K. Vary – Sparta 5:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (3:2, 1:0, 1:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 16.03.2023, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 56. kolo
Partner:
     
    54:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Akci energetiků zakončil FILIP KRAJČÍK a střelou od modré poslal kotouč do branky. Asistence Jakub Vogel a Robert Šlechta.
     
    53:03
    Sparta právě vstřelila branku! Sparta využila početní výhodu a ANDREJ FÁBRY srovnal skóre. Asistence Jakub Tůma a David Senčák.
     
    45:54
    Sparta právě vstřelila branku! Tlak před Dybalovou brankou se nakonec hráčům Sparty podařilo zužitkovat, když kotouč za Dybalova záda poslal JAN KRUPIČKA. Asistence Michal Vitouch a Tomáš Bartoň.
     
    25:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! ADAM CSABI prokličkoval mezi bránícími hráči a těsně před brankou i přes bránění hostů zamířil přesně do rohu a sám skončil až u mantinelu. Asistence Jakub Vogel.
     
    19:56
    Sparta právě vstřelila branku! Pár sekund před koncem třetiny Sparťané otočili hru a z bleskové akce zakončil DAVID SENČÁK. Asistence František David a Jakub Tůma.
     
    10:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Jako vítr prokličkoval mezi bránícími hráči DAVID VARVAŘOVSKÝ a poslal kotouč o odkryté části branky. Asistence Matyáš Beran a Filip Krajčík.
     
    02:55
    Sparta právě vstřelila branku! Početní výhodu nakonec využil JAKUB ČERVENKA. Asistence Jakub Tůma a David Senčák.
     
    01:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Tak to bylo rychlé, kotouč se dostal do pásma energetiků a odtud s ním k brance Sparťanů uháněl DAVID VARVAŘOVSKÝ, který tváří v tvář brankáři nezaváhal. Asistence Petr Zolnaj.
     
    01:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Pět sekund po situaci, která nepřinesla gól kvůli posunutí branky se prosadil RADIM HANDL. Asistence Filip Krajčík

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky: 2. Handl (Krajčík), 2. Varvařovský (Zolnaj), 11. Varvařovský (Beran, Krajčík), 26. Csabi (Vogel), 55. Krajčík (Vogel, Šlechta) – 3. Červenka (Tůma J., Senčák), 20. Senčák (David, Tůma J.), 46. Krupička (Vitouch, Bartoň), 54. Fábry (Tůma J., Senčák)


    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Pavlovic) – Vogel, Kubíček, Dorot (A), Zolnaj, Kočí, Krajčík, Tůma T., Bulka (A), Beran, Anton – Csabi, Kusak, Adámek, Varvařovský, Šlechta, Šiler, Botoš (C), Handl, Váňa
    Trenér: Václav Eismann

    HC Sparta Praha: Artsatbanov (Vedral) – Šindelek, Ducháč (C), Červenka (A), David, Tůma J., Bartoň, Pavlák – Hamršmíd, Holl, Krupička, Stepanchuk, Hrabík, Vitouch, Mácha, Holeček, Senčák, Hauser, Fábry, Novák
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Svoboda, Zubzanda – Gerát, Malý

    Diváci: 145
    bahis siteleri