UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 2:5 (kon.)
konec
UK Kings Prague
2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
Black Dogs Budweis
Neděle 29.01.2023, 12:00Univerzitní liga ledního hokeje • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:51 DLABOLA - 2:5
     
    49:51
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku! Daniel Piskač naznačil střelu od modré a poté posunul kotouč na Martina DLABOLU, který z levého kruhu nekompromisně propálil brankáře Dvořáka. Asistence: Daniel Piskač a David Jindra.
    44:06 .Masopust. Š - 1:5
     
    44:06
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku! Jakub Anderle posunul puk na najíždějícího Šimona MASOPUSTA do útočného pásma, který poté, co se procpal mezi dva bránící hráče, tak svůj nájezd na brankáře Maška už proměnil. Asistence: Jakub Anderle a Filip Hubáček.
    39:27 Masopust. M - 1:4
     
    39:27
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku! Křižnou přihrávku přes celé střední pásmo obdržel kapitán Matouš MASOPUST, který si najel do útočné třetiny a přes bránícího protihráče trefil volný prostor na zadní tyči. Asistene: Aleš Krtek.
    35:54 ROLÍNEK - 1:3
     
    35:54
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku! Tomáš Vochozka si všiml Radka ROLÍNKA, místo střely tedy zvolil nahrávku, které jeho spoluhráč zužitkoval střelenou brankou od levého kruhu. Asistence: Tomáš Vochozka a Aleš Krtek.
    19:48 KRCHO - 1:2
     
    19:48
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku! U vyražené střely Dvořáka byl jako první Šimon Masopust, jehož nepovedenou dorážku upřesnil mezi tři tyče poté Vojtěch KRCHO. Asistence: Matouš Masopust a Jan Janoch.
    17:06 DVOŘÁK - 1:1
     
    17:06
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku! Krkolomné zpracování bruslí Radka Rolínka z mezikruží našlo před brankáře Maškem Matěje DVOŘÁKA, který se z bezprostřední vzdálenosti nemýlil a přesilovou hru svého týmu využil. Asistence: Radek Rolínek a Tomáš Vochozka.
    13:04 KOVAŘÍK - 1:0
     
    13:04
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku! David Jindra odvedl skvělou práci, když vyhrál souboj o puk v levém kruhu, popojel si hlouběji do pásma a našel v mezikruží Kryštofa KOVAŘÍKA, který zkušeně vymetl pravou horní šibenici. Asistence: David Jindra.
    Marken.cz

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 14. Kovařík (Jindra), 50. Dlabola (Piskač, Jindra) – 18. Dvořák (Rolínek, Vochozka), 20. Krcho (M, Janoch), 36. Rolínek (Vochozka, Krtek), 40. M (Krtek), 45. Š (Anderle, Hubáček)


    UK Kings Prague: Mašek (Pícl)- Málek, Lelek, Dlabola (C), Vávra, Piskač, Kovařík, Kulda, Martínek, Konopásek, Krchňák, Glitta, Volf (A), Limanovský, Jindra, Slabý.
    Trenér: Aleš Hybner

    Black Dogs Budweis: Dvořák (Ludvík)- Grauer, Bouška, Krtek, Hubáček, Janoch, Masopust, Dvořák, Vochozka (A), Dlouhý, Kronus, Rolínek, Anderle, Masopust (C), Krcho.
    Trenér: David Oulík
    bahis siteleri