Cádiz – Valencia 2:1 (kon.) | Villarreal – Celta Vigo 3:1 (kon.) | Espanyol – Getafe 1:0 (kon.)
Valladolid – Atlético 2:5 (kon.)
konec
Real Valladolid
2:5 (1:3)
Atlético Madrid
Neděle 30.04.2023, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Game, set, match – Atlético Madrid! Tečku za dlouhým střeleckým zápisem dnešního utkání dělá po parádní individuální akci MEMPHIS DEPAY, který se bleskově protáhl do vápna, udělal kužel z bránícího al-Jámiqa a zakončil na vzdálenější stranu svatyně – 2:5!
     
    88
    Střídání v týmu Real Valladolid:
    ze hřiště odchází Martin Hongla, přichází Óscar Plano.
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Zaplněné tribuny ze sekundy na sekundu ztichly, sny domácích o bodovém zisku se rozplynuly! O osudu dnešního utkání pravděpodobně rozhoduje vlastní gól JOAQUINA FERNÁNDEZE, který si srazil centr protihráče do branky – 2:4!
     
    80
    Inu, domácí teď pravděpodobně přišli o další penaltu! Saúl po rohu ve vápně zahrál míč rukou, což se ale podle všeho obešlo bez pozornosti rozhodčích. Tak to je zajímavá situace...
     
    79
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Memphis Depay,
    ze hřiště odchází Koke, přichází Saúl.
     
    75
    A mohlo být vyrovnáno, to je pro Atlético studená sprcha! Escudero centrem nasměroval míč na Leóna, jehož hlavička šla do břevna!
     
    74
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Tak pozor, čeká nás pěkně dramatický závěr! Na rozdíl jediné branky čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby upravuje SERGIO ESCUREDO, který po rohovém kopu hlavou tečoval balón za strážce hostující svatyně – 2:3!
     
    74
    Monchu málem faul potrestal parádní střelou pod břevno, Grbić se ale blýskl skvělým zákrokem a míč vystrčil nad klec! Uvidíme roh!
     
    73
    Střídání v týmu Real Valladolid:
    ze hřiště odchází Gonzalo Plata, přichází Sergio León.
     
    68
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Geoffrey Kondogbia,
    ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Ángel Correa.
     
    64
    Šance na druhé straně! Obrana Valladolidu se na moment rozložila a toho chtěl využít Carrasco, který ale nezakončil přesně za Masipa!
     
    63
    Real se málem dostal do kontaktu, jeho zásah ale nemůže platit! Hongla byl v ofsajdu, když z dorážky nasměroval balón pod břevno!
     
    60
    Střídání v týmu Real Valladolid:
    ze hřiště odchází Ivan Fresneda, přichází Sergio Escudero,
    ze hřiště odchází Kike Pérez, přichází Iván Sánchez.
     
    44
    Řady hráčů, které dnes rozhodčí Lahoz musel formálně napomenout, rozšiřuje Kike Pérez (RVL).
     
    42
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Na nedostatek gólu si dnes rozhodně stěžovat nemůžeme, Valladolid je zpět ve hře! CYLE LARIN z puntíku poslal míč přesně do středu svatyně, Grbić balónu odskočil z cesty – 1:3!
     
    40
    Mario Hermoso (ATM) si za své počínání vysloužil žlutou kartu. Původně jí měl obdržet gólman Grbić, nakonec se však ukázalo, že se provinil právě obránce.
     
    40
    Ale pozor, Pucelanos takřka okamžitě dostávají šanci snížit z penalty! Hermoso fauloval během souboje o letící balón v šestnáctce!
     
    38
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem, Atlético odskakuje do tříbrankového trháku! Jinak vesměs solidní obrana Valladolidu se teď kompletně rozpadla a dovolila ÁLVARU MORATOVI naběhnout před Masipa, přičemž hostující forvard po zachycení Griezmannovy přihrávky hravě zakončil – 0:3!
     
    29
    Pohotový Hongla vytáhl Pucelanos z hrobníkovy lopaty, mohlo to být 0:3! Moratova střela se odrazila za vyběhnutého Masipa a skákala k brankové čáře, domácí záložník jí ale na poslední chvíli zachytil a odkopl míč do bezpečí!
     
    24
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je pro domácí hodně hořká pilulka, Atlético bleskově rozšiřuje svůj náskok! Griezmann z nařízeného kopu poslal míč přesně na nedostatečně hlídaného JOSÉHO GIMÉNEZE, který si naskočil na balón a hlavou ho tečoval mimo dosah bezmocného Masipa – 0:2!
     
    20
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Madrid sice strávil podstatnou porci posledních minut v obraně, nakonec se ale ujímá vedení jako první! Giménez parádním dlouhým balónem našel volného NAHUELA MOLINU před domácím vápnem a argentinský zadák otevřel skóre následným přesným zakončením k tyči – 0:1!
     
    9
    Monchu (RVL) si bude muset až do konce utkání počínat o něco opatrněji než dosud, nevybíravý zákrok v souboji s Lemarem vede k první žluté kartě.
     
    3
    Jako první se dnes na střeleckou listinu chtěl zapsat Molina, jehož zakončení bylo zblokováno! Masip si jistě oddechl, zasahovat nemusel.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 42. Larin (pen.), 74. Escudero (Monchu) – 20. Molina (J. Giménez), 24. J. Giménez (Griezmann), 38. Morata (Griezmann), 86. J. Fernández (vla.), 90+3. Depay (de Paul)

    Karty:   9. Monchu (RVL), 44. K. Pérez (RVL) – 40. Hermoso (ATM)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 11:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:8.
    Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez, al-Jámiq, J. Fernández, Fresneda (60. Escudero) – K. Pérez (60. I. Sánchez), Aguado, Hongla (88. Plano), Monchu – Larin, Plata (73. León).
    Náhradníci: Asenjo – D. Torres, Rosa, Olaza, Kenedy, Mesa, Ja. Sánchez.

    Trenér: Paulo Pezzolano.

    Atlético Madrid: Grbić – Carrasco (79. Depay), Hermoso, Witsel, J. Giménez, Molina – Lemar (68. Kondogbia), Koke (C) (79. Saúl), de Paul – Griezmann, Morata (68. Correa).
    Náhradníci: Gomis – Reguilón, M. Moreno, Doherty, Barrios.

    Trenér: Diego Simeone.

    Rozhodčí: Lahoz – Devis, Ayuso.

    Diváci: 23 321
    bahis siteleri