St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 7:0 (kon.) | Detroit – Tampa 0:3 (kon.)
Vegas – Dallas 2:3 (0:2 po s.n.) | Colorado – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Washington 7:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 0:4 (kon.)
NY Rangers – Los Angeles 5:2 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 26.02.2023, 20:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:22 Kirill KAPRIZOV - 3:2
     
    64:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čepice létají na led, protože KIRILL KAPRIZOV zkompletoval hattrick, když doklepl kotouč do odkryté sítě po Addisonově přihrávce skrz hranici brankoviště. Hosté si špatně přebrali hráče a nechali Kaprizovovi spoustu místa. Asistence: Calen Addison a Mats Zuccarello.
     
    57:01
    Eriksson zastavil přihrávku podél hrazení a pohotově dostal puk do brankového prostoru, kde do kotouče vložil svou hůl Boldy. Střelu srazil ale přímo do lapačky Merzlikinse.
    55:40
     
    55:40
    Kaprizov v obrovské šanci nastřelil bekhendem nejdříve bránícího hráče na těsno. Puk se k němu znova odrazil a to už pálil do levé tyče! Merzlikins pustil hokejku a vrhl se po kotouči oběma rukama.
     
    49:08
    Dewar zachytil rozehrávku ve středním pásmu a rychle přešel do protiútoku. Jeho střelu z levého kruhu Merzlikins zastavil.
     
    47:59
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Matt Dumba – 2 min., hákování.
    46:00 Kirill KAPRIZOV - 2:2
     
    46:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Kotouč po vhazování vyletěl mezi kruhy, kde byl vševědoucí KIRILL KAPRIZOV jenž nejprve naznačil střelu, ale poté rychlým švihem zápěstím překonal Merzlikinse mezi betony. Bez asistence.
     
    45:02
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Liam Foudy – 2 min., vysoká hůl.
     
    44:09
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Nick Blankenburg – 2 min., vysoká hůl.
    41:14 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    41:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí celek vstupuje do závěrečné části aktivně a hned je odměněn brankou. Spurgeonovu střelu od modré dokázal před brankou tečovat KIRILL KAPRIZOV a kotouč se štěstím propadl Merzlikinsovi k levé tyči. Asistence: Jared Spurgeon a Ryan Hartman.
    37:44
     
    37:44
    Rozehrávku zachytil Kuraly, který okamžitě přešel do protiakce přejezdem do brankového prostoru, kde se Fleury ve snaze zasáhnout musel pořádně roztáhnout.
     
    31:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Ryan Hartman – 2 min., krosček.
     
    24:55
    Kaprizov je ve druhé třetině snad prokletý! Hartman zavezl hru do útočné třetiny a pohledem kontroloval pohyb soupeře i spoluhráčů. Nakonec zvolil střelu na vzdálenější tyč, aby Merzlikins zasáhl betonem a puk vyrazil na osu hřiště. To se tak stalo a Kaprizov mohl dorážet do odkryté části branky, ale s těsnou obranou na zádech se mu to nepodařilo
    23:04 Liam FOUDY - 0:2
     
    23:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dvougólové vedení Blue Jackets! Střílenou přízemní střelu Gudbransona, tečoval před pravou tyčí LIAM FOUDY mezi betony. Asistence: Erik Gudbranson a Emil Bemström.
     
    20:10
    Kaprizov ihned po buly ujel hostující obraně a byť s bekem na zádech, tak se dokázal dostat do zakončení! Merzlikins ale jeho pokus i dorážku udržel.
    16:20 Mathieu OLIVIER - 0:1
     
    16:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Chybná rozehrávka zpoza branky znamená branku hostí! Kotouč zachytil Robinson a rychle jej posunul před levou tyč na MATHIEU OLIVIERA, který se otočil a rychle zakončil do vzdálenějšího růžku. Asistence: Eric Robinson.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 42. Kaprizov (Spurgeon, Hartman), 46. Kaprizov, 65. Kaprizov (Addison, Zuccarello) – 17. Olivier (E. Robinson), 24. L. Foudy (Gudbranson, Bemström)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Middleton, Spurgeon, Dumba, Goligoski, Addison, Mermis, Merrill – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Boldy – Greenway, F. Gaudreau, Duhaime – Shaw, Dewar, Reaves.
    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Berni, Gudbranson, Blankenburg, Peeke, Bayreuther, A. Boqvist – J. Gaudreau, Jenner, Marčenko – K. Johnson, Roslovic, Laine – E. Robinson, Kuraly, Olivier – L. Foudy, Sillinger, Bemström.
    bahis siteleri