HK MD Šumperk – Salzburg 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 4:0 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 26.02.2023, 12:15Liga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    59:25
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk odskočil na rozdíl dvou branek, JOSEF HAAS přes celé hřiště trefuje prázdnou klec. Asistence: Oldřich Verner.
     
    54:45
    Domácí si zahrají přesilovou hru, ve střední pásmu Simek vystřihl proti Cekrovi pád pod nohy, po chvíli se domácí bek zvedá a míří na střídačku.
     
    53:14
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Odpovědnost vzal nyní na sebe MILAN KŘIVOHLÁVEK a vyplatilo se to! Domácí si berou utkání na svou stranu – 3:2! Bez asistence.
     
    44:53
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg:
    Samanski – 2 min., podrážení.
     
    41:45
    Přesilová hra pro hosty, Slováček se provinil úderem do oblasti hlavy a kruku.
     
    31:00
    Cekr se setkal za hostující klecí s Macknere, tento souboj vyšel hůře pro domácího beka, který zůstává ležet na ledové ploše. Síly na ledě se dle signalizace Benrata vyrovnají, Mackner putuje na trestnou lavici a Cekr nakonec sám odjíždí na střídačku, vypadá to, že je v pořádku.
     
    30:39
    Hosté si zahrají přesilovou hru, Bernat vykazuje na trestnou lavici domácího obránce, který si odpyká dvě minuty za sekání.
     
    30:18
    V půlce duelu došlo ke střídání maskovaných mužů na hostující straně. Salzburg dnes hraje na půdě Šumperka poslední zápas a chce dát zřejmě šanci všem.
     
    27:12
    Za vyrovnaného stavu uvidíme přesilovou hru domácích, Weiselthaler se provnil podrážením.
     
    25:33
    Salzburg právě vstřelil branku! Ve Škoda aréně je srovnáno, NIKSA JURIC nachytal Ježka na přední tyč a srovnává krok v duelu – 2:2: Asistence: Noah Samanski.
     
    19:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku! V oslabení unikl na Ankirchnera PETR ŠEVČÍK, kterého se snažili vykolejit před zakončením hostující beci, nicméně na domácí šestnáctku si nepřišli a Šumperk tímto otáčí vývoj duelu. Bez asistence.
     
    19:00
    Pásmo hru přerušované ofsajdem nyní změní Domácí si ke konci duelu zahrají oslabení, Slováček se provinil nedovoleným bráněním.
     
    16:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Ve Škoda aréně je vyrovnáno, o trefu na 1:1 se postaral nejproduktivnější hráč domácích MIROSLAV SLOVÁČEK. Asistence: David Cekr a Tobias Tomeš.
     
    12:30
    Salzburg právě vstřelil branku! Red Bullu se podařilo zužitkovat přesilovou hru a otevírá skóre duelu. Samanski našel na brankovišti MAXE STIEGLERA, který byl zcela nekrytý statickými domácími. Proti jeho dorážce se Ježek nedokázal přesunou. Asistence: Noah Samanski a Maxmilian Mackner.
     
    11:44
    Přesilovou hru si nyní vyzkouší i Red Bull, Plhal se v obranném pásmu provinil podrážením.
     
    08:50
    Uvidíme první přesilovou hru dnešního zápasu, kterou si za Dullerovo podrážení zahrají domácí.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 16. Slováček (Cekr, Tomeš), 20. Ševčík, 54. Křivohlávek, 60. Haas (Verner) – 13. Stiegler (Samanski, Mackner), 26. Juric (Samanski)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (Ryšavý) – Plhal, Cekr, Netolický Marek (A), Jarmara, Křivohlávek, Minařík (C), Slabý – Netolický Ondřej, Šotkovský, Haas, Ševčík, Tomeš, Slováček, Szabó, Najman, Miškovský, Verner, Bařica
    Trenér: Radek Kučera

    EC Red Bull Salzburg: Ankirchner (Pfarrmaier) – Gruber, Duller, Weiselthaler, Kauhanen, Simek, Mackner, Stiegler, Nousiainen. Juric, Haiböck, Hupach, Samanski
    Trenér: Andrei Lavrov

    Rozhodčí: Jan Bernat — Jan Kopecký, Patrik Landsmann
    bahis siteleri