Vegas – Montreal 4:3 (kon.) | Philadelphia – Detroit 3:1 (kon.) | Arizona – New Jersey 4:5 (po pr.)
Colorado – Seattle 2:3 (po pr.)
po prodl.
Colorado Avalanche
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Seattle Kraken
Pondělí 06.03.2023, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:24 Yanni GOURDE - 2:3
     
    61:24
    Seattle právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto. Dunn poslal dlouhou přihrávku až k modré čáře, kde stál YANNI GOURDE. Hostující útočník se vypravil sám na Georgijeva a vypálil na bližší tyčku, odkud se kotouč odrazil ještě na tu druhou a následně spadl do brány. Asistence: Vince Dunn a Matty Beniers.
    57:30 Brandon TANEV - 2:2
     
    57:30
    Seattle právě vstřelil branku!
    A máme přeci jen srovnáno. BRANDON TANEV využil přihrávky na kruh odkud vypálil a prostřelil Georgijeva, který následně vypadal trochu překvapeně. Asistence: Jaden Schwartz.
    31:45 Denis MALGIN - 2:1
     
    31:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí si ale své vedení berou zpět. Makar poslal do samostatného úniku DENISE MALGINA, který si před brankářem zamíchal pukem a nakonec vystřelil k boční tyčce. Asistence: Cale Makar a Evan Rodrigues.
    29:52 Alexander WENNBERG - 1:1
     
    29:52
    Seattle právě vstřelil branku!
    Od modré vypálil ALEXANDER WENNBERG a trefoval horní břevno Georgijevovy brány. Přičemž obrana Colorada jako kdyb yse v tu chvíli trochu rozpadla. Asistence: Will Borgen a Jaden Schwartz.
    09:19 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    09:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Protiakce domácímu celku vyšla a dostává se do vedení. NATHAN MACKINNON si zpracoval mezi kruhy puk a vyslal ho nad lapačku Grubauera. Asistence: Arturi Lehkonen a Valeri Ničuškin.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 10. MacKinnon (Lehkonen, Ničuškin), 32. Malgin (Makar, Rodrigues) – 30. Wennberg (Borgen, Schwartz), 58. B. Tanev (Schwartz), 62. Gourde (Dunn, Beniers)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Kinkaid) – D. Toews, Makar, Byram, Girard, J. Johnson, B. Hunt – Lehkonen, MacKinnon, Ničuškin – Nieto, Compher, Rantanen – Cogliano, Eller, L. O'Connor – Malgin, Newhook, Rodrigues.
    Trenér: Jared Bednar

    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – Dunn, A. Larsson, Oleksiak, Borgen, Soucy, Schultz – McCann, Beniers, Eberle – Schwartz, Wennberg, Bjorkstrand – Tolvanen, Gourde, Frödén – Donato, Geekie, B. Tanev.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Chmielewski, Lee – Suchánek, Gawryletz

    Diváci: 18 107
    bahis siteleri