Česko – Liberec jun. 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec jun.
Čtvrtek 06.04.2023, 17:00 • Zimní stadion (Písek) • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    57:29
    Česko právě vstřelilo branku! Po povedené kombinaci si Češi připisují další bod tentokrát v přesilovce,Šalé z pravého kruhu našel před klecí PETRA a ten tečí dopravil za Hambálka. Asistence: Šalé.
     
    38:36
    Česko právě vstřelilo branku! Reprezentace se znovu prosazuje, postaral se o to FELCMAN, který přesným zakončením nedal prostor brankáři zasáhnout.
     
    23:41
    Česko právě vstřelilo branku! Ještě další úprava skóre z hokejek Česka, ti se dostali znovu do akce, kterou přetavili v gól po přesném zakončení ŠALÉHO.
     
    22:34
    Česko právě vstřelilo branku! Český národní tým znovu odskakuje na rozdíl dvou tref, když se dostal ke kotouči HRADEC a vypálil přesnou ránou, která končí až za čárou.
     
    14:08
    Liberec právě vstřelil branku! Hráči v tmavě-modrém dávají kontaktní trefu na 2:1, kdy za levým kruhem vyslal do střední části klece kotouč dobrou střelou JARABKO.
     
    12:06
    Česko právě vstřelilo branku! Už je to 2:0 po další kombinaci reprezentace se druhým bodem v zápase zapisuje KUČERA, který přesnou střelu poslal za zády gólmana.
     
    05:32
    Česko právě vstřelilo branku! A je tu první trefa v podání Česka, o kterou se postaral KUČERA, když propasíroval puk u tyče za brankovou čáru.

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 6. Kučera, 13. Kučera, 23. Hradec, 24. Šalé, 39. Felcman, 58. Petr (Šalé) – 15. Jarabko


    Česko: Kavan (41.Dybal) – Eich Hamrla, Galvas, Skok, Vochvest, Jiříček, Dvořák, Eichler, Matějíček – Badinka, Bělohlav, Adámek, Hradec, Kučera, Jecho, Holinka, Fábry, Heš, Petr, Šalé, Holčák, Felcman, Štancl.
    Bílí Tygři Liberec jun.: Hambálek (Král) – Jarabko, D. Pérez, Pilíšek, Jakubec, Macháček, Culek – Ehrenberger, Meisel, Rybář, Grebeníček, Maxim, Křížek, Kofroň, Hois, Plos, Janata, J. Pérez, Jansa.

    Rozhodčí: Micka
    bahis siteleri