Zlín – Slavia 0:4 (kon.) | Jihlava – Kolín 0:5 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Pardubice B 4:2 (kon.) | Sokolov – Třebíč 3:2 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:5 (kon.)
Šumperk – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 09.01.2023, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:32 Jaroslav BROŽ - 0:4
     
    51:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další krásná kombinace! Šimon Szathmáry předal Klikorkovi, který ještě shodil na pravou tyč Edgarsi Kuldovi, jenž našel na levém kruhu úplně volného JAROSLAVA BROŽE, který z první dává gól na 0:4! Asistence: Edgars Kulda a Karel Klikorka.
    38:36 Lukáš ŽEJDL - 0:3
     
    38:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nádhera na ledě! Pražané založili krásnou kombinaci na jeden dotyk, vše začalo u Karla Křepelky, který zavezl na střed a předal Všetečkovi, jenž pohotovým pasem našel Brože, ten naznačil ránu a poté skrz brankoviště ještě hledal LUKÁŠE ŽEJDLA! Naprosto vyšachovaná obrana Zlína se nezmohla vůbec na nic a kotouč je v síti – 3:0! Asistence: Robin Všetečka a Jaroslav Brož.
    36:10 Robin VŠETEČKA - 0:2
     
    36:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    To byl fofr! Kotouč si hned po buly vzal na levém křídle Šmerha, který s kusem černé gumy zamíchal a náramně předložil skrz celé pásmo naprosto volnému ROBINU VŠETEČKOVI, který z první dostal kotouč do sítě, propasíroval jej mezi tělo Daniela Hufa a pravou tyč – 2:0. Asistence: Tomáš Šmerha.
    28:23 Jan KERN - 0:1
     
    28:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tady první gól! Slavia zahájila kombinaci, přišel ne úplně povedený cross skrz pásmo, nicméně otevřel se alespoň prostor na středu a k ostré ráně z dálky se dostal Karel Klikorka, ten puk zdá se ještě lízl výborně clonící JAN KERN, jenž kus černé gumy dopravil nad Hufovým betonem kotouč až do sítě – 0:1. Asistence: Karel Klikorka.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 29. Kern (Klikorka), 37. Všetečka (Šmerha), 39. Žejdl (J. Brož, Všetečka), 52. J. Brož (Kulda, Klikorka)


    Berani Zlín: Huf (Honzík) – Talafa, Gazda, M. Novotný, Suhrada, Husa, Zbořil, Riedl – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Pospíšil, Kindl, Heš – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Z. Sedlák, Gago, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Klikorka, Hejda, Žovinec, Křepelka, Barák (A), Szathmáry, D. Němeček – Všetečka, Žejdl, Kulda – Simon, Kern, J. Brož – Mrňa, D. Sklenář, Šmerha – Havrda, Labuzík, L. Stehlík.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Zídek, Blažek
    bahis siteleri