Slovensko – Lotyšsko 6:1 (kon.)
konec
Slovensko
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Lotyšsko
sk Sobota 17.12.2022, 13:00 • TIPOS aréna Bratislava • Kaufland Super Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Lotyšsko dalo gól!
    Lotyši napokon presilovú hru štyroch proti trom zvládli výborne. Roberts Bukarts našiel svojho brata Rihardsa, ten posunul puk medzi kruhy odkiaľ skóroval UVIS JANIS BALINSKIS.
    Asistencie: Bukarts Ri., Bukarts Ro.
     
    59:25
    Vylúčenie v tíme Slovensko:
    Lunter – 2 min., hákovanie.
     
    58:46
    Strkanica v strednom pásme. Lapinskis sa pustil do Daňa, ktorý si to nenechal a vyvolal šarvátku. Rozhodcovia oboch ocenili dvoma minútami.
     
    55:00
    Ďalšie skvelé prečíslenie nášho tímu. Z druhej vlny si našiel pozíciu Ivan, ale len tesne minul bránu Bajarunsa-Galejsa.
     
    54:28
    Slovensko dalo gól!
    Toto musí slovenských fanúšikov jednoznačne baviť. Slovensko strieľa ďalší gól. Bakoš zaviezol puk do útočného pásma pomedzi obrancov a naservíroval ho ALEXOVI TAMÁŠIMU, ktorý upravuje už na 6:0.
    Asistencie: Bakoš
     
    53:20
    Vylúčenie v tíme Lotyšsko:
    Freibergs – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    48:48
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti strieľajú aj piaty gól. Fominykh výborne potiahol puk poza bránu a bekhendom ho poslal medzi kruhy, kde sa dokázal uvoľniť RÓBERT LANTOŠI a strelou z prvej skóroval.
    Asistencie: Fominykh, Takáč
     
    48:06
    Prečíslenie štyroch proti dvom. V obrovskej príležitosti sa ocitol Cehlárik. Bajaruns-Galejs už bol prakticky prekonaný, ale náš kanonier minul bránu!
     
    42:19
    Vylúčenie v tíme Slovensko:
    Gernát – 2 min., hákovanie.
     
    35:15
    Daňo sa dostal k odrazenému puku a chcel ho poslať pod brvno. Len tesne minul bránu!
     
    29:13
    Jedlička teraz zbytočne pritvrdil pri mantineli a odíde na trestnú lavicu.
     
    28:54
    Striedanie v tíme Lotyšsko:
    z ihriska odchádza Vitols, prichádza Bajaruns-Galejs.
     
    28:54
    Oficiálne potvrdené, vedieme nad Lotyšskom už 4:0!
     
    28:54
    Gól ešte preverí videorozhodca!
     
    28:54
    Slovensko dalo gól!
    Lotyši si nedali pozor pri rozohrávke. Fominykh odzbrojil nášho súpera v jeho obrannom pásme. Následne posunul puk na SAMUELA TAKÁČA, ktorý bekhendom prepasíroval puk za Vitolsa.
    Asistencie: Fominykh
     
    24:39
    Čacho sa dostal do dobrej pozície v prečíslení dvoch proti jednému, ale neuspel. Šarvátku chce aktívne vyvolať Dzierkals, ale Hrehočák sa vyprovokovať nenechal. Lotyšský hráč si za svoj počin vyslúžil dvojminútový trest.
     
    23:48
    Obrovská príležitosť Lotyšov, ktorí sa dostali až do stopercentnej šance! Balinskis prekľučkoval medzi kruhy a našiel Buncisa, ale Marinčin zastavil puk na bránkovej čiare!
     
    23:14
    Slovensko dalo gól!
    Nádherná akcia nášho národného tímu! Sukeľ vyhral buly na Ivana, ktorý sa popri mantineli posunul smerom dopredu a videl na druhej strane úplne voľného PETRA CEHLÁRIKA, ktorý dovŕšil svoj dnešný čistý hetrik!
    Asistencie: Ivan, Sukeľ
     
    19:57
    Zákrok si pripisuje Škorvánek. Balinskis s Eglem sa pustili aj do miernej roztŕžky s Marinčinom a Gernátom.
     
    18:10
    Lunter odzbrojil obrancu Brantsa od puku a dostal sa do samostatného úniku. Jeho strelu zastavuje horná žrď!
     
    08:16
    Tlak slovenského tímu končí ofenzívnym faulom. Pri veľkej snahe fauloval Sukeľ.
     
    07:02
    Opäť sa bude vylučovať na lotyšskej strane. Na trestnú lavicu odíde Dzierkals, ktorý si nedal pozor na hokejku a zasiahol Luntera.
     
    06:48
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti si užívajú presilové hry. Ďalšiu výbornú kombináciu predviedla elitná presilovková lajna. Lantoši našiel Daňa, ktorý predviedol výbornú otočku a uvoľnil pred bránou PETRA CEHLÁRIKA, ktorý zvýšil na 2:0.
    Asistencie: Daňo, Lantoši
     
    06:18
    Čacho s Hrehorčákom sa rútili dvaja proti jednému. Prvý menovaný vypálil na betóny, dorážku Hrehorčákovi však hákovaním prekazil Zile, ktorý odchádza na trestnú lavicu.
     
    03:28
    Marinčin poslal puk pred bránu. Vitols ho vyrazil len medzi kruhy, ale dorážku Hrehorčáka si brankár hostí napokon našiel.
     
    02:58
    Slovensko dalo gól!
    Bleskovo rýchlo sa ujímame vedenia. Lantoši vydoloval puk po vhadzovaní na Gernáta, ktorý viedol voľného PETRA CEHLÁRIKA a ten delovkou z prvej otvára skóre dnešného stretnutia.
    Asistencie: Gernát, Lantoši
     
    02:52
    Vylúčenie v tíme Lotyšsko:
    Zabusovs – 2 min., faul lakťom.
     
    00:20
    Lotyši hneď v úvodných sekundách pohrozili. Puk sa odrazil do výbornej pozície na hokejku Freibergsa, ale Škorvánek sa výborne presunul a vyrazil puk vyrážačkou!
    Branky a nahrávky: 3. Cehlárik (Gernát, Lantoši), 7. Cehlárik (Daňo, Lantoši), 24. Cehlárik (Ivan, Sukeľ), 29. Takáč (Fominykh), 49. Lantoši (Fominykh, Takáč), 55. Tamáši (Bakoš) – 60. Balinskis (Ri., Ro.)


    Slovensko: Škorvánek (Hlavaj) – Marinčin (A), Gernát (A), Ivan, Grman, Bučko, Golian, Beňo, Koch – Cehlárik (C), Sukeľ, Daňo, Bakoš, Tamáši, Jedlička, Takáč, Lantoši, Fominykh, Hrehorčák, Čacho, Lunter
    Trenér: Craig Ramsay

    Lotyšsko: Vitols (Bajaruns-Galejs) – Friebergs, Zile( A), Čukste, Balinskis (A), Ozols, Smons, Brants, Gorsanovs – Bukarts Ri., Egle, Dzierkals (A), Bukarts Ro. (C), Buncis, Lapinskis, Andersons, Homjakovs, Zabusovs, Freidenfelds, Melnalksnis
    Trenér: Harijs Vitolins

    Rozhodčí: Hronský, Stano, Durmis, Konc
    bahis siteleri