Mladá Boleslav B – Čáslav 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav B
4:3 (3:2, 1:1, 0:0)
HC Čáslav
Sobota 11.02.2023, 17:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Krajská liga: Středočeský kraj • 21. kolo
Partner:
     
    35:00
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Hned při buly se na bližší tyč trefuje MICHAL MAREŠ, jehož rána prošla za brankovou čáru. Boleslav si bere zpět vedení. Asistence: Milan Ficek.
     
    34:47
    HC Čáslav právě vstřelila branku!
    Radim Křišťan nejprve vyslal střelu od levého kruhu, ale byla zblokovaná. Akce hostí však pokračovala a z ostrého úhlu v přesilovce vyrovnává DOMINIK BARBORA. Asistence: Radim Křišťan.
     
    18:01
    HC Čáslav právě vstřelila branku!
    Hosté jsou při chuti a po srovnání počtu hráčů na ledě udeřil JAROMÍR FLORIAN. Boleslavi se krátí vedení. Asistence: Radim Křišťan.
     
    17:36
    HC Čáslav právě vstřelila branku!
    Hosté zamkli na chvíli Boleslav a ve chvíli, kdy to vypadalo, že z toho nic nebude, našel ještě Melovič skvěle JOSEFA HEJNÉHO, jenž sekundu před vypršením boleslavského trestu bere Schwarzovi čisté konto. Asistence: Petr Melovič.
     
    16:11
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Ve hře čtyř na čtyři se hosté snažili rychlým vpádem překvapit domácí, ale nezabralo to. Naopak Ficek vyslal nádherný pas na úplně zapomenutého LUKÁŠE ROVNÉHO, jenž měl dost času a prostoru a klidu zamířit do nekryté části Zelenkovy brány kamsi mezi beton a lapačku. Asistence: Milan Ficek.
     
    13:07
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    A to se hostujícímu celku vymstilo, protože akce Boleslavi trvala dál a LUKÁŠ ROVNÝ pak napodruhé Zelenku překonal. Asistence: Tomáš Kadeřábek.
     
    02:13
    Mladá Boleslav B právě vstřelila branku!
    Tady platilo nedáš-dostaneš, a Boleslav se ujímá vedení, když Zelenku prostřelil JAN VONDRLÍK. Asistence: Dušan Kerda.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 3. Vondrlík (Kerda), 14. Rovný (Kadeřábek T.), 17. Rovný (Ficek), 35. Mareš (Ficek) – 18. Hejný (Melovič), 19. Florian (Křišťan), 35. Barbora (Křišťan)


    BK Mladá Boleslav B: Schwarz – Bílek O., Zvolenský, Kadeřábek J. (A), Bartoš, Málek – Čermák, Rovný, Kadeřábek T. (A) – Mareš, Tregl, Hochman – Moucha, Vondrlík (C), Ficek – Kerda
    Trenér: Jiří Klikar

    HC Čáslav: Zelenka (Krištof) – Kulhánek, Grauer, Bílek D., Janata (C), Kůrka, Bílek F., Melovič – Hejný, Navrátil, Ježek – Borovanský, Tomek, Křišťan – Florian, Sladký (A), Barbora – Šilhan
    Trenér: Ladislav Rytnauer

    Rozhodčí: Hrčka – Větrovský, Záhora
    bahis siteleri