Edmonton – Anaheim 3:4 (kon.) | Carolina – Dallas 5:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:6 (kon.)
Montreal – Tampa 1:5 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | New Jersey – Florida 2:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:5 (kon.) | Colorado – Nashville 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 2:5 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
Winnipeg Jets
Neděle 18.12.2022, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Bo HORVAT - 1:5
     
    54:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Tak se domácí hokejisté přeci dočkávají alespoň čestné branky. Garland nahrál kotouč na modrou Hughesovi, jeho střelu skvěle tečoval BO HORVAT a proti změně směru už Hellebuyck nedokázal reagovat. Asistence: Quinn Hughes, Conor Garland.
     
    54:28
    Dylan DeMelo (WPG) tedy míří na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za držení.
    47:59 Axel Jonsson Fjällby - 0:5
     
    47:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets si tento zápas naprosto užívají a přidávají už svou pátou branku. Winnipeg nyní využil špatného střídání domácích obránců a díky tomu letěl dlouhý pas na útočnou modrou AXELU JONSSONOVI FJÄLLBYMU, jenž se poté z pravého kruhu trefil přesně do bližší šibenice domácí klece. Asistence: Dylan Samberg.
     
    46:12
    Domácí se nedočkali ani tentokrát, když Canucks vyhráli souboj za bránou Winnipegu, odkud přihráli kotouč Myersovi, kterého však ve velké šanci vychytal Helleybuck.
     
    43:08
    Na druhé straně vypálil od modré Pionk a jeho pokus byl ještě před Martinem tečován Duboisem a domácího brankáře zachránila tyč od inkasování už páté branky.
    40:56 Sam GAGNER - 0:4
     
    40:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní kombinace hostujících hokejistů. Connor dostal kotouč do útočného pásma, kde nahrál pod sebe Duboisovi, jenž poté vyslal přesný pas na SAMA GAGNERA, který pohotovou střelou překonal přesunujícího se Martina. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Kyle Connor.
     
    37:48
    Následně se před bránou Vancouveru strhla menší potyčka a na dvě minuty za hrubost dostává Oliver Ekman-Larsson (VAN). Winnipeg tedy bude hrát přesilovou hru.
     
    33:43
    Nyní měl Hellebuyck velké štěstí, protože se po jeho zákroku odrazil kotouč mezi kruhy ke Garlandovi, který však se svou dorážkou netrefil odkrytou bránu Winnipegu.
    32:08 Neal PIONK - 0:3
     
    32:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets odskakují už na rozdíl tří branek! Kotouč se dostal na modrou čáru, kde Dillon ihned přihrál svému kolegovi NEALU PIONKOVI, jenž se do něj pořádně opřel a jeho rána zaletěla přesně do šibenice domácí klece. Martinovi v jeho výhledu paradoxně bránil jeho vlastní spoluhráč Horvat. Asistence: Brenden Dillon, Cole Perfetti.
    25:30 Kyle CAPOBIANCO - 0:2
     
    25:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal na modrou čáru ke KEVINU CAPOBIANCOVI, jenž se do kotouče pořádně opřel a jeho rána se zastavila až v síti domácí brány. Asistence: Sam Gagner, Pierre-Luc Dubois.
    24:13 Velká šance Perfettiho, který netrefil odkrytou bránu Vancouveru!
     
    24:13
    Tak to je neuvěřitelné co nyní Winnipeg neproměnil. Scheifele parádně přihrál najíždějícímu Morrisseymu, který si sjel až do levého kruhu, aby vybídl ke skórování Perfettiho, jenže ten následně netrefil zcela odkrytou klec Vancouveru!
     
    13:11
    Vancouver bude hrát druhou přesilovou hru v utkání, protože Cole Perfetti (WPG) míří na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    06:21
    Také Vancouveru si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Sam Gagner (WPG).
    02:51 Kyle CONNOR - 0:1
     
    02:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! Hostující hokejisté se bleskově dostávají do vedení, když Dubois zavezl kotouč do útočného pásma, kde nahrál mezi kruhy KYLU CONNOROVI, jenž si kotouč ještě i zpracoval a následně prostřelil Martina. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Josh Morrissey.
     
    02:20
    Winnipeg si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za nedovolené bránění dostává domácí obránce Tyler Myers (VAN).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 55. Horvat (Q. Hughes, Garland) – 3. Connor (Dubois, Morrissey), 26. Capobianco (Gagner, Dubois), 33. Pionk (Dillon, Perfetti), 41. Gagner (Dubois, Connor), 48. Jonsson Fjällby (Samberg)


    Vancouver Canucks: S. Martin (Delia) – Bear, Q. Hughes, L. Schenn, Ekman-Larsson, T. Myers, Stillman – Lazar, Horvat, Garland – Kuzmenko, J. Miller, Michejev – Dries, Höglander, Studnicka – Aman, Joshua, Pederson.
    Trenér: Bruce Bodreau

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Capobianco – Perfetti, Scheifele, Connor – Dubois, Gagner, Barron – Lowry, Harkins, D. Gustafsson – Stenlund, Jonsson Fjällby, Kuhlman.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Hebert, Furlatt – McNamara, Knorr

    Diváci: 18 487
    bahis siteleri