Bohemians 1905 – Dukla B 5:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
5:0 (2:0)
FK Dukla Praha B
Pátek 06.01.2023, 10:30 • Čechie Uhříněves, Praha 10 • Přípravný zápas
     
    90+3
    Matoušek po pěkné akci centroval od koncové čáry a Puškáč z malého vápna hlavičkuje o vlásek nad břevno. Kanárek tedy hostům na cestu zřejmě nezazpívá.
     
    80
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Vzápětí se to již podařilo, hosté loví míč ze své sítě popáté. DAVID KÖSTL si navedl míč a prudkou ranou překonal brankáře Dukly B, k nedávné asistenci tak přidává další „kanadský bod“.
     
    77
    Následuje nevyhnutelné nucené střídání v sestavě béčka Dukly.
     
    72
    V brance Dukly B dochází ke změně, místo Spilky přichází Váchal. Současně nahrazuje Krejčího Kasal.
     
    70
    Střídání v týmu Dukla Praha B:
    ze hřiště odchází Čížek, přichází Kocman.
     
    68
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Prvoligový celek znovu udeřil ze vzduchu po křídelní akci. Obránce Köstl odcentroval na DAVIDA PUŠKÁČE a ten hlavičkou k tyči zvyšuje na 4:0.
     
    67
    V bráně Bohemians nahrazuje Sokupa Jedlička, aby si zachytala celá trojice. Prekopa nahrazuje Matoušek, Čermáka premiérově Matoušek a konečně Novák, který dnes střídá prakticky hokejově, míří ven již podruhé a na jeho místo přichází Köstl.
     
    60
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Z první přímé střely po změně stran domácí zvyšují. Po krásném centru Vojtěcha Nováka zavěsil hlavou opět ERIK PREKOP, podzimní posila z Hradce Králové.
     
    51
    Třikrát střídá Dukla B. Nikla, Zapletala a Špatenku nahradili Bačinský, Helík a Novotný.
     
    46
    Bohemians nastupují do druhé půle v tomto složení:
    Soukup – Hůlka, Petrák, Vilotić – Hála, Čermák, Novák, Nový – Prekop, Puškáč, Drchal.
    Ze základní sestavy tak zůstal pouze Vojtěch Novák.
     
    45+2
    Bohemians právě vstřelili branku! Po pátém rohu v nastaveném čase zůstali domácí u míče a navyšují gólem do šatny svůj náskok. Centr střídajícího Aleše Čermáka z rohu pokutového území umístil hlavičkou k pravé tyči do sítě ERIK PREKOP.
     
    41
    Bohemians právě vstřelili branku! Až sedmá přímá střela končí v síti, jejím autorem je po Čermákově přihrávce JAN KOVAŘÍK.
     
    35
    Druhý roh Bohemky vyvolal skrumáž, ve které si našel míč stoper Antonín Křapka a vyslal ránu do šibenice, kterou Spilka fantasticky konečky prstů vyráží a domácí si stejnou standardku zahrají od opačného praporku.
     
    33
    Proběhlo střídání v mužstvu Bohemians 1905. Brankáře Valeše nahradil Soukup, do pole jdou místo Nováka a Necida Čermák s Prekopem.
     
    28
    Dukla B hraje překvapivě po úvodním tlaku klokanů v útočně laděné přípravě slušnou partii. Špatenka uháněl dokonce sám na Valeše, který mu zmenšil úhel a jeho střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil.
     
    22
    Dostál vybídl po křídle Vránu, který si to namířil do šestnáctkya přihrál pod sebe do obrovské šance Ladislavu Mužíkovi. Z Mladé Boleslavi hostující útočník ale přestřelil.
     
    17
    Dukla zvýšila aktivitu a poprvé musel zasahovat také Valeš. Před pokutovým územím si navedl míč na chytrou technickou střelu Lehký a mířil křížem k pravé tyči, kde domácí brankář mrštným skokem zasahuje.
     
    6
    Dostál posadil míč centrem na hlavu uzdraveného Necida, který nastoupil poprvé po 11 měsících na hřiště. Bývalý reprezentační útočník trefuje hlavou v dobré pozici jen brankáře Spilku.

    Karel Jedlička

    Branky: 41. Kovařík, 45+2. Prekop, 60. Prekop, 68. Puškáč, 80. Köstl


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 16:7. Střely mimo: 7:4. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 6:3.
    Bohemians Praha 1905: Valeš (33. Soukup, 67. Jedlička) – Kadlec (46. Hůlka), Křapka (46. Petrák), Vondra (46. Vilotić) – Dostál (46. Hála), Jánoš (46. Nový), Novák (33. Čermák, 67. Morávek), Kovařík (46. Novák, 67. Köstl) – Mužík (46. Puškáč), Necid (33. Prekop, 67. Matoušek), Vrána (46. Drchal).
    FK Dukla Praha B: Spilka (72. Váchal) – Ulman, Löffler, Čížek (70. Kocman), Krejčí (72. Kasal) – Nikl (51. Bačinský), Hudec, Lehký – Špatenka (51. Helík), Štefančin, Zapletal (51. Novotný)

    Rozhodčí: Krejsa – Váňa, Vyhnanovský

    Diváci: 50
    bahis siteleri