Mountfield HK – Zlín 7:0 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.)
Pardubice – Olomouc 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – Sparta 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HC Sparta Praha
Pondělí 21.11.2022, 18:45 • Home Credit Arena, Liberec • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Partner:
     
    58:11
    Liberec právě vstřelil branku! Domácí nejspíše potvrzují svou výhru, prázdné zařízení trefil střelou přes celé hřiště FILIP KŘÍŽ. Asistence: Jaromír Pérez
     
    56:55
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí si znovu berou vedení! Po zmatku před sparťanskou brankou se puk dostal k JAROMÍRU PÉREZOVI, jenž následně překonal bezchybně Voleveckého. Asistence: Lukáš Plos, Mikuláš Jenčovský.
     
    56:37
    Možná zlomová chvíle utkání? Domácí hrají něco přes 3 minuty před koncem powerplay!
     
    54:59
    Liberec právě vstřelil branku! A domácí přece jen srovnávají! MIKULÁŠ JENČOVSKÝ se vydal na útočný výlet až z vlastní třetiny a projel až k Toleveckému, kterého následně překonal skvělou střelou do horní části jeho klece. Asistence: Richard Patzelt.
     
    46:13
    Liberecký Král stále drží naděje svého týmu! Teď vytáhl brilantní zákrok lapačkou proti Andreji Fábrymu, jehož obral o téměř jasný gól.
     
    44:49
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Fiala – 2 min., sekání.
     
    37:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Hois – 2 min., podrážení.
     
    35:05
    Obrovská šance domácích! Dominik Brouček ujel do šance a pokusil se o podobné zakončení jako Vitouch při zatím poslední brance, Volevecký si ale prostor mezi svými betony pohlídal holí a puk odpálil do rohu.
     
    34:29
    Sparta právě vstřelila branku! A Sparta jde přece jen do vedení! MICHAL VITOUCH doslova utancoval Daniela Krále v jeho působišti a kotouč mu následně zasunul do miniaturní mezírky mezi betony. Asistence: Oto Theimer, Jakub Červenka.
     
    33:35
    Jaromír Pérez teď vyslal velmi solidní přihrávku na Mikuláše Jenčovského do jízdy. Ten pas skvěle zpracoval, nicméně Voleveckého následně nedokázal ohrozit.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Brouček – 2 min., hákování.

    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Novák – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    32:46
    A byla zde zřejmě největší šance zápasu! Už to vypadalo, že Sparta půjde do vedení, jelikož puk po jedné akci skončil za zády Daniela Krále. Rozhodčí ale situaci viděli tak, že sparťané hráli v šesti a Dominik Brouček zatáhl za záchrannou brzdu v podobě hákování během šance hostů.
     
    20:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Hladík – 2 min., podrážení.
     
    16:48
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
    Šindelek – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    10:55
    Uvidíme hru ve čtyřech, střelec poslední branky Oto Theimer se provinil sekáním.
     
    10:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Brouček – 2 min., hákování.
     
    07:03
    Sparta právě vstřelila branku! Tak to byla rána! OTO THEIMER dostal nabito na levý kruh od Filipa Šindelka, s ničím se nerozpakoval a vyslal na Daniela Krále nechytatelnou bombu do vrchní části jeho klece. Asistence: Filip, Šindelek Martin Vitouch.
     
    06:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Hladík – 2 min., faul kolenem.
     
    02:04
    Liberec právě vstřelil branku! A máme tu rychlou první branku! SAMUEL FIALA si nabruslil od pravého mantinelu až před Tomáše Voleveckého a pokoušel se ještě nahrávat na druhou stranu, nicméně pražský gólman si puk srazil za sebe. Asistence: Petr Przybyla, Richard Patzelt.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 3. Fiala (Przybyla, Patzelt), 55. Jenčovský (Patzelt), 57. Pérez (Plos, Jenčovský), 59. Kříž (Pérez) – 8. Theimer (Šindelek, Vitouch), 35. Vitouch (Theimer, Červenka)


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Krátký) – Meisel, Jakubec, Macháček, Hladík (A), Koštoval, A. Král, Patzelt – Plos, Kříž, Jenčovský (C), J. Pérez (A), Hois, Janata, Špilka, Przybyla, Bačkovský, Brouček, Fiala, Gajda.
    Trenér: Richard Lobo

    HC Sparta Praha: Volevecký (Lokajíček) – Tůma, Böhm, Šindelek, Červenka (C), Bartoň, Pavlák – Stepanchuk, Hrabík, Hamršmíd, Novák, Vitouch, Senčák, Vašíček, Fábry, Bareš (A), Theimer, Mácha, Žmola.
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Jechoutek, Glanc – Horažďovský, Pěkný

    Diváci: 48
    bahis siteleri