Tyler Moy, Santeri Alatalo.
    06:31 André PETERSSON - 1:0
     
    06:31
    Švédsko právě vstřelilo branku! Pär Lindholm vystřelil od modré čáry na brankáře, ANDRÉ PETERSSON poté z prostoru mezi kruhy tečoval puk přesně mezi betony brankáře. Asistence: Pär Lindholm, Isac Brännström.
    Marken.cz

    Jan Kozák

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 7. Petersson (P. Lindholm, Brännström), 48. Dahlén (Sellgren, Johansson), 62. Dahlén (Petersson, Persson) – 35. Riat (Moy, Alatalo), 54. Geering (Hofmann, Senteler)


    Švédsko: Lassinantti (Högberg) – L. Bengtsson, Sellgren, Persson, Häman Aktell, Folin, Alsing, Engsund – Petersson, P. Lindholm, Brännström – Johansson (C), Dahlén, Törnqvist – Karlkvist, Johnson, Hugg – Friberg (A), A. Bengtsson, Larsson.
    Trenér: Sam Hallam

    Švýcarsko: Aeschlimann (Genoni) – Alatalo, Mi. Müller, Kukan, Geisser, Karrer, Geering, Rathgeb – Bertschy (A), Ambühl (C), Ma. Müller – Simion, Jäger, Hofmann – Moy, Senteler, Eggenberger – Riat, Thürkauf, Rod (A).
    Trenér: Patrick Fischer

    Rozhodčí: Salonen, Vikman – Frundstrom, Niittylä

    Diváci: 993
    bahis siteleri