Hronov – Děčín 3:7 (kon.) | Jablonec n/N – Benátky n/J 7:6 (4:3 po s.n.) | Klatovy – Písek 4:0 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 2:3 (3:4 po s.n.) | Kopřivnice – Havířov 6:1 (kon.) | Znojmo – Vel. Meziříčí 5:0 (kon.)
SHKM Hodonín – Havlíčkův Brod 0:5 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Ústí n/L – Vrchlabí 4:2 (kon.)
Kobra – Příbram 2:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Chomutov 5:6 (po pr.) | Tábor – Letňany 2:1 (kon.)
Řisuty – Cheb 7:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 08.02.2023, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 CHRTEK - 4:2
     
    59:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    V poslední vteřině ještě Vrchlabští upravují skóre! Od Lukáše Cikánka se odrazil kotouč směrem k ONDŘEJI CHRTKOVI, který ihned vymetl odkrytý prostor u bližší tyče ústecké branky. Asistence: David Chalupa a Filip Moník.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Jan Oliva – 2 min., hákování.
    51:07 BLÁHA - 4:1
     
    51:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To, co se Slovanu nepovedlo před malou chvíli, přišlo nyní! MARTIN BLÁHA si vymíchl gólmana Vacka a následně dokázal umístit křižmo od pravé tyče prostor do klece hostujícího celku. Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    49:57
    Tak této střele chyběly doslova milimetry! Po dělovce Karla Šefla od modré se kotouč proklouzl mezi nohama Denise Vacka a zastavil se na brankové čáře. Hlavní sudí následně zcela jednoznačně rozpažil.
     
    48:25
    Ihned po buly v útočném pásmu rychle vystartoval dopředu Filip Kříž, který vyjel směrem k vzdálenější tyči. Následně se pokoušel hned natřikrát prostřelit gólmana Cikánka. Strážce ústecké svatyně ale dokázal kotouč na ledové ploše zalehnout.
     
    43:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Kale Costa – 2 min., nedovolené bránění.
    40:26 TŮMA - 3:1
     
    40:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tohle byla výstavní trefa v podání MARTINA TŮMY! Ústecký forvard si najel křižmo přes levý kruh a zcela přesně vymetl horní růžek na vzdálenější straně vrchlabské branky. Asistence: Jaroslav Roubík a Martin Bláha.
     
    38:43
    Zcela volného kotouče se před Cikánkovou brankou zmocnil Filip Kříž, který si vyjel o kousek blíž směrem ke gólmanovi Slovanu a zakončil. Cikánek ale včas reagoval svými betony.
    36:49 COSTA - 2:1
     
    36:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá přesilovku a jde do vedení! K přesnému zakončení se opět dostal KALE COSTA, který obdržel přihrávku zleva od Trefného a nekompromisně umístil kotouč do pravého horního růžku Vackovy branky. Asistence: Jakub Trefný a Richard Záruba.
     
    35:32
    Petr Fiala svým výhozem kotouče trefil nohu jednoho z fanoušků na tribuně ústeckého stadionu, za což si odsedí dvě minuty.
     
    32:57
    Štěpán Kuchynka přiklepl kotouč do mezikruží k Pavlu Kordulemu, který se odhodlal k zakončení z první. Puk ale nakonec poslal těsně vedle pravé tyče vrchlabské svatyně.
    29:12 COSTA - 1:1
     
    29:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! KALE COSTA dostal povedenou přihrávku přesně mezi kruhy, kde neváhal ani nejmenší okamžik a hned z první poslal kotouč k levé tyči Vackovy svatyně. Asistence: Pavel Kordule a Štěpán Kuchynka.
    24:40 TATAR - 0:1
     
    24:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Před branku Cikánka si k pravé straně najel JAKUB TATAR, kde přesně vystihl přihrávku od Jana Hlaváče a z první uklidil kotouč do odkrytého prostoru domácí svatyně. Asistence: Jan Hlaváč a Patrik Urban.
     
    18:25
    Kale Costa zadovkou přiklepl kotouč před branku k Štěpánu Kuchynkovi, který se ho nadvakrát pokoušel protlačit za Vackova záda. Gólman Vrchlabí ale nakonec puk přikryl na ledě svou lapačkou.
     
    13:55
    Damaškovo nahození se pokusil nasměrovat za Vackova záda Martin Tůma. Vacek ale i v tomto případě vyrazil, byť tentokrát přímo na hůl Ladislava Funka. Ten se následně pokusil o doklepnutí, puk ale poslal pod velkým úhlem směrem na branku.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí:
    Jan Hlaváč – 2 min., podrážení.
     
    06:59
    Ondřej Chrtek se probil přes několik hráčů od pravého mantinelu před brankoviště, odkud poslal vyšší střelu na Cikánka. Brankář Slovanu se ovšem proti tomuto zákroku blýskl svou lapačkou.
     
    00:58
    Další obrovská příležitost Slovanu! Costa dostal nabito v mezikruží a jen těsně minul bránu.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 30. Costa (Kordule, Kuchynka), 37. Costa (Trefný, Záruba), 41. Tůma (Roubík, Bláha), 52. Bláha (Roubík) – 25. Tatar (Hlaváč, Urban), 60. Chrtek (Chalupa, Moník)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Cikánek (Stahl) – Vacík, Polata, Bartoš, Drtina (A), Trefný (C), Funk, Záruba, Šefl – Kordule, Horký, Damašek, Costa, Tůma (A), Bláha, Roubík, Kuchynka, Smola
    Trenér: Čaloun

    HC Stadion Vrchlabí: Vacek (Krinwald) – Oliva, Boukal, Hladík, Kaštánek, Fiala, Duran, Pelda – Šlaicher T., Hlaváč, Chrtek (A), Urban (C), Krsek, Kozák, Kříž, Chalupa (A), Idžan, Moník, Tatar, Šlaicher R.
    Trenér: Jirků

    Rozhodčí: Hlinka – Toman, Goltsch

    Diváci: 628
    bahis siteleri