Ottawa – Boston 3:2 (1:0 po s.n.) | Columbus – Buffalo 0:0 (odl.) | Carolina – Chicago 3:0 (kon.)
NY Rangers – Washington 0:4 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Nashville – Dallas 2:3 (kon.)
St. Louis – Toronto 4:5 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 1:4 (kon.) | Arizona – Colorado 6:3 (kon.)
Calgary – Edmonton 1:2 (kon.) | Vancouver – San Jose 6:2 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Dallas Stars
Středa 28.12.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Roope HINTZ - 2:3
     
    59:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars v závěrečné minutě odskakují do vedení! Pavelski dokázal v rohu kluziště vybojovat kotouč a poté ihned vyjel před bránu, kde jeho střelu Saros vyrazil a k dorážce se následně dostal ROOPE HINTZ, který už překonal domácího brankáře. Asistence. Jamie Benn, Joe Pavelski.
    28:15 Jakov TRENIN - 2:2
     
    28:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté dokázali udeřit ve svém oslabení, když JAKOV TRENIN vyvezl touš až do útočného pásma, kde nakonec i vystřelil schovanou střelu přes Sutera a trefil se přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Colin Smith, Jeremy Lauzon.
    22:15 Roope HINTZ - 1:2
     
    22:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Hosté si berou své vedení zpět, když na modré čáře Heiskanen přenechal kotouč Robertsonovi, jehož následnou střelu dokázal tečovat ROOPE HINTZ. Asistence.: Jason Robertson, Miro Heiskanen.
    20:56 Filip FORSBERG - 1:1
     
    20:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Při hře čtyř proti čtyřem se domácí hokejisté dostali do rychlého protiútoku, ve kterém nakonec Carrier vystřelil z pravé strany a jeho střelu Oettinger vyrazil přímo k FILIPU FORSBERGOVI, který už neměl problém dopravit touš za záda hostujícího brankáře. Asistence: Alexandre Carrier, Mattias Ekholm.
    01:19 Jamie BENN - 0:1
     
    01:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Po skvělém napadání Seguina a Kiviranty se kotouč odrazil na útočnou modrou, kam doslova naletěl kapitán Dallasu JAMIE BENN, jenž měl před sebou následně dostatek prostoru a prostřelil Sarose parádní střelou do pravé šibenice domácí klece.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 21. F. Forsberg (A. Carrier, Ekholm), 29. Trenin (Co. Smith, Lauzon) – 2. Ja. Benn, 23. Hintz (J. Robertson, Heiskanen), 60. Hintz (Ja. Benn, Pavelski)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – McDonagh, Josi, Ekholm, A. Carrier, Lauzon, Fabbro – F. Forsberg, Novak, Granlund – Niederreiter, Glass, Jeannot – Trenin, R. Johansen, Jankowski – Co. Smith, Pärssinen, Sissons.
    Trenér: John Hynes

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, Lundkvist, Lindell, Hakanpää, C. Miller, R. Suter – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Kiviranta, Dellandrea, Seguin – Ja. Benn, W. Johnston, Marchment – Glendening, Faksa, Olofsson.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Kea, Rooney – Barton, Shewchyk

    Diváci: 17 768
    bahis siteleri