Anaheim – Nashville 1:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | Carolina – Florida 4:0 (kon.)
Seattle – Edmonton 2:7 (kon.) | Boston – Buffalo 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.)
Vegas – Nashville 5:4 (po pr.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.)
Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Buffalo Sabres
Sobota 31.12.2022, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:53 Alex TUCH - 3:4
     
    63:53
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Cozens ve vlastním pásmu vybojoval puk, založil akci dva na jednoho, bekhendem pak našel ALEXE TUCHA, ten si stahovačkou našel ideální pozici a střelou do Swaymanova protipohybu rozhodl o druhém bodu pro Buffalo – 3:4. Asistence: Dylan Cozens.
    58:23 Dylan COZENS - 3:3
     
    58:23
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali srovnání! Nejprve tedy přečkali hornou chvilku, když Dahlin musel zastavit Pastrňákovu střelu na prázdnou branku, ale poté následovalo bleskové přesunutí hry na opačnou stranu, Tuch sklepl do druhé vlny na DYLANA COZENSE a ten ranou z první procedil puk za Swaymana – 3:3! Asistence: Alex Tuch, Rasmus Dahlin.
    52:25 Brad MARCHAND - 3:2
     
    52:25
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí tým už vede! Boston předvedl rychlou akci, kdy se do sóla dostal zcela zapomenutý BRAD MARCHAND a svůj brejk zakončil přesnou střelou mezi Luukkonenovy betony – 3:2. Asistence: David Pastrňák, David Krejčí.
    45:16 Patrice BERGERON - 2:2
     
    45:16
    Boston právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, máme srovnáno! Po kombinaci v útočném pásmu Luukkonen nejprve vyrazil prudkou střelu z levého kruhu, puk se ale dostal do toho pravého, kde napřáhl PATRICE BERGERON a prudkou ranou gólmana Buffala prostřelil – 2:2. Asistence: Brad Marchand, Jake DeBrusk.
    22:03 Alex TUCH - 1:2
     
    22:03
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Jak má vypadat zakončení z brejku, to nyní ukázal hostující ALEX TUCH, když přijal přihrávku od Ljubuškina a své sólo zakončil střelou kolem Swaymanovy vyrážečky – 1:2. Asistence: Ilja Ljubuškin.
    16:13 Tage THOMPSON - 1:1
     
    16:13
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Po chybě domácích ve vlastním pásmu, kdy Clifton ztratil puk, se u kruhů objevil TAGE THOMPSON, zamíchal holí a po ledě překonal o zákrok se snažícího Swaymana – 1:1. Asistence: Jeff Skinner, Alex Tuch.
    13:09 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    13:09
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení. Boston se dostal do útočného pásma, česká trojice rozvinula kombinaci, Krejčí přihrál do levého kruhu a DAVID PASTRŇÁK pak ze své kanceláře vyslal ránu z první a překonal přemisťujícího se Luukkonena – 1:0. Asistence: David Krejčí, Pavel Zacha.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Pastrňák (Krejčí, Zacha), 46. Bergeron (Marchand, DeBrusk), 53. Marchand (Pastrňák, Krejčí) – 17. Ta. Thompson (J. Skinner, Tuch), 23. Tuch (Ljubuškin), 59. Cozens (Tuch, Dahlin), 64. Tuch (Cozens)


    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Zacha – Cr. Smith, Coyle, Hall – N. Foligno, Frederic, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Clague, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Furlatt, McIsaac – Murray, Cormier

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri