Kanada – Švýcarsko 4:0 (kon.) | Německo – Švédsko 6:2 (kon.) | Japonsko – Česko cz 1:2 (po pr.)
konec
Kanada
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 06.04.2023, 01:00 • Brampton, Kanada • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:07 Sarah FILLIEROVÁ - 4:0
     
    54:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Sarah Nurseová zavezla kotouč do útočného pásma, následně předala puk do jiždy SARAH FILLIEROVÉ, která se prosadila střelou k pravé tyči. Asistence: Sarah Nurseová.
    21:44 Rebecca JOHNSTONOVÁ - 3:0
     
    21:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    I svou druhou početní výhodu dokázala Kanada zužitkovat. Po střele z levé strany se kotouč přívětivě odrazil před branku, kde byla zaparkovaná REBECCA JOHNSTONOVÁ a ta již neměla problém doklepnout puk do prázdné brány. Asistence: Jamie Lee Rattrayová, Natalie Spoonerová.
    14:27 Sarah NURSEOVÁ - 2:0
     
    14:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po patnácti vteřinách Kanada využívá přesilovou hru a rázem je to o dvě branky. SARAR NURSEOVÁ vystřelila z levého kruhu a její střela nakonec se štěstím propadla až do sítě. Asistence: Marie-Philip Poulinová, Sarah Fillierová.
    11:42 Natalie SPOONEROVÁ - 1:0
     
    11:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce Švýcarska a Kanada jde celkem zadarmo do vedení. NATALIE SPOONEROVÁ zachytila nepovedenou přihrávku, rázem byla zcela sama mezi kruhy a rychlým švihem nedala brankářce Švýcarska šanci zasáhnout. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 12. Spoonerová, 15. Nurseová (Poulinová, Fillierová), 22. Johnstonová (Rattrayová, Spoonerová), 55. Fillierová (Nurseová)


    Kanada: Desbiensová (Maschmeyerová) – Larocqueová, Fastová, Thompsonová, Ambroseová, Zandee-Hartová, Sheltonová, Bourbonnaisová – Johnstonová, Poulinová, Jennerová – Nurseová, Fillierová, Spoonerová – Clarková, Turnbullová, Staceyová – Maltaisová, O'Neillová, Serdachnyová – Rattrayová.
    Trenér: Troy Ryan.

    Švýcarsko: Braendliová (Maurerová) – Baechlerová, Hauserová, Vallarioová, Wetliová, Forsterová, Sigristová, Hofstetterová, Rosselová – Leemannová, Müllerová, Christenová – Martiová, Stalderová, Zimmermannová – Enzlerová, Rüediová, Quennecová – Jorayová, Ingoldová, Lutzová.
    Trenér: Colin Muller.

    Rozhodčí: Nurmiová, Tassoniová – Gottlibetová, Greenenová

    Diváci: 3510
    bahis siteleri