Košice – Michalovce 3:1 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 12.04.2023, 18:00 • STEEL Aréna Košice • Tipos Extraliga (SR) • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dobojované. Košice otočili semifinálovú sériu s Michalovcami, ktorú vyhrali 4:3 na zápasy. Bol to neskutočne ťažký boj. Sláva víťazom, česť porazeným. Dukla zanechala fantastický dojem. Vyradila Trenčín aj Slovan Bratislava a do poslednej chvíle trápila skúsenosťami nabité Košice. HC Košice je tak prvý finalista. Jeho súper vzíde z úspešnejšej dvojice Zvolen – Spišská Nová Ves. Druhá séria sa uzavrie vo štvrtok večer pod Pustým hradom. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:30:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:16
    Košice dali gól! Puk Glazkovova zachytil v strednom pásme košický kapitán. Pred bránku sa postavil MAREK BARTÁNUS a rozvlnil sieť opustenej bránky Michaloviec. Asistencia: Michal Chovan.
     
    59:00
    Michalovce sú záverečných šesťdesiat sekúnd od skončenia sezóny.
     
    58:37
    Stanislav Škorvánek na striedačke! Dukla zabojuje pri power-play! Nahradil ho Puliš!
     
    58:16
    Michalovce oddychový čas!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    55:37
    Fejes mal šprintérsky súboj s Macejkom! Obaja spadli na ľad, ale Košice tam mali ešte Patrika Lampera! Michalovce stále žijú po jeho strele!
     
    53:46
    Glazkov najprv spravil dobrú defenzívnu prácu, no vzápätí prepadol pri útočení Jääskeläinena. Ten si vybral do kombinácie krajana Leskinena. Škorvánek si na puk nesiahol, nakoľko delovka minula bránku.
     
    52:50
    Patriks Zabusovs naskočil späť do hry! Pozitívna správa pre Duklu, pretože je to bojovník, a takisto platný hráč!
     
    Reklamná prestávka.
     
    52:50
    Škorvánek zlikvidoval šancu Košíc! Bretonovu strelu zrazil lapačkou a vyzrel na Fejesa, ktorý reagoval rýchlou dorážkou!
     
    50:00
    Päťdesiat minút za nami. Košice sú stále bližšie k finále po ôsmich rokoch. Michalovce robia všetko pre zmazanie jednogólového manka.
     
    49:29
    Lamper sa dobre vyhol stretu s Osburnom, ale hneď bol po ruke aj Hammond. A ten zasiahol v pravý čas proti košickému súperovi.
     
    48:17
    Glazkov rýchlostne nestíhal s Leskinenom, ale profitoval z dlhšej hokejky. Skvelo mu vypichol puk a určite ho odrezal od úniku na Škorvánka.
     
    Reklamná prestávka.
     
    47:55
    Košice hrajú s piatimi hráčmi.
     
    47:05
    Marek Bartánus v poslednej chvíli odpálil pred Dávidom Bucom. Oceliari výborne bránia.
     
    46:28
    Nepríjemná situácia! Zabusovs po dohratí Chovanom narazil telom do hrany mantinelu košickej striedačky, pretože dvierka neboli dostatočne zatvorené! Veľmi ťažko v opatere členov svojho realizačného tímu odkráčal do šatne!

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 10. M. Slovák (Olsson, Breton), 37. Pollock, 60. Bartánus (M. Chovan) – 35. Buc (Bjalončík)


    HC Košice: Riečický – Breton, Olsson, Southorn, Romančík, Šedivý, Ferenc, A. Bartoš – Leskinen, Pollock, Jääskeläinen – Fejes, M. Chovan, Bartánus – Rogoň, M. Slovák, Lamper – Havrila, Hovorka, Jokeľ.
    Trenér: Dan Ceman.

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek – Glazkov, Macejko, Mihalik, Michalčin, Osburn, Hammond – Zabusovs, Pavlovs, Pereskokov – Bjalončík, Buc, Okoličány – Chalupa, Suja, Žitný – Vašaš, Galamboš, Puliš – R. Novák.
    Trenér: Peter Kúdelka.

    Rozhodčí: Štefík, Stano – Synek, Kacej.
    bahis siteleri