Riders Univerzita Pardubice – North wings Ústí 4:8 (kon.) | Black Dogs Budweis – BO Ostrava 7:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
7:2 (2:2, 0:0, 5:0)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Pondělí 09.01.2023, 19:30 • Hokejová hala POUZAR, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:13 ROLÍNEK - 7:2
     
    57:13
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    A dokonce zapisují sedmou branku! Střelu Kubeše od modré tečoval ještě RADEK ROLÍNEK a ostravští už jsou naprosto odevzdaní. Asistence: Jiří Kubeš.
    54:49 Š. MASOPUST - 6:2
     
    54:49
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    I ŠIMON MASOPUST nakonec složil za svého bratra reparát v trefování prázdné brány! Halouzka naprosto tristně namazal rozherávku za brankou Přívozníkovi, který rychle vrátil puk před klec a i když ostravský brankář skákal rybičku do brankoviště, domácí hráč poslal puk skrz jeho ruce. Asistence: Michal Přívozník a Pavel Grauer.
    49:10 KRCHO - 5:2
     
    49:10
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    VOJTĚCH KRCHO ale svého spoluhráče zastoupil a poté, co Janoch vytáhl gólmana Halouzku k pravé tyči, mohl vysoký hráč Budějovic zakončit k opuštěné tyči druhé. Asistence: Jan Janoch a Aleš Krtek.
     
    44:36
    A už to opět mohlo být o jednu branku, Marek Kovalski ale trestuhodně minul odkrytou bránu!
    43:07 ŠAFÁŘ - 4:2
     
    43:07
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    Byť kvůli bolesti nemá chuť se radovat, JAN ŠAFÁŘ přinesl Blackům další branku! Domácí útočník se dostal s pukem na pravý kruh a i přes podražení dokázal Halouzku propálit. Faul ho ale poslal k ledu a ramenem vpřed narazil na mantinel. Asistence: Dominik Kaisler.
     
    41:00
    Další trest pro Ostravu. Za vyhození puku si jde sednout Filip Zapletal.
    40:47 KRCHO - 3:2
     
    40:47
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    A je z toho branka! VOJTĚCH KRCHO dokázal využít své dlouhé ruce k tomu, aby se v brankovišti natáhl pro dorážku po střele od modré a bez problémů zakončil do prázdné brány. Asistence: David Svoboda a Matouš Masopust.
    37:06 Nebezpečné situace na obou stranách.
     
    37:06
    A domácí měli obrovskou smůlu! Matěj Halouzka skočil rybičku po puku, který ale nezachytil. Budějovičtí ho ale nedokázali dorazit do prázdné klece a naopak museli trnout hrůzou. Do samostatné akce se totiž dostal Marek Kovalski, který napoprvé trefil gólmana, následně ale směřoval dorážku na odkrytou část brány a trefil tyč!
     
    28:52
    Matěj Halouzka se teď neskutečně předvedl! Po střele Kronuse do horní tyče se kotouč odrazil k Matouši Masopustovi. Ten nelenil a okamžitě vypálil zpětnou ránu, kterou ale roztažený gólman zastavil lapačkou.
     
    26:18
    A bude se opět vylučovat na domácí straně. Petr Bouška přistrčil soupeře na hrazení rukami, což je nedovolené.
     
    22:49
    A pozor! Filip Byčkov měl po odpískaném icingu nějaké řeči směrem k hlavnímu sudímu a Tomáš Hacaperka je ohodnotil dvěma minutami za nesportovní chování. Domácí tak mají přesilovku 4 na 3!
     
    22:39
    Jenomže se počty srovnají. Potočný dostal dobrou přihrávku na Kafku před domácí bránou a Filip Hubáček musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    22:20
    I domácí dostanou početní výhodu. Jasné podražení si půjde odpykat Mark Slezák.
     
    16:36
    A hned z toho přišlo ostravské přečíslení 2 na 1. Druhý hráč ale zpracovával přihrávku příliš dlouho a Marek Dvořák se stačil připravit.
    13:23 BOUŠKA - 2:2
     
    13:23
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    A máme srovnáno, stále v početní nevýhodě! Domácím k tomu pomohl čárový sudí, o kterého se zarazil puk na ostravské modré. Tam ho jako první sebral PETR BOUŠKA a slušnou dělovkou propálil Halouzku k zadní tyči.
    12:03 M. MASOPUST - 1:2
     
    12:03
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!

    Tak toto ale byla neskutečná paráda! Domácí vyhráli buly, MATOUŠ MASOPUST ujel svému obránci, obkroužil branku a i přes Halouzkovu vyrážečku zakončil k bližší levé tyči!
     
    11:50
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Dominik Kaisler – 2 min., vysoká hůl.
    03:49 BYČKOV - 0:2
     
    03:49
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!

    Za to hosté opět odskakují! FILIP BYČKOV se nenechal obrat o kotouč, projel brankovištěm a zakončil Marku Dvořákovi pod betonem na zadní tyč. Bez asistence.
     
    03:23
    Matouš Masopust byl ale centimetry od branky! Dostal skvělou přihrávku, Krcho dobře clonil, ale zkušený útočník minul opuštěnou levou tyčku!
    00:38 POTOČNÝ - 0:1
     
    00:38
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!

    A je z toho dokonce branka! MATĚJ POTOČNÝ nejprve trefil jen gólmana Dvořáka, puk se k němu ale vrátil a napodruhé už ho protlačil za čáru. Asistence: Dominik Kafka a Vojtěch Plánka.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 13. M. Masopust, 14. Bouška, 41. Krcho (Svoboda, M. Masopust), 44. Šafář (Kaisler), 50. Krcho (Janoch, Krtek), 55. Š. Masopust (Přívozník, Grauer), 58. Rolínek (Kubeš) – 1. Potočný (Kafka, Plánka), 4. Byčkov


    Black Dogs Budweis: Marek Dvořák (Ludvík) – Dudáček, Hubáček, Krtek, Grauer, Bouška, Svoboda (A), Kubeš (A) – Anderle, Krcho, Š. Masopust – Šafář, Kaisler, Vochozka (A) – Kronus, Hrůša, Janoch – Rolínek, Matěj Dvořák, M. Masopust – Přívozník
    Trenér: David Oulík

    BO Ostrava Vítkovice Steel: Halouzka (Morys) – Šěvěček, Michal Dvořák (C), Zapletal, Már, Zajíc – Potočný, Slezák, Béreš – Kovalski (A), Radek Dvořák, Kafka (A) – Byčkov, Bernát, Plánka
    Trenér: Dominik Kafka

    Rozhodčí: Hacaperka – Dědek, Teršíp

    Diváci: 83
    bahis siteleri