Královéhradecký kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Liberecký kraj 5:3 (kon.) | Kraj Vysočina – Jihomoravský kraj 2:4 (kon.)
Královéhradecký kraj – Liberecký kraj 3:4 (0:2 po s.n.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 3:2 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Plzeňský kraj
Čtvrtek 26.01.2023, 08:30 • Vrchlabí, Elektromont aréna • Olympiáda dětí a mládeže • Semifinále
Partner:
    41:12 Jan CHASÁK - 2:5
     
    41:12
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je hotovo! Šimon Bělík se snažil něco vymyslet z levé strany a kotouč se ideálně odrazil do mezikruží JANU CHASÁKOVI, který z první vypálil do levé šibenice. Asistence: Šimon Bělík a Tomáš Čermák.
    38:26 Jaroslav VONDRUŠKA - 2:4
     
    38:26
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Domácí ještě snižují na rozdíl dvou branek! JAROSLAV VONDRUŠKA dostal skvělou přihrávku na pravou stranu a posléze vypálil přesně k levé tyči. Asistence: Filip Brzák.
    25:38 Matěj TOMÁNEK - 1:4
     
    25:38
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Domácí obrana nyní zcela vyhořela a Ivan Popovyč z pravé strany posunul kotouč volnému MATĚJU TOMÁNKOVI, jen senzačním bekhendovým blafákem zakončil za záda Růžičky. Asistence: Ivan Popovyč a Jiří Kamas.
    23:36 Alexandre Maxmilian Theodore - 1:3
     
    23:36
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    A je to znovu o dvě branky! Domácí obránce doslova namazal ALEXANDRU MAXMILIANOVI THEODOREMU, který si připravil kotouč a zakončil jej přesně k levé tyči.
    20:36 Matěj VÁCLAVÍČEK - 1:2
     
    20:36
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje na 1:2! MATĚJ VÁCLAVÍČEK si velmi dobře a chytře nechal pustit kotouč o mantinel a posléze z pravé strany zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Lukáš Hofman.
    08:04 Šimon BĚLÍK - 0:2
     
    08:04
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl fantastický gól a hosté se ujímají dvoubrankového vedení! Ben Reisnecker to vzal na sebe a zpoza modré čáry vypálil přesně do levé šibenice, kdy puk ještě lehce tečoval ŠIMON BĚLÍK. Růžička se pouze ohlédl a našel kotouč ve své síti. Asistence: Ben Reisnecker a Jan Fodor.
    04:25 Jiří MAXA - 0:1
     
    04:25
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Jiří Kamas vystřelil z levé strany, ale puk se odrazil od tyče přímo k neobsazenému JIŘÍMU MAXOVI, jenž zakončil do prázdné svatyně. Asistence: Jiří Kamas a Matěj Tománek.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 21. Václavíček (Hofman), 39. Vondruška (Brzák) – 5. Maxa (Kamas, Tománek), 9. Bělík (Reisnecker, Fodor), 24. Theodore, 26. Tománek (Popovyč, Kamas), 42. Chasák (Bělík, Čermák)


    Královéhradecký kraj: Růžička (Klapal) – Ficenec, Vencl, Pavlík, Studnický, Wališ, Zikmund, Novotný, Šanc – Šedivý, Dostálek, Brzák (C) – Václavíček, Vondruška, Klíma – Sedláček, Pavelka, Koklar – Hofman, Pavík, Bulat
    Trenér: Luboš Dvořák

    Plzeňský kraj: Makarius (Šátava) – Kamas, Čermák, Brož, Šulan, Dvořák, Fiala, Reisnecker (A) – Fodor, Šimánek, Maxa (C) – Pitter, Bartuška, Chasák – Popovyč, Theodore (A), Bělík – Sokol, Tománek
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Jan Jaroš — Jakub Figer, Štěpán Boček
    bahis siteleri