Bohemians B – Plzeň B 1:2 (kon.) | Vltavín – Dukla B 3:1 (kon.) | Zbuzany – Písek 0:1 (kon.)
Přeštice – Králův Dvůr 1:2 (kon.) | Karlovy Vary – Motorlet 1:4 (kon.)
konec
Loko Vltavín
3:1 (1:0)
FK Dukla Praha B
Sobota 11.03.2023, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za vaši pozornost, pěkný zbytek dne. (12:09:52)
     
    Právě skončil zápas mezi Vltavínem a Duklou Praha B. Domácí ze zápasu odchází jako vítězové. Do vedení se dostali ve dvacáté minutě, když se trefil Veselý. Krátce po začátku druhého poločasu se prosadili i hosté, ti využili špatné rozehrávky u poloviny hřiště a nakonec zakončili přesně k pravé tyčce. Zpět do vedení se domácí dostali po trefě Maioneho z penalty. V posledních minutách zápasu pak výhru ztvrdil Kuchař.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Faul na polovině hřiště. Pokračovat budou zelení.
     
    90+2
    Menší pošťuchovanou musel sudí a čárový sudí řešit u střídaček. Nešlo ale o nic vážného a mohlo se rychle pokračovat. Vltavín teď bude zahrávat roh.
     
    90
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Tichý, přichází Klimenda.
    89. KUCHAŘ - 3:1
     
    89
    Vltavín právě vstřelil branku!
    A domácí potvrzují své vedení a velmi pravděpodobně už budou ze zápasu brát všechny body. Po faulu na prostředku hřiště u lajny rozehrál Trávníček. Balon dopadl až ve vápně, zhruba na penaltovém puntíku. Před brankou byla trochu nepřehledná situace, ale míč se dostal do pravé strany k TOMÁŠI KUCHAŘOVI, který uklidil balon do branky.
     
    88
    Čížek se hodně rozčiluje, že mu byl odpískán faul. Měl by si ale dávat pozor na pusu, už jednu žlutou kartu má.
     
    87
    Brankář Ulrich musel balon nakopnout dopředu, protože se k němu blížil rychle útočník Dukly. Míč nakonec skončil v autu a hosté tak mohou pokračovat s míčem na kopačkách.
     
    86
    Žlutá karta pro tým Dukla Praha B (Krenciv).
     
    85
    Další dobré zakončení domácích. Brankář Šťovíček musel vyskočit a rukou vytáhnout ránu nad branku. Vltavín tak rozehraje ještě roh.
     
    84
    Nákop do pravé strany už Ulman nestihl. Když se snažil balon vrátit zpět do hřiště před branku, praporek čárového už signalizoval, že byl balon mimo hrací plochu.
     
    82
    Hra už je ale více přerušovaná a zakončení na branku už tolik nevidíme.
     
    80
    Hostům se nedaří převzít kontrolu nad hrou a začít domácí celek tlačit. Ten totiž ještě zdaleka aktivně dopředu neskončil a stále se snaží zakládat ofenzivní akce.
     
    78
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Maione, přichází Banishevski.

    Střídání v týmu Dukla Praha B:
    ze hřiště odchází Douděra, přichází Ulman.
     
    77
    Žlutá karta pro tým Loko Vltavín (Tichý).
     
    76
    Dukla rozehraje rohový kop. Většina hráčů je namačkaných až na brankové čáře v brance.
     
    75
    Na centr z levé strany si hráč v zeleném naskakoval tak, že chtěl zakončovat akrobaticky. Míč mu ale na nohu neletěl ideálně, takže k zakončení nedošlo.
     
    73
    Rozhodčí Hodek musel znovu použít svou píšťalku, když si při zpracování pomohl rukou jeden z domácích hráčů. Dukla ze situace ale nic nevytěžila. Míč už má v rukavicích Ulrich a bude rozehrávat na spoluhráče.
     
    71
    Dukla rychle přešla na polovinu soupeře, kde chtěla kombinovat, ale netrvalo to dlouho a sudí musel fouknout do píšťalky. Faulovaný byl domácí hráč.
     
    69
    Střídání v týmu Dukla Praha B:
    ze hřiště odchází Mládek, přichází Fojt.
     
    67
    Obránce Dukly při snaze zastavit míč si pomohl rukou. Upozornili na to hráči Vltavínu, ale viděl to i sudí, takže mohli vltavínští hráči rozehrát.
     
    66
    Nepřesné zakončení Vltavínu z levé strany. Dukla může rozehrávat od vlastní branky.
     
    64
    Vltavín je i po brance aktivní. Snaží se navýšit svůj náskok, ale obrana Dukly zatím drží a dobře se brání. Ač kolikrát musí situaci řešit až brankář.
     
    63
    Střídání v týmu Loko Vltavín:
    ze hřiště odchází Veselý, přichází Kuchař.
     
    62
    Brankář Šťovíček musel vyrážet další zakončení z levé strany mimo své pokutové území.
     
    61
    Dukle je odpískán útočný faul na levé straně hřiště. Vltavín si staví míč a rozehraje.
    60. MAIONE - 2:1
     
    60
    Vltavín právě vstřelil branku!
    MARIA CARLO MAIONE si postavil míč a následně si vybral druhou stranu, než kam skákal brankář. Domácí se tak znovu vrací do vedení.
     
    59
    Žlutá karta pro tým Dukla Praha B (Čížek).
     
    59
    Uvidíme penaltu! Domácí tým získal faul ve velkém vápně.
     
    59
    Šťovíček si hodně zahrával, když se rozhodl, že udělá soupeři kličku, místo toho, aby balon odkopl. Nakonec se mu to ale povedlo.
     
    57
    Také Dukla o sobě dává vědět. Centr z levé strany si musel hlídat brankář, protože se balon nebezpečně kroutil do branky. Následovala pak nepřesná střela nad.
     
    57
    Velká šance domácích na to, aby se znovu dostali do vedení. Hráči si nahrávali míč ve velkém vápně Dukly, až se balon dostal na pravou stranu, odkud přišlo nepřesné zakončení, když balon z pár metrů přeletěl branku. Fanoušci si jen povzdechli.
     
    55
    Centr Michala Zapletala nebyl dobrý a Vltavínu tak nedělalo moc problém balon odvrátit od vlastní branky. Navíc pak domácí získali faul a mohou rozehrát v klidu.
     
    54
    Po pravé straně to Vltavínu nevyšlo. K míči se seběhlo hned několik hráčů Dukly a soupeře zastavili.
     
    52
    Vltavín má míč u svých kopaček a kombinuje zatím jen na vlastní straně hřiště. Dukla se snaží protihráče rychle dostupovat a překazit tak jejich přihrávky.
    49. DOUDĚRA - 1:1
     
    49
    Dukla B právě vstřelila branku!
    Přichází vyrovnání. Chybná přihrávka dozadu ze strany Vltavínu rozjela hostující akci. S míčem postupoval hráč Dukly, který byl ale zdvojen a čistě zastaven. S ním ale dopředu na branku běžel také MARTIN DOUDĚRA, který si balon převzal a kousek za čárou vymezující velké vápno zakončil k pravé tyčce branky.
     
    49
    Souboj přímo před zraky čárového vyšel lépe pro hosty.
     
    48
    Hostům se nelíbí, že jim sudí odpískal faul. Vltavín si už ale chystá míč a čeká na pokyn k rozehrání.
     
    47
    Dukla se ubránila první akci domácích, ale rychle o míč zase přišla. Takže se bude muset bránit znovu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Teď už je ale jasné, že je první poločas u konce a první část hry tak patří domácím. Ti se dostali ve dvacáté minutě do vedení po pěkném zakončení Lukáše Veselého. Do té doby ale spíš kontrolu nad míčem měla rezerva Dukly, která svého soupeře prověřovala, ať už brankáře střelecky, nebo obranu útoky po stranách. Po brance byli aktivnější domácí, ale pár minut před koncem první části hry se zase do hry vrátili hráči Dukly, kteří se snažili srovnat stav zápasu. Druhá polovina začne zhruba za 15 minut.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Obrana domácího týmu musí fungovat na sto procent až do posledních sekund. Útoky Dukly stále přichází.
     
    44
    Sudí teď ale odpískal útočný faul, kdy se útočník Dukly, při snaze získat míč, větší razancí opřel do obránce Vltavínu, který se snažil tělem bránit prostor pro svého brankáře.
     
    43
    Závěrečný tlak prvního poločasu se snaží Dukla stupňovat. Ráda by určitě do kabin odcházela za alespoň vyrovnaného stavu.
     
    43
    Žlutá karta pro tým Loko Vltavín (Trávníček).
     
    41
    Pěknou akci Dukly přerušil obránce domácího týmu. Přihrávka za obranu hostům vyšla, ale hráč Dukly zakončil jen do skluzujícího obránce v zeleném. Ten si pak za svůj obranný zákrok vysloužil povzbuzení a potlesk od spoluhráčů.
     
    39
    Vltavín šel znovu na branku Dukly, z akce nakonec získal alespoň aut nedaleko rohového praporku. Sudí ještě běží něco zkontrolovat na druhou stranu hřiště. Ostatní hráči se mezitím staví ve vápně.
     
    38
    Špatně kopnutý centr byl k vidění ale i na druhé straně. Obránce Vltavínu se spoluhráčům omluvil a bude se muset snažit v nejbližších minutách svou chybu napravit.
     
    37
    Nákop dopředu Dukle nevyšel. První kdo byl u padajícího míče byl brankář domácího týmu. Ten pak rozehrál na spoluhráče dopředu a ti získali faul kousek od půlící čáry.
     
    36
    Zakončení hlavou si pohlídal brankář Šťovíček. Jeho rychle rozehraný míč se mu ale možná brzy vrátí, Vltavín už totiž táhne směrem k jeho brance.
     
    34
    Dukla ztratila míč nedaleko rohového praporku soupeře a musela se tak bránit. Vltavín si z akce získal roh na pravé straně.
     
    32
    Nepovedený nákop od obránce Dukly skončil u kopaček Vltavínu. Ten se tak vydal dopředu po pravé straně hřiště. Centr před branku se už ale nepovedl a následoval tak jen odkop od branky.
     
    31
    Další akce hostů je zastavena kvůli ofsajdovému postavení. Tentokrát to byla přihrávka do pravé strany na Buchvaldka.
     
    30
    Mládkův centr nebyl dobrý a míč skončil až za brankou Ulricha. Vltavín bude moci rozehrát od své branky.
     
    29
    Dukla se hlásila o ofsajd po přihrávce na levé straně, což se nakonec také odpískalo. Dukla měla ale poté hodně práce, aby se vymotala od svého rohu velkého vápna a dostala míč dopředu.
     
    27
    Centr byl ovšem moc dlouhý a celé velké vápno Dukly přeletěl. Toho využili hráči Dukly Praha na pravé straně a vydali se dopředu. Tam získali nedaleko rohového praporku aut.
     
    26
    Tak jako měli do první branky převahu spíše hosté, teď bych to řekl obráceně. Navíc budou mít zelení možnost branku ohrozit ze standardní situace, která se rozehraje pár kroků před rohovým praporkem. Bude to tak takový lepší roh.
     
    24
    Domácí táhli další útok po pravé straně, došlo i k zakončení z velkého úhlu, což ale pro brankáře nebyl žádný oříšek. Někteří domácí by možná rádi viděli penaltu, ale žádná se pískat nebude. Může se pokračovat dál.
     
    23
    Uvidíme další roh v podání hostujícího celku. Z levé strany přiletí do vápna centr.
     
    22
    Teď už kombinují hosté, kteří se budou chtít co nejrychleji vrátit do hry a srovnat. Vltavín se musí bránit.
    20. VESELÝ - 1:0
     
    20
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Na první branku jsme čekali dvacet minut, a možná trochu překvapivě se prosazují domácí. Ovšem tentokrát si to branku zasloužilo. Vltavín se dostal do tlaku a soupeře zmáčknul ve vlastním velkém vápně. Nejprve přišel centr z levé strany hřiště, hlavičkou ale do branky hráč v zeleném nezamířil. Míč se pak dostal na druhou stranu velkého vápna, odkud lehce akrobatickou nahrávkou našel fotbalista Vltavínu LUKÁŠE VESELÉHO, který tvrdou ranou uklidil balon do branky s pomocí břevna!
     
    18
    Pražská Dukla pošle centr do vápna od rohového praporku z levé strany, nebo od něj minimálně rozehraje na krátko.
     
    17
    Dukla rozehrávala zhruba z poloviny hřiště. Rozhodla se pro nákop na spoluhráče dopředu, ovšem ten se v momentu přihrávky nacházel v ofsajdu, takže byla akce žlutočervených zastavena.
     
    16
    Domácím se ovšem podařilo na polovině soupeře získat balon a vydat se tak dopředu. Když už byli zelení ve velkém vápně Dukly, snažili se dostat míč na spoluhráče číhajícího před brankou. To ale dobře četl brankář, který šel rychle k zemi a přihrávku přerušil.
     
    15
    Centr z levé strany si sebral do rukavic brankář Šťovíček. Teď zase může své kombinace předvést hostující mužstvo.
     
    14
    Možná teď bude mít Vltavín víc prostoru a klidu k rozehrávce, a možná tak uvidíme první zakončení i na druhé straně. Domácí hráč byl faulovaný u poloviny hřiště.
     
    13
    Vltavínu se nedaří podržet míč delší dobu u kopaček. Dukla rychle hráče dostupuje a do pár vteřin jsou většinou hosté zpět u míče.
     
    11
    A to stejné se opakovalo i o několik desítek vteřin později! Střela se znovu kroutila do horní části branky, tentokrát ale zásah brankáře nebyl potřeba, ač míč proletěl kolem horní tyčky hodně blízko.
     
    10
    Buchvaldek si navedl míč ke středu hřiště a zpoza vápna točenou střelou mířil pod horní tyčku. Brankář musel natahovat ruku aby dostal míč mimo tři tyče!
     
    9
    První akce domácích skončila u rohového praporku Dukly. Tam už zasáhli obránci a získali míč pro svoje barvy.
     
    6
    Vltavín je zatím jako zmražený. Hru vytváří spíš jen Dukla, domácí tým se brání.
     
    5
    První víc nebezpečná akce hostů. Ti se rychle od poloviny hřiště přes pravou stranu dostali až k zakončení. Střela šla jen kousek od tyčky.
     
    4
    Čárový rozhodčí jejich tažení ale musel zastavit. Přihrávka na hráče do strany šla do ofsajdu.
     
    3
    Souboj o míč na středu hřiště vyhráli hráči Dukly. Ti mají tak možnost založit další útočnou akci zápasu.
     
    2
    Pro centr si došel brankář Vltavínu.
     
    1
    Hlavičkou jeden z hráčů mířil na branku, ale obránce míč dostal do bezpečí. Dukla ale nyní rozehraje standardku od postranní čáry.
     
    1
    Netrvalo to dlouho a uvidíme první rohový kop zápasu. Dukla ho rozehrává z levé strany.
     
    1
    Úvodní výkop měli na starosti hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Týmy už nastupují na hřiště. Domácí mají světle zelené dresy, hosté z Dukly typické červenožluté.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Ulrich – Borkovec, Matějka, Vacek, Trávníček, Tichý, Sprinz, Podzimek (C), Jaroš, Veselý, Maione
    Náhradníci: Štorc – Kovernikov, Klimenda, Kokeš, Karuuombe, Kuchař, Banishevski
    Trenér: Michal Zach

    Dukla Praha B: Šťovíček – Mládek, Kozojed (C), Hudec, Zapletal M., Buchvaldek, Lehký, Douděra, Krenciv, Čížek, Uhlíř
    Náhradníci: Spilka – Fojt, Ulman, Zapletal A., Helík, Novotný, Nikl
    Trenér: Aleš Majer

    Rozhodčí: Hodek – Kubec, Kříž.
     
    Dukla Praha B



    Béčko Dukly se trápí na chvostu tabulky. Z šestnácti zápasů mají šestnáct bodů, což je sice stejně jako má béčko Budějovic na prvním nepostupovém místě, avšak poměr skóre mají o jednu branku horší. Jarní část sezóny ale mladíci z Dukly začali dobře. Na domácím trávníku si poradili s Admirou Praha, kterou díky trefám Červenky a Lehkého v prvním poločase porazili 2:0. Nejlepším střelcem mužstva je Hrubeš, ten se trefil pětkrát v sezóně.
     
    Loko Vltavín



    Vltavín je na šestém místě v tabulce. Z šestnácti zápasů nasbíral 24 bodů, skóre má také kladné. Vstřelil 22 gólů a 18krát inkasoval. Nejlepším střelcem mužstva je Ital Maione, který se trefil už pětkrát. V prvním jarním kole zajížděl Vltavín na půdu Domažlic, kde prohrál 3:1. Kromě porážky však ještě může hráče mrzet jejich vyloučený spoluhráč Jelínek, který už v prvním poločase dostal přímou červenou kartu a v tomto zápase si tak určitě nezahraje.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Matěj Šoba

    Branky: 20. Veselý, 60. Maione (pen.), 89. Kuchař – 49. Douděra

    Karty:   43. Trávníček (VLT), 77. Tichý (VLT) – 59. Čížek (DKB), 86. Krenciv (DKB)


    Loko Vltavín: Ulrich – Borkovec, Matějka, Vacek, Trávníček, Tichý (90. Klimenda), Sprinz, Podzimek (C), Jaroš, Veselý (63. Kuchař), Maione (78. Banishevski)
    Náhradníci: Štorc – Kovernikov, Klimenda, Kokeš, Karuuombe, Kuchař, Banishevski

    Trenér: Michal Zach

    FK Dukla Praha B: Šťovíček – Mládek (69. Fojt), Kozojed (C), Hudec, Zapletal M., Buchvaldek, Lehký, Douděra (78. Ulman), Krenciv, Čížek, Uhlíř
    Náhradníci: Spilka – Fojt, Ulman, Zapletal A., Helík, Novotný, Nikl

    Trenér: Aleš Majer

    Rozhodčí: Hodek – Kubec, Kříž

    Diváci: 224
    bahis siteleri