Tchaj-wan – Lucembursko 10:0 (kon.) | Jihoafrická rep. – Thajsko 2:5 (kon.)
konec
Jihoafrická republika
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
Thajsko
Pátek 21.04.2023, 20:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:17 Phandaj KHUHAKAEW - 2:5
     
    48:17
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec využitá přesilovka Thajska! Patrick Forstner byl rozjetý na levém křídle. Zamířil za branku, kterou objel a zakončil. Boyd zastavil puk pravým betonem, ale ten zůstal v jeho brankovišti a dorážející PHANDAJ KHUHAKAEW už neměl problém posunout kotouč za brankovou čáru – 2:5. Asistence: Patrick Forstner a Ken Kindborn.
    42:56 Ken KINDBORN - 2:4
     
    42:56
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajci opět odskakují na rozdíl dvou branek! KEN KINDBORN nahodil kotouč od modré čáry na branku. Ten možná ještě tečoval spoluhráč mezi kruhy a hrací předmět propadl mezi betony brankáře Boyda. V zápise zatím svítí jako autor gólu Kindborn. Asistence: Hideki Nagajama a Kim Aarola.
    37:36 Marc GIOT - 2:3
     
    37:36
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Domácím více prostoru na ledě viditelně svědčí! MARC GIOT si s pukem vybruslil na osu a ranou pod víko nad lapačku brankáře snižuje na 2:3. Krásně trefené. Asistence: John Venter a Jean-Michel van Doesburgh.
    27:17 Jan ISAKSSON - 1:3
     
    27:17
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle vyšlo Thajsku parádně! Ken Kindborn vymyslel od pravého mantinelu kros na levý kruh pro Kima Aarolu. Ten z první poslal kotouč na vzdálenější tyč, kde se nacházel JAN ISAKSSON, který zametal do prázdné branky. Završil tak hattrick – 1:3. Asistence: Kim Aarola a Ken Kindborn.
    15:36 Luke CARELSE - 1:2
     
    15:36
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Jihoafričané snižují ve vlastním oslabení! I ve čtyřech dokázali zaměstnat obranu soupeře a několikrát vystřelit. Poslední střelu Jeana-Michela van Doesburgha vykopl Kleineschay k LUKEOVI CARELSEMU, který už z mezikruží skóroval ranou na lapačku rozhozeného gólmana – 1:2. Asistence: Jean-Michel van Doesburgh.
    09:40 Jan ISAKSSON - 0:2
     
    09:40
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu druhý gól Thajska! Byla u toho stejná dvojka jako u úvodního zásahu. JAN ISAKSSON přebral u pravého mantinelu puk od Forstnera. Pak prošel velmi snadno až mezi kruhy a střelou na lapačku pokořil Boyda – 0:2. Asistence: Patrick Forstner.
    06:21 Jan ISAKSSON - 0:1
     
    06:21
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko jde do vedení! Patrick Forstner byl za brankou. Od zadního mantinelu vymyslel výbornou přihrávku na JANA ISAKSSONA, který střílel z pravého kruhu a puk propadl pod levým betonem brankáře Boyda. Asistence: Patrick Forstner a Hideki Nagajama.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 16. Carelse (van Doesburgh), 38. Giot (J. Venter, van Doesburgh) – 7. Isaksson (Forstner, Nagajama), 10. Isaksson (Forstner), 28. Isaksson (Aarola, Kindborn), 43. Kindborn (Nagajama, Aarola), 49. Khuhakaew (Forstner, Kindborn)


    Jihoafrická republika: Boyd (Bywater) – Birrell (A), Magmoed, J. Venter, Phakathi, Verwey, van der Merwe – Giot, Compton, van Doesburgh – Samaai (C), Carelse, Kluyts – R. Venter, Obery, Schuurman – Krotz, Valadas (A), Saaiman.
    Trenér: Björn Kinding

    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn (C), Nagajama (A), Harnchaipibulgul, Thanakroekkiat, Chan-Urai, Vatanapanyakul – Forstner, Aarola (A), Isaksson – Khuhakaew, Luckanatinakorn, Kitajama – Sukwiboon, Promthong, Limpinphet – Jaradwuttipreeda, Ingkharratphithakon, Hongswadhi.
    Trenér: Tomáš Šťastný

    Rozhodčí: Cairns (NZL) – Howard (NZL), Ohlson (AUS)
    bahis siteleri