Nový Zéland – SAE 1:7 (kon.) | Belgie – Mexiko 11:2 (kon.) | Bulharsko – Turecko 5:3 (kon.)
konec
Bulharsko
5:3 (1:0, 2:0, 2:3)
Turecko
Čtvrtek 20.04.2023, 19:30 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 K. DIKOV - 5:3
     
    59:46
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Trenér Andrej Brodnik si logicky vzal oddechový čas, odvolal Bozaciho a Turci šli na vhazování ve středovém kruhu v šesti, jenže ho prohráli a KONSTANTIN DIKOV, který dnes byl třikrát na trestné lavici, odčinil své hříchy gólem ze středního pásma do prázdné branky, kterým definitivně rozhoduje o šťastné výhře Bulharska! Asistence: Tomislav Georgiev.
    59:42 DILKOV - 4:3
     
    59:42
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hokej dokáže někdy být neuvěřitelně krutý! Turci celou třetinu tlačili, i po vyrovnání se hnali za vítězstvím, avšak stačila jedna chyba a nejspíš definitivně ztrácí zápas! Bulhaři se totiž dostali do přečíslení 3 na 2, které po zpětné přihrávce na střed zakončil přesnou střelou těsně nad lapačku DANIEL DILKOV! Asistence: Miroslav Vasilev, Nikola Tčaljov.
    51:24 KARAKOC - 3:3
     
    51:24
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Hrubka Bulharska v rozehrávce nabídla soupeři vyrovnání! Nedokázali se totiž srovnat zpátky do obrany a Omer Kars přihrávkou od modré čáry dal OGUZOVI KARAKOCOVI moře času, aby si promyslel, co chce udělat, zvolil střelu mezi betony a trefil to rychle a přesně! Začínáme znovu, kdo by to byl po dvou třetinách řekl! Asistence: Omer Kars, Emre Faner.
    46:12 O. KARS - 3:2
     
    46:12
    Turecko právě vstřelilo branku!
    A je tu drama! Oživlí Turci se rychle dotahují na rozdíl jediného gólu skvěle sehranou situací 3 na 2, na jejímž konci byla sice se štěstím, ale nakonec úspěšná střela OMERA KARSE z velkého úhlu, ležící Dimitrov sice puk ztlumil, ale nezastavil! Asistence: Sefa Kavaz, Sait Bingol.
    43:30 J. KARS - 3:1
     
    43:30
    Turecko právě vstřelilo branku!
    JUSUF KARS pumpuje rukama a hecuje diváky v Istanbulu, Turci se dočkávají gólu! Ale jakého! Ferhat Bakal totiž prokázal hráčskou inteligenci a v jasné střelecké pozici nabídl přihrávkou zakončení do prázdné branky! Dimitrov se situaci snažil zachránit nataženou holí ve vzduchu a dokonce puk zasáhl, ale nevyrazil ho mimo branku. Asistence: Ferhat Bakal, Fatih Taygar.
    34:36 TČALJOV - 3:0
     
    34:36
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A jsou za to opět trestáni! Již v pěti vyvezl puk z vlastní třetiny Martin Bojadijev, přihrávkou vybídl k výpadu NIKOLU TČALJOVA, jenž se pěknou stahovačkou zbavil posledního obránce a samostatný nájezd zakončil střelou na lapačku! Bulhaři možná až nezaslouženě vedou o 3 góly! Asistence: Martin Bojadijev.
    22:19 T. GEORGIEV - 2:0
     
    22:19
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A Turecko nejen že mělo v přesilovce smůlu v zakončení, dokonce při ní inkasuje! Skvělou práci odvedl ve středním pásmu Martin Bojadijev, který se jediným manévrem dostal hned za čtveřici protihráčů a zařídil nájezd 2 na 1, který vyřešil perfektní přihrávkou na TOMISLAVA GEORGIEVA, jenž z první poslal kotouč za přemísťujícího se Bozaciho! Asistence: Martin Bojadijev.
    15:58 NAKOV - 1:0
     
    15:58
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři jsou za svoji aktivitu odměněni a dostávají se do vedení! Alexander Stamenov střílel od modré nahoru, Bozaci puk neudržel, vypadl těsně před něj a číhající MARTIN NAKOV už měl jednoduchou práci se zasunutím puku do sítě! Asistence: Alexander Stamenov, Tomislav Georgiev.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 16. Nakov (Stamenov, T. Georgiev), 23. T. Georgiev (Bojadijev), 35. Tčaljov (Bojadijev), 60. Dilkov (Vasilev, Tčaljov), 60. K. Dikov (T. Georgiev) – 44. J. Kars (Bakal, Taygar), 47. O. Kars (Kavaz, Bingol), 52. Karakoc (O. Kars, Faner)


    Bulharsko: Dimitrov (Karabadjakov) – K. Dikov, Gatčev (C), Bojadijev, D. Georgiev, Muhačev, Stamenov, B. Dikov, Rajnov – Vasilev, Dilkov, V. Dikov – Tčaljov, Nikolov, Jotov – T. Georgiev, Nakov, Džorov – Kožuharov, Todorov, Vačkov
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Turecko: Bozaci (Demirturk) – Faner, Aydin, Savas, Senturk, J. Kars, Uzunali, Demirezen – O. Kars, Taygar, Bakal (C) – Gokcen, Kavaz, Bingol – Meydanci, Karadag, Odabas – Ergene, Hars, Karakoc – Turut
    Trenér: Andrej Brodnik

    Rozhodčí: Piragić (CRO) – Čch' (CHN), Gerth (GER)

    Diváci: 280
    bahis siteleri