Kanada – Švýcarsko 4:0 (kon.) | Německo – Švédsko 6:2 (kon.) | Japonsko – Česko cz 1:2 (po pr.)
konec
Německo
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
Švédsko
Čtvrtek 06.04.2023, 17:00 • CAA Centre, Brampton • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Franziska FELDMEIEROVÁ - 6:2
     
    55:07
    Německo právě vstřelilo branku! Tady je s největší pravděpodobností hotovo! THERESA WAGNEROVÁ dostala přesnou přihrávku na útočnou modrou čáru, kde měla spoustu času na zamíření do odkryté klece, kterou s přehledem trefila. Asistence: Carina Strobelová, Tabea Botthofová.
    47:21 Celina HAIDEROVÁ - 5:2
     
    47:21
    Německo právě vstřelilo branku! Tak teď už je takřka senzační výsledek opravdu velmi blízko, Němky využívají jednu z mála šancí, které ve třetí třetině měly. CELINA HAIDEROVÁ na pravém kruhu zblokovala střelu svojí spoluhráčky, perfektně si zpracovala puk a zasunula jej k levé tyči. Asistence: Theresa Wagnerová, Bernadette Karpfová.
    33:05 Svenja VOIGTOVÁ - 4:2
     
    33:05
    Německo právě vstřelilo branku! Německo si bere zpět dvoubrankové vedení! Katarina Jobst-Smithová zpracovala puk z pravého mantinelu a ihned jej poslala na branku. Do trajektorie střely vložila na poslední chvíli hůl SVENJA VOIGTOVÁ, jejíž přičiněním už gólmanka nedokázala reagovat. Asistence: Katarina Jobst-Smithová.
    25:50 Hilda SVENSSONOVÁ - 3:2
     
    25:50
    Švédsko právě vstřelilo branku! Netrvalo dlouho a Švédky jsou znovu na dostřel! HILDA SVENSSONOVÁ to vzala na sebe, zpoza branky si vyjela až na modrou čáru a z osy hřiště přes několik clonících těl propasírovala puk do branky. Bez asistence.
    25:31 Celina HAIDEROVÁ - 3:1
     
    25:31
    Německo právě vstřelilo branku! Teď už to s Tre Kronor začíná být opravdu vážné! Wagnerová parádně vyřešila přečíslení dvou proti jedné, které do prázdné branky zakončila CELINA HAIDEROVÁ. Asistence: Theresa Wagnerová a Bernadette Karpfová.
    24:47 Laura KLUGEOVÁ - 2:1
     
    24:47
    Německo právě vstřelilo branku! Máme zaděláno na překvapení! LAURA KLUGEOVÁ se podruhé v krátkém čase dostala do samostatného úniku a tentokrát si s ním poradila o poznání lépe, když po ledě mazácky propasírovala kotouč mezi betony. Asistence: Luisa Welckeová, Sonja Weidenfelderová.
    18:15 Franziska FELDMEIEROVÁ - 1:1
     
    18:15
    Německo právě vstřelilo branku! Svoji třetí přesilovku v pořadí už Němky dokázaly využít, zejména proto, že přidaly více střelby. FRANZISKA FELDMEIEROVÁ si zpracovala puk na levé straně a přes kvalitní clonu zamířila přesně k přední tyči. Asistence: Carina Strobelová, Celina Haiderová.
    00:10 Hilda SVENSSONOVÁ - 0:1
     
    00:10
    Švédsko právě vstřelilo branku! Lepší start si snad reprezentace Tre Kronor ani nemohla přát! Po buly se puk dostal na německé hole, nicméně mizernou rozehrávku vystihla HILDA SVENSSONOVÁ, která ze slotu propasírovala kotouč mezi rukou a betonem brankářky Abstreiterové. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 19. Feldmeierová (Strobelová, Haiderová), 25. Klugeová (Lu. Welckeová, Weidenfelderová), 26. Haiderová (Wagnerová, Karpfová), 34. Voigtová (Jobst-Smithová), 48. Haiderová (Wagnerová, Karpfová), 56. Feldmeierová (Strobelová, Botthofová) – 1. Svenssonová, 26. Svenssonová


    Německo: Abstreiterová (Mayová) – Gleissnerová (C), Strobelová, Harková, Jobst-Smithová, Strompfová, Botthofová, Schaffrathová – Feldmeierová, Delarbreová, N. Eisenschmidová – Weidenfelderová, Klugeová (A), Lu. Welckeová – Wagnerová, Karpfová (A), Haiderová – Christofová, Bartschová, Voigtová – Schieferová.
    Trenér: Schandler Thomas

    Švédsko: Söderbergová (Grahnová) – Bergströmová, Nylén-Perssonová (A), Silénová, Kjellbinová (C), Holmgrenová, Anderssonová, Jungäkerová – Ljungblomová, Olssonová, Svenssonová – Lis. Johanssonová, Hjalmarssonová, Thuviková – Lundinová, Blomová, Rasková – Bouvengová, Hedqvistová, Wikner-Zienkiewiczová – Carlssonová (A).
    Trenér: Ulf Lundberg

    Rozhodčí: Haacková, Hillerová – Chartrandová, Jonáková

    Diváci: 1021
    bahis siteleri