Columbus – Carolina 2:6 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:1 (po pr.) | Montreal – Nashville 4:3 (kon.)
Boston – Seattle 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 4:1 (kon.) | Tampa – Vancouver 5:4 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 1:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 1:4 (kon.)
Chicago – Colorado 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:5 (kon.) | Vegas – Florida 4:2 (kon.)
konec
New York Islanders
1:3 (1:0, 0:0, 0:3)
Minnesota Wild
Pátek 13.01.2023, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Kirill KAPRIZOV - 1:3
     
    58:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní se ale vyskytla šance jít s pukem do útoku a hosté toho stoprocentně využili. Po přiklepnutí měl prostor na střelu KIRILL KAPRIZOV a od modré čáry trefil prázdnou branku – 1:3. Asistence: Mats Zuccarello, Jon Merrill.
    52:28 Sam STEEL - 1:2
     
    52:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté už vedou! Mayfieldovi se nepovedlo dostat puk ven z pásma, následovala rychlá výměna puku hráčů Minnesoty, kdy už Zuccarello mohl zakončovat, rozhodl se ale pro ještě jednu příhru doprava a SAM STEEL se pak trefil pod horní Sorokinovu tyčku – 1:2. Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.
    50:55 Kontroloval se i přechod modré čáry při brejku, vše bylo v pořádku
    50:55 Frédérick GAUDREAU - 1:1
     
    50:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kontrola u videa je u konce a hosté se skutečně dočkali vyrovnání. Akce ve vlastním oslabení tak sice přinesla Sorokinův famózní zákrok, nicméně puk se opravdu dostal kousek za brankovou čáru. Vyrovnávací trefu na 1:1 si připsal FRÉDÉRICK GAUDREAU. Asistence: Joel Eriksson Ek.
    16:49 Scott MAYFIELD - 1:0
     
    16:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Už to po rychlém přechodu přes modrou čáru vypadalo na další neúspěšnou akci domácích, když se k puku najednou u pravého mantinelu dostal SCOTT MAYFIELD, jen tak nahodil na Gustavssonovu branku, a ten i když neměl ztížený výhled, tak nezakročil a puk skončil za jeho zády – 1:0! Asistence: Matt Martin, Alexandr Romanov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 17. Mayfield (M. Martin, Romanov) – 51. F. Gaudreau (J. Eriksson Ek), 53. Steel (Zuccarello, Kaprizov), 59. Kaprizov (Zuccarello, Merrill)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Wotherspoon, Mayfield, Romanov, Dobson, S. Aho I – Holmström, Barzal, Lee (C) – Bailey (A), Nelson, Beauvillier – Fasching, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Spurgeon (C), Middleton, Dumba (A), Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Steel, Kaprizov – Hartman, F. Gaudreau, Boldy – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Reaves, Dewar, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: McIsaac, Kozari – McNamara, Daisy

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri