Montreal – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 5:4 (po pr.) | Tampa – Philadelphia 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 3:4 (kon.) | Florida – Vegas 2:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (1:2 po s.n.) | Colorado – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:2 (kon.)
Seattle – Anaheim 5:2 (kon.)
konec
Seattle Kraken
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Anaheim Ducks
Středa 08.03.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Jaden SCHWARTZ - 5:2
     
    59:43
    Seattle právě vstřelil branku!
    Rozehrávající Strome naservíroval kotouč JADENU SCHWARTZOVI, který od střídaček trefil prázdnou branku Anaheiimu. Bez asistence.
    58:33 Maxime COMTOIS - 4:2
     
    58:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí si špatně pokryly hráče, čehož využívá MAXIME COMTOIS. Ten dostal od Silfverberga nabídku, která se těžko odmítá. Po přihrávce před levou tyč měl před sebou Comtois zcela práznou branku, kam bez problémů sklepl puk. Asistence: Jakob Silfverberg a Cam Fowler.
     
    52:51
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Vince Dunn – 2 min., nesportovní chování.
    48:29 Eeli TOLVANEN - 4:1
     
    48:29
    Seattle právě vstřelil branku!
    Nyní už Ducks štěstí neměli a v oslabení inkasují. McCann už měl připravenou střelu z levého kruhu, ale otevřela se mu ulička na protější křídlo. Gibson na přihrávku a následnou střelu z pravého kruhu vůbec nereagoval, neboť přes velký provoz před brankou vůbec netušil, kde se puk nachází. EELI TOLVANEN zkušeně bez přípravy uklidil puk k pravé tyči. Asistence: Jared McCann a Vince Dunn.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Max Jones – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:56
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Jordan Eberle – 2 min., hákování.
     
    37:31
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Nathan Beaulieu – 2 min., podrážení.
    37:16 Daniel SPRONG - 3:1
     
    37:16
    Seattle právě vstřelil branku!
    Trochu smolná branka pro hosty. Střela DANIELA SPRONGA od levého hrazení šla pravděpodobně za vzdálenější tyč mimo branku, ale Gibson do střely sáhl lapačkou, kterou si kotouč srazil za brankovou čáru . Asistence: Brandon Tanev a Justin Schultz.
    20:35 Trevor ZEGRAS - 2:1
     
    20:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skvělá parádička TREVORA ZEGRASE! Ten dostal přihrávku do předbrankového prostoru, kde si v dobré rychlosti schoval kotouč mezi bruslemi a následně s holí mezi nohama bleskově a přesně zakončil do levého růžku. Asistence: Ryan Strome a Scott Harrington.
     
    15:42
    Perfektní zákrok Gibsona! Ten musel bleskově reagovat na svižný pokus Frödéna, který zápěstím z pravého kruhu mířil poměrně přesně na bližší růžek. Brankář Anaheimu reflexivně zasáhl svou lapačkou.
     
    12:03
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Will Borgen – 2 min., podrážení.
    10:58 Jared MCCANN - 2:0
     
    10:58
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují z rychle založené protiakce a upevňují své vedení. Beniers vytáhl hru na Larssona, který zavezl puk do útočné třetiny a rychlou předávkou na levé křídlo pobídl JAREDA MCCANNA. Ten si kotouč chvíli podržel a z levého kruhu zcela přesně překonal Gibsona ranou do bložšího růžku branky. Asistence: Adam Larsson a Matthew Beniers.
     
    04:44
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Vince Dunn – 2 min., podrážení.

    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks:
    Jakob Silfverberg – 2 min., vysoká hůl.
    03:41 Jamie OLEKSIAK - 1:0
     
    03:41
    Seattle právě vstřelil branku!
    I přes mírnější aktivitu Anaheimu jsou to domácí, kteří otevírají stav utkání. Eberle si za brankou podržel kotouč a bleskově jej předal před levou tyč, kam si sjížděk JAMIE OLEKSIAK. Ten kotouč trefil naprosto přesně na vzdálenější tyč a Gibson se jen ohlédl. Asistence: Jordan Eberle a Matthew Beniers.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 4. Oleksiak (Eberle, Beniers), 11. McCann (A. Larsson, Beniers), 38. Sprong (B. Tanev, Schultz), 49. Tolvanen (McCann, Dunn), 60. Schwartz – 21. Zegras (R. Strome, Harrington), 59. Comtois (Silfverberg, Fowler)


    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – Dunn, A. Larsson, Oleksiak, Borgen, Soucy, Schultz – McCann, Beniers, Eberle – Tolvanen, Gourde, Bjorkstrand – Schwartz, Wennberg, Frödén – Sprong, Geekie, B. Tanev.
    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler, Harrington, Benoit, Shattenkirk, Colt. White, Beaulieu – Max Jones, McTavish, Terry – R. Strome, Zegras, Silfverberg – Vatrano, Lundeström, Carrick – Comtois, Grant, Jays. Megna.
    bahis siteleri